Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@11:26:41 GMT

تمامی روستاهای گلوگاه علیه کرونا ضدعفونی شد

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۱۷۲۹۲

تمامی روستاهای گلوگاه علیه کرونا ضدعفونی شد

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ سید حسن یوسفی عصر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران ضمن تبریک فرا رسیدن میلاد سراسر نور و امید منجی عالم بشریت (عج) با اشاره به اینکه در روزهای اول شیوع ویروس کرونا با کمبود ماسک بهداشتی در شهرستان مواجه بودیم، گفت: ۳۵ هزار ماسک بهداشتی توسط جهادگران بسیجی تولید و بین جامعه هدف توزیع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فرمانده سپاه گلوگاه به تشکیل قرارگاه پدافند زیستی در سطح روستاها اشاره کرد و افزود: قبل از آنکه به صورت کشوری تشکیل قرارگاه اعلام شود، ما در سطح روستاها با هماهنگی فرمانده پایگاه، شورا، دهیار و بهورز روستا برای تولید ماسک بهداشتی و ضدعفونی کردن روستا و همچنین آموزش پیشگیری از ابتلاء به کرونا، قرارگاه‌های محله محور را تشکیل داده بودیم.

یوسفی با اعلام اینکه ۱۰۰ درصد روستاهای گلوگاه ضدعفونی و در ۱۳ روستا عملیات گندزدایی منزل به منزل و محله به محله هم انجام شد، ادامه داد: از شیوع کرونا ویروس تاکنون هر یک روز درمیان روستاها توسط جهادگران بسیجی ضدعفونی می‌شود.

فرمانده قرارگاه پدافند زیستی سپاه گلوگاه با اشاره به ضدعفونی کردن منازل هم خاطرنشان کرد: دو محله شهری آلوده بودند که ضدعفونی در این دومحله به صورت منزل به منزل انجام شد.

یوسفی در ادامه از تولید و توزیع ۱۰۰۰ گان بیمارستانی در بیمارستان این شهرستان خبر داد و اضافه کرد: بیمارستان این شهر از نظر تولید گان بیمارستانی اشباع شد؛ و هم اکنون نیز برای تولید گان بیمارستانی ۲ بیمارستان شهرستان بهشهر مشغول هستیم که ۵ هزار گان بیمارستانی در این راستا تولید و بین مراکز درمانی بهشهر هم در حال توزیع است.

فرمانده سپاه گلوگاه با اعلام اینکه ۲۰۰ کارگاه گروهی و خانگی در گلوگاه مشغول تولید ماسک بهداشتی و گان بیمارستانی هستند، گفت :‌۲ هزار خیاط بسیجی در روز در حال تولید لوازم پزشکی هستند که در حال حاضر ۸ هزار ماسک مازاد در انبارها موجود است و شهر از نظر ماسک بهداشتی اشباع شد، اما اگر در آینده کمبودی به وجود بیاید، این توانایی را داریم که روزانه ۵ هزار ماسک تولید کنیم.

یوسفی در ادامه از بکارگیری بیش از ۴ هزار بسیجی در روز برای مهار کرونا خبر داد و اضافه کرد: در روزهای اولیه شیوع کرونا در مبادی ورودی شهر به صورت خودجوش از ورود مسافر جلوگیری می‌شد و این اقدام تأثیر بسیار خوبی برای قطع زنجیره انتقال کرونا داشت. در داخل شهر هم با همکاری مرکز بهداشت ایستگاه‌های تب سنجی راه اندازی شد.

فرمانده قرارگاه پدافند زیستی سپاه گلوگاه با اعلام اینکه ۶ هزار و ۷۰۰ خانوار گلوگاهی توسط ناظرین سلامت آموزش چهره به چهره برای پیشگیری از ابتلاء به کرونا دیدند، خاطرنشان کرد: الحمدالله شهرستان گلوگاه از نظر فرهنگ سازی، آموزشی و ضدعفونی برای مقابله با کرونا به اقناع رسیده است.

