Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-03-28@09:12:34 GMT

نیازکشورهای منطقه به محصولات ایران

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۱۷۳۸۸

چند هفته پس از آغاز محدودیت‌های مرزی و تجاری بر اثر شیوع ویروس کرونا، به نظر می‌رسد، تعدادی از کشورهای منطقه برای پاسخ دادن به نیازهای تجاری خود چاره‌ای جز حفظ مراودات اقتصادی با ایران ندارند. ناطقان: در هفته‌های نخست شیوع ویروس کرونا، تعداد زیادی از کشورها با هدف جلوگیری از شیوع کرونا، مرزهای خود را بستند و محدودیت‌هایی در مسیر صادرات و واردات به وجود آوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با توجه به اینکه ورود کرونا به ایران در زمانی اتفاق افتاد که هنوز بسیاری از کشورها آلودگی خود به این ویروس را تایید نکرده بودند، محدود شدن تردد در مرزهای ایران یکی از سیاست‌هایی بود کشورهای همسایه آن را در دستور کار قرار دادند و در هفته‌های اخیر کشورهایی مانند قطر، امارات متحده عربی، کویت یا دیگر کشورها واردات کالا از ایران را محدود کردند.

با این وجود در حال حاضر تمامی این کشورها خود به ویروس کرونا آلوده شده‌اند و از سوی دیگر با توجه به شرایط جغرافیایی، تامین منابع و مایحتاج مصرفی مردم معمولا به وسیله واردات انجام می‌شود و در میان محصولات ایران یکی از اصلی‌ترین منابع است.

مهدی علیپور فعال اقتصادی و صادرکننده به کشورهای حاشیه خلیج فارس در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به این موضوع اظهار کرد: در طول هفته‌های گذشته محدودیت‌های جدی بر سر راه صادرات محصولات کشاورزی ایران به وجود آمده که البته با توجه به شرایط کرونا، امروز در بسیاری از کشورهای جهان شرایط مشابه وجود دارد.

وی با اشاره به نیاز بسیاری از کشورهای منطقه به محصولات ایران، بیان کرد: با کاهش واردات این محصولات، ما در روزهای گذشته شاهد این بودیم که قیمت برخی از این محصولات در تعدادی از کشورهای همسایه بسیار بالا رفته است. از این رو پیش‌بینی می‌کنیم در آینده نزدیک بار دیگر با توجه به این نیاز، صادرات ایران از سر گرفته شود یا درخواست‌ها برای آن آغاز شود.

به گفته علیپور، ظرفیت صادرات به کشورهای همسایه همواره مدنظر صادرکنندگان ایرانی قرار داشته و محصولات کشاورزی و مصرفی یکی از این گزینه‌ها بوده است که به نظر می‌رسد در شرایط کرونا نیز توقف صادرات آنها چندان طولانی نخواهد شد. منبع: ایسنا برچسب ها: کشورهای منطقه ، محصولات ایران ، نیاز جدی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: کشورهای منطقه محصولات ایران نیاز جدی محصولات ایران کشورهای منطقه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۷۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۵ درصدی جوجه‌ریزی در مازندران

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: توجه به تامین امنیت غذایی و تامین پروتئین از برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی است و در سال گذشته توانستیم روند رو به رشدی را در تولید گوشت مرغ داشته باشیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قائمشهر، بابک مومنی در دیدار با آیت الله معلمی در قائمشهر اظهار داشت: سال گذشته با وجود اتفاقات خاص و ویژه از جمله خشکسالی بی سابقه که در 50 سال اخیر 80 درصد آورد رودخانه‌ها کاهش داشت تولیدات خوبی در حوزه کشاورزی داشتیم.

وی با تاکید بر اینکه شاهد تغییرات اقلیمی در سال‌های اخیر و گرمای بی سابقه در زمستان هستیم که نیاز است سازگاری ویژه با این شرایط داشته باشیم افزود: مازندران در تامین امنیت غذایی کشور نقش برجسته دارد و با تلاش تولید کنندگان در زمینه تامین مرغ استان کوشش شده و امنیت غذایی تامین مرغ پایتخت نیز بر عهده مازندران قرار دارد و از این منظر استان دارای بالاترین میزان جوجه ریزی کشور است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران یادآور شد: سال گذشته افزایش 25 درصدی جوجه ریزی را داشتیم که در دو ماه پیاپی رکود جوجه ریزی به 17 میلیون قطعه رسید.

مومنی گفت: در زمینه صادرات محصولات کشاورزی استان با رشد 10 برابری صادرات مواجه بودیم و صادرات محصولات باغی از مبدا استان مازندران رشد داشت.

وی با بیان اینکه سال گذشته از مازندران 117 هزار تن محصولات باغی به کشورهای همجوار صادر شد تصریح کرد: ما در سازمان جهاد کشاورزی به دنبال افزایش میزان صادرات محصولات کشاورزی هستیم.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تاکید بر ارزآوری و افزایش درآمد اقتصادی کشاورزان در صادرات محصولات باغی یادآور شد: ما در عرصه تولید در دیمزارها جهش خوبی داشتیم و امسال نیز توسعه کشت در دیمزارها دنبال می‌شود و امیدواریم برداشت کلزا خوبی را شاهد باشیم.

مومنی توجه به تولید آبزی پروری در مازندران را یکی از راهکارهای توسعه در بخش کشاورزی دانست و با بیان اینکه امسال توجه به اقتصاد دریاپایه در قالب شعار سال مورد توجه است تصریح کرد:  توفیقات خوبی در صنعت شیلات استان داریم و با همه مشکلات و موانع اقلیمی و اعتباری، بخش کشاورزی روند رو به رشدی را طی می‌کند و برای سال جاری در راستای جهش تولید با رویکرد مشارکت مردم سیاست ها و برنامه هایی تدوین شده است.

وی یادآور شد: توجه به توسعه تولید گوشت قرمز، توسعه کشت گلخانه‌ای، تولید محصول سالم، توسعه صادرات و توسعه اقتصاد دریا پایه مواردی است که در سال جدید مورد توجه قرار خواهد گرفت.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران توسعه کشت گیاهان دارویی و توجه به تکمیل پایانه‌های صادراتی را هم از دیگر برنامه‌ها عنوان کرد و گفت: برای تحقق این اقدامات نیاز به حضور و مشارکت مردم داریم که از ظرفیت تشکل‌های کشاورزی و اتحادیه‌ها استفاده می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  •  صادرات هزار و 489 میلیون دلار محصولات تولیدی آذربایجان‌غربی از گمرکات استان
  • صادرات ۱۴۸۹ میلیون دلاری کالا از آذربایجان‌غربی به کشورهای خارجی
  • افزایش ۲۵ درصدی جوجه‌ریزی در مازندران
  • صادرات محصولات کشاورزی از مازندران رشد ۱۰ برابری داشته است
  • تمام شرکت‌های تولید کننده آرد، غنی‌سازی آرد را با آهن و اسید فولیک انجام می‌دهند
  • شاخص های سازمان غذاودارو برای صادرات محصولات کشاورزی
  • شرط سازمان غذاودارو برای صادرات محصولات کشاورزی
  • افزایش چشمگیر صادرات محصولات کشاورزی از آبادان
  • واگذاری بازار کشاورزی عراق به ترکیه
  • افزایش ۵۴ درصدی صادرات به تاجیکستان/ تهاتر گاز با برق ارمنستان