Web Analytics Made Easy - Statcounter

«علی شمخانی» روز سه شنبه در حساب توییتری خود افزود: رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در حاشیه مجوز برداشت از صندوق توسعه ملی می‌تواند نقشه راه مطمئنی برای طی این مسیر سخت باشد.

علی ربیعی سخنگوی دولت روز گذشته از نامه رئیس‌جمهوری خدمت مقام معظم رهبری برای کسب مجوز برداشت یک میلیارد یورو از صندوق توسعه ملی و موافقت ایشان خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای تدوین بسته کارگروه اقتصادی کرونا از همان روزها جلسات متعددی با حضور رؤسای اتاق‌های اصناف، بازرگانی و تعاون، فعالان بخش خصوصی برگزار شد و در مجموع با استفاده از منابع دولت و بانک‌ها تدابیری اندیشیده شد. بخشی از این تدابیر نیازی به هزینه فوری نداشت و با تصمیماتی درباره امهال و استمهال برای کمک به اقتصاد کرونا صورت پذیرفت ولی در بخش دیگر که نیاز به حمایت مالی بود با توجه به ناکافی بودن منابع دولت برای ادامه کار و تقویت برنامه‌های خود در خصوص مدیریت و مقابله با بیماری، نیازمند برداشت از صندوق توسعه ملی بود.

سخنگوی دولت یادآور شد: پس از مذاکرات اولیه، موضوع برداشت یک میلیارد یورو از صندوق توسعه ملی در کارگروه اقتصادی و سپس در ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا مطرح و به تصویب رسید.

ربیعی اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب در خصوص شیوه استفاده از این برداشت رهنمودهایی از جمله مسیر استفاده از آن برای افزایش توان تولید داخل در حوزه مقابله با بیماری ارائه کرده و روز پنجشنبه -چهاردهم فروردین‌ماه- موافقت نهایی خود را با این برداشت اعلام کردند.

برچسب‌ها صندوق توسعه ملی ویروس کرونا شورای عالی امنیت ملی علی شمخانی پروندهٔ خبری برداشت از صندوق ذخیره ارزی برای مهار کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق توسعه ملی ویروس کرونا شورای عالی امنیت ملی علی شمخانی صندوق توسعه ملی ویروس کرونا شورای عالی امنیت ملی علی شمخانی صندوق توسعه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۶۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات مالی ۴۰۰ میلیاردی به دانش‌بنیان‌های اقتصاد دیجیتال

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری فناوری‌های نوظهور دیجیتال از ارائه ۴۰۰ میلیارد تومان انواع خدمات مالی و اعتباری به بیش از ۳۵۰ شرکت دانش‌بنیان و فناور حوزه اقتصاد دیجیتال در سال ۱۴۰۲ خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمد موسی‌زاده موسوی، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی فناوری‌های نوظهور دیجیتال درباره فعالیت‌های این صندوق در حوزه اقتصاد دیجیتال در سال 1402 گفت: در طی سال گذشته به بیش از 350 شرکت دانش‌بنیان و فناور حوزه اقتصاد دیجیتال، انواع خدمات مالی و اعتباری مورد نیاز ارائه شده است که در تلاشیم این میزان رشد قابل توجهی را در سال 1403 تجربه کند.

وی افزود: ارائه حدود 400 میلیارد تومان انواع خدمات مالی و اعتباری شامل ارائه تسهیلات، خدمات کارگزاری مالی و فنی، صدور ضمانت‌نامه‌های مورد نیاز شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، بخش دیگری از فعالیت‌های صندوق پژوهش و فناوری فناوری‌های نوظهور دیجیتال در سال گذشته است.

موسی‌زاده موسوی خاطرنشان کرد: در کنار خدمات مالی و اعتباری فوق، حمایت از ارائه خدمات زیرساختی مورد نیاز شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال، حمایت از توسعه محصولات و خدمات اولویت‌دار در حوزه‌های کلیدی و راهبردی، کمک به اشتغال و توانمندسازی نیروی انسانی این حوزه در کشور، از جمله فعالیت‌های اثرگذاری بوده که با همکاری ستاد توسعه  اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری انجام شده است.

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری فناوری‌های نوظهور دیجیتال درخصوص برنامه‌های این صندوق در سال جدید گفت: امیدواریم در سال 1403 با توسعه خدمات تخصصی مورد نیاز شرکت‌های فعال در حوزه اقتصاد دیجتال و همچنین ورود به حوزه‌هایی همچون ارتقای توان صادراتی شرکت‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و کمک به شکل‌دهی اکوسیستم زیرساخت‌های کلیدی حوزه هوش مصنوعی که در برنامه توسعه صندوق پیش‌بینی شده است، بتوانیم نقشی اثرگذار در کنار سایر بازیگران این حوزه داشته باشیم و به توسعه زیست‌بوم اقتصاد دیجیتال کشور کمک کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بحران در بزرگترین شرکت آب‌وفاضلاب انگلیس
  • آغاز به کار ستاد حکمرانی مردم در البرز با محوریت شعار سال
  • توسعه شبکه کاسبان امین در قم
  • خدمات مالی ۴۰۰ میلیاردی به دانش‌بنیان‌های اقتصاد دیجیتال
  • ضرورت توسعه اقتصاد غیر نفتی
  • فروردین ۱۳۵۷؛ ریال ایران دوازدهمین ارز معتبر جهان شد
  • ارائه ۴۰۰ میلیارد تومان خدمات مالی به دانش‌بنیان‌های اقتصاد دیجیتال در سال گذشته
  • ارتقای توان صادراتی دانش بنیان‌های حوزه اقتصاد دیجیتال در ۱۴۰۳
  • تاکید بر مقابله با رودخانه خواری / لزوم به‌روزرسانی نقشه خطرپذیری شهر تهران
  • جمعیت مسافران نوروزی استان قم از هفت میلیون نفر عبور کرد