فرمانده سپاه گلوگاه با اشاره به اینکه در این شهرستان کشف انبار احتکار لوازم بهداشتی نداشتیم، یادآور شد: با همکاری ناجا و دادستانی در روزهای اول که کمبود ماسک و دستکش مطرح شده بود، سرکشی به داروخانه‌های شهرستان داشتیم، با توجه به اینکه به داروخانه‌ها اعلام شد که اجازه فروش ماسک و دستکش را ندارند، دراین موضوع ورود پیدا کردیم و همان قدر ماسک و دستکشی که در داروخانه‌ها بود به صورت رایگان بین مردم توزیع شد.

یوسفی در پایا سخنان خود با اشاره به اینکه در شرایط کرونایی برخی از اقشار کم درآمد دچارآسیب شدند، گفت: ۱۷۰۰ بسته معیشتی بین اقشار کم برخوردار و ۳۰۰ بسته بهداشتی هم بین جامعه هدف توزیع شد.

کد خبر 4894944

منبع: مهر

کلیدواژه: سپاه کربلای مازندران گلوگاه ضدعفونی ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا شیوع کرونا بوشهر ایلام فاصله گذاری اجتماعی گرگان شهرکرد طرح غربالگری بیرجند بارش باران روز طبیعت ماسک طبی ضدعفونی گان بیمارستانی سپاه گلوگاه ماسک بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۷۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث آرامستان مطالبه مردم شهریار

تهران - فرماندار شهرستان شهریار بر تسریع مکان‌یابی برای احداث آرامستان جدید در این شهرستان تأکید کرد.

علیرضا فاتحی‌نژاد در این خصوص اظهار کرد: ضروری است تا بسترهای مناسب و مستعد استقرار آرامستان شناسایی و اقدامات لازم و ایجاد زیرساخت‌ها بر مبنای استانداردهای موجود و مصوب در این زمینه در سریع‌ترین زمان ممکن انجام شود.

وی در ادامه و در گفتگو با ایسنا افزود: در توسعه فضای کنونی و ساخت آرامستان جدید باید تمامی پیوست‌های شهرسازی اعم از اجتماعی، خدماتی، زیست‌محیطی، ترافیکی و سایر عوامل مدنظر قرار گیرد تا مشکلی در این زمینه پیش نیاید.

فرماندار شهرستان شهریار خواستار تشکیل کارگروه تخصصی برای پیگیری و تعیین تکلیف احداث آرامستان جدید با حضور تمامی دستگاه های مرتبط شد و تصریح کرد: تا جلسه بعد ضمن کارشناسی و انجام مطالعات لازم بر روی مکان های پیشنهادی جهت احداث آرامستان باید نتیجه نهایی برای عملیاتی کردن این پروژه  اتخاذ شود.

منبع: قدس آنلاین تکتم بهاردوست

دیگر خبرها

  • زیرکوه در محاصره سیلاب + تصاویر
  • تمام نیروها در حال خدمت‌رسانی هستند
  • فرشاد مومنی: به سوی روند قهقرایی گسترش فقر و عقب ماندگی حرکت می کنیم/ راحت می گویند نقشی در افزایش نرخ ارز نداریم! / وزیر مسئول تولید، می گوید آنقدر واردات کرده ایم که گلوگاه های گمرکی بند آمده! با عنوان «اصلاحات پارامتریک» از جیب حقوق بگیران سرقت می کنند
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • تمام مدارس شهرستان یزد چهارشنبه غیرحضوری شد
  • احداث آرامستان مطالبه مردم شهریار
  • رصد ۳۰ نمونه از محصولات کارخانجات خوراک دام و طیور در کرمان 
  • آمادگی شهرستان گلوگاه جهت برگزاری همایش صبح و نشاط
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • بانه ، قطب تولید گوشت مرغ در استان