Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک روزنامه غربی با اشاره به آمار بالای تلفات کرونا در آمریکا، رنگین‌پوستان و سایر اقلیت‌های حاضر در این کشور را قربانیان اصلی این وضعیت معرفی کرد. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، ایندیپندنت در گزارشی نوشت: رنگین پوستان در آمریکا شمار قابل توجهی از مبتلایان و قربانیان کرونا را تشکیل می‌دهند و «لوری لایت فوت» شهردار شیکاگو گزارش‌ها را درباره اینکه سیاه پوستان ۷۰ درصد قربانیان کرونا را در این شهر تشکیل می‌دهند، هولناک خوانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بی بی سی نیز در گزارشی می‌نویسد: آمار‌های مقامات بهداشتی شهر شیکاگو حاکی از آن است که ویروس کرونا جان تعداد قابل توجهی از ساکنان محلات آمریکایی‌های آفریقایی تبار در شهر شیکاگوی آمریکا را در مقایسه با سفیدپوستان این شهر آمریکا می‌گیرد. بنابر آمار رسمی، سیاه پوستان شهر شیکاگو نیمی از مبتلایان به ویروس کرونا را تشکیل می‌دهند و بیش از ۷۰ درصد کسانی که بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده‌اند از میان این جمعیت بوده‌اند. این در حالی است که سیاه پوستان تنها ۳۰ درصد کل جمعیت این شهر آمریکا را تشکیل می‌دهند.

بی بی سی در ادامه می‌افزاید: «سایر شهر‌های آمریکا که درصد زیادی از جمعیت آن‌ها را آمریکایی‌های آفریقایی تبار تشکیل می‌دهند عبارتند از «دیترویت»، «میلواکی»، «نیواورلئانز» و «نیویورک» که به کانون ابتلا به ویروس کرونا تبدیل شده‌اند. تاکنون در حدود ۳۷۰ هزار مورد مبتلا به این ویروس از ایالات متحده شناسایی شده و ۱۱ هزار مورد فوت گزارش شده است».

بی بی سی همچنین در ادامه به نقل از شهردار شیکاگو می‌نویسد: «میزان قابل توجه آمار جان باختگان در میان جمعیت سیاه پوستان نسبت به سفیدپوستان نشان می‌دهد میزان ابتلا به دیابت، بیماری قلبی و تنفسی به عنوان بیماری‌های زمینه‌ای به میزان بسیاری زیادی در این جمعیت بیشتر و به همین نسبت میزان دسترسی به پزشک و امکانات بهداشتی کمتر است. آن‌ها به غذای مناسب و راه‌های مناسب نیز دسترسی ندارند».

آمریکا از نظر موارد ابتلا به کووید ۱۹ بیشترین آمار را در جهان به خود اختصاص داده به طوری که هم اکنون ۳۶۷ هزار نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.

از نظر آمار فوتی‌های ناشی از این بیماری نیز، آمریکا جایگاه سوم را در دنیا به خود اخصاص داده است و تاکنون بیش از ۱۰ هزار نفر در این کشور قربانی شده‌اند.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا نیز می‌گوید مردم این کشور به ویژه در ایالات نیویورک و نیوجرسی، هفته دشواری را پیش رو دارند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ایندیپندنت کرونا در آمریکا تشکیل می دهند سیاه پوستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۶۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ربات ۱۸۵ هزار یورویی هوش مصنوعی در پرورش لاله‌های سالم

ایتنا - مزارع لاله در کشور هلند از سوی انواع ویروس‌ها مورد تهدید بودند تا اینکه یک ربات هوش مصنوعی وارد عمل شد و به داد کشاورزان رسید.
این ربات هوشمند که «تئو» نام دارد، شب و روز نمی‌شناسد و در همه روزهای هفته از جمله آخر هفته‌ها و شب‌ها هم حواسش به مزارع لاله هلندی است و تک تک گل‌های بیمار را شناسایی می‌کند.

این ربات مکعبی‌شکل در هنگامه فصل بهار و در زمان شکوفا شدن گل‌های رنگین، همچون یک سلاح پیشرفته جدید در خدمت نبرد برای ریشه‌کن کردن بیماری‌ها و آفت‌ها از مزارع لاله عمل می‌کند.

این ربات در صبح‌های بادخیز بهاری، در امتداد ردیف‌هایی از لاله‌های زرد و قرمز حرکت می‌کند و تک‌تک گیاهان را وارسی می‌کند و در صورت لزوم، پیازهای بیمار را نابود می‌کند تا از انتشار «ویروس شکستگی گل لاله» جلوگیری کند. پیازهای مرده پس از برداشت از پیازهای سالم جدا می‌شوند.

«ویروس شکستگی گل لاله / TBV» رشد و نمو گل‌ها را متوقف می‌کند و منجر به کاهش رشد گل‌ها و ضعیف‌تر شدن آن‌ها می‌شود. علاوه بر این، باعث می‌شود تا خود پیاز گل نیز ضعیف شده و در نهایت آن‌ها را از شکفتن می‌اندازد.

برای مقابله با این نوع از ویروس، هم اکنون تعداد ۴۵ ربات هوشمند در حال گشت‌زنی در مزارع لاله در سراسر هلند هستند.

با گرم شدن هوا، کشاورزان به فصل اوج کار خود نزدیک می‌شوند و شکوفا شدن پیازهای گل به صورت قلمبه‌های رنگی رنگی گردشگران زیادی را از سراسر جهان به خود جذب می‌کند.

در سال‌های گذشته، شناسایی ویروس گل‌های لاله به صورت انسانی و دستی انجام می‌شد. با این حال به نظر می‌رسد قیمت این ربات تا حدی مقرون به صرفه نباشد چرا که با قیمت ۱۸۵ هزار یورویی آن می‌توان یک ماشین اسپورت بسیار زیبا خرید.

با این حال، یک کشاورز هلندی در این رابطه می‌گوید که ترجیح می‌دهد این ربات را داشته باشد «چرا که یک ماشین اسپرت نمی تواند لاله‌های بیمار را از زمین بیرون بکشد. بله، گران است، اما کمتر و کمتر کسی پیدا می‌شود که واقعاً بتواند لاله‌های بیمار را با دقت تشخیص بدهد.»

عملکرد این ربات چگونه است؟
سرعت این خودرو خیلی آهسته‌تر از یک خودروی اسپورت است و با سرعت یک کیلومتر در ساعت در لابه‌لای شیارهای مزارع چرخ میزند و نوارهای قرمز رنگی را که روی برگ‌های گل‌های آلوده تشکیل می‌شوند را رصد می‌کند.

این ربات با دوربینی که در جلوی آن تعبیه شده از لاله‌ها هزاران عکس می‌گیرد و با مدل هوش مصنوعی خود تشخیص می‌دهد که کدام گیاه بیمار است یا خیر.

هوش مصنوعی به این ربات این امکان را می‌دهد تا گل‌های بیمار را شناسایی کند و مختصات GPS بسیار دقیق آن‌ اجازه می‌دهد تا گل‌های بیمار را تعیین موقعیت کند.

دیگر خبرها

  • افراد بزرگسال تا ۸۰۰ بار در روز صورت خود را لمس می‌کنند/ ما چطور مریض می‌شویم؟
  • آخرین آمار جهانی کرونا امروز ۹ فروردین؛ ۳۳ فوتی و ۵ ابتلای جدید
  • راز کثیف؛ دستان ما چگونه بیماری‌ها را انتقال می‌دهند؟
  • استفاده از ربات ۱۸۵ هزار یورویی هوش مصنوعی در پرورش لاله‌های سالم
  • دستان ما چگونه بیماری‌ها را منتشر می‌کنند؟
  • (تصاویر) تکرار تاریخ؛ شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا
  • آخرین آمار جهانی کرونا امروز ۷ فروردین؛ ۴ فوتی و ۱۰۰۰ ابتلای جدید
  • تصویری زیبا از رنگین کمان در میدان نقش جهان اصفهان
  • تصویری زیبا از رنگین کمان در میدان امام(ره) اصفهان
  • تصاویری سحرانگیز از رنگین کمانی شدن میدان نقش جهان اصفهان