Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، اطلاعیه شماره ۵ کمیته امنیتی و انتظامی ستاد مدیریت کرونا صادر شد.

متن اطلاعیه کمیته امنیتی و انتظامی ستاد مدیریت کرونا بدین شرح است:

ضمن تقدیر و سپاسگزاری مجدد از همراهی و همکاری عموم مردم در سراسر کشور که تاکنون، منجر به اجرای موفق مراحل مختلف مقابله با بیماری کرونا شده است و با عنایت به تصمیمات چهاردهمین جلسه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا در حضور ریاست محترم جمهوری، به استحضار ملت شریف و عزیز ایران می‌رساند؛ اجرای طرح کاهش زنجیره انتقال بیماری کرونا (فاصله گذاری اجتماعی) که از روز هشتم فروردین ماه آغاز شد به ترتیب ذیل الذکر، تا پایان فروردین ماه سال جاری ادامه دارد:

۱- صرفاً افراد بومی ساکن (مقیم) هر شهر مجاز به ورود به آن شهر بوده و ورود افراد غیر ساکن، ممنوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲- خروج افراد غیر ساکن برای رفتن به محل سکونت خود بلامانع است. این افراد در طول مسیر اجازه ورود به شهرها را ندارند و از کنار گذرها عبور خواهند کرد.

۳- مدارس و دانشگاه‌ها کماکان تعطیل است.

۴- پارک‌ها، بوستان‌ها، تفرجگاه‌ها، مراکز تفریحی، استخرها و اماکن مشابه که محل تجمع افراد هستند کماکان تعطیل است.

۵- فعالیت ادارات دولتی از ۲۳ فروردین ماه با ترتیبات جدید برابر بخشنامه سازمان اداری و استخدامی در خصوص میزان نیروی انسانی و ساعات کاری ادامه می‌یابد.

۶- برگزاری هرگونه تجمع و مراسم رسمی، غیر رسمی و مذهبی همچنان ممنوع است.

۷- برگزاری اعیاد شعبانیه در قالب برپایی ایستگاه‌های صلواتی، برپایی مراسم، جشن‌های مولودی خوانی و نظایر آن ممنوع است.

۸- تردد خودروهای امدادی، درمانی، پلیس، حمل بار، کالاها و مایحتاج مردم و همچنین سوخت، کماکان، مشمول ممنوعیت‌های این طرح نخواهد بود.

۹- تردد کارمندان و کارگرانی که محل سکونت آنها با محل کارشان در نقاط مختلف قرار دارد، با ارائه مدارک شناسایی معتبر بلامانع است.

۱۰- تردد دانشجویان رشته‌های علوم پزشکی و سایر مصادیق مورد نیاز، تکنسین‌های مخابراتی و دیگر مواردی که بنا به ضرورت از طریق مراجع ذیربط، هماهنگ می‌شود، با ارائه مدارک شناسایی معتبر امکانپذیر است.

۱۱- درمورد فعالیت اصناف و مشاغل:

الف) مشاغل گروه اول، مطابق اطلاعیه‌های قبلی به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

ب) فعالیت مشاغل و صنوف دارای ریسک کم و متوسط که فهرست جدید آن از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام خواهد شد، در استان‌ها از تاریخ ۲۳/‏۰۱/‏۱۳۹۹‬ و در استان تهران از تاریخ ۳۱/‏۰۱/‏۱۳۹۹‬ مطابق پروتکل‌ها و شرایطی که از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ابلاغ و جزئیات آن از سوی وزارت صمت اعلام می‌شود، به صورت تدریجی آغاز خواهد شد.

۱۲- به منظور پیشگیری از بروز مشکلات و سردرگمی برای عموم مردم، تأکید می‌شود؛ هرگونه اعلام ممنوعیت و یا محدودیت خارج از ترتیبات اعلام شده در اطلاعیه کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی، برخلاف مصوبات این ستاد و فاقد هرگونه اعتبار قانونی است و همه دستگاه‌های مسئول در سطوح ملی و در استان‌ها، باید صرفاً در حدود مصوبات ابلاغی کمیته، اطلاع رسانی و اعمال قانون کنند.

درصورت عدم رعایت هر یک از موارد دوازده گانه فوق الذکر، برابر قانون با متخلفین برخورد خواهد شد.
در خاتمه با تقدیر مجدد از همراهی صمیمانه آحاد مردم در این امر خطیر و برهه حساس، و با اعلام اینکه، هرگونه تصمیم گیری جدید متناسب با شرایط پیش رو، رسماً و از طریق صدا و سیما و سایر رسانه‌های رسمی، به استحضار ملت شریف ایران خواهد رسید، توجه جدی به رعایت پویش در خانه می‌مانیم (مگر برای امور واقعاً ضروری) از سوی عموم هموطنان عزیز، مورد تأکید قرار می‌گیرد.

امید است با همت عالی همگانی و در ایام مبارک ماه پرفضیلت و پربرکت شعبان، خداوند متعال، رحمت خاص خود را به همه مردم و خدمتگزاران علی الخصوص فعالان بخش درمان و یاوران و پشتیبانان بهداشت و سلامت کشور عنایت فرماید.

کد خبر 4894978 جواد بخشی الموتی

منبع: مهر

کلیدواژه: تهران وزارت صنعت معدن و تجارت ایران سازمان صداوسیما پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا ویروس کرونا مجلس شورای اسلامی حسن روحانی علی لاریجانی سپاه پاسداران ایالات متحده آمریکا سال جهش تولید ایران اسحاق جهانگیری مجلس یازدهم سید عباس موسوی حجت الاسلام حسن روحانی دولت دوازدهم بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۷۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند

شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت هفته سلامت درباره بیماری‌های واگیرداری که در سال گذشته شیوع ببشتری داشتند، گفت: یکی از مهم‌ترین بیماری‌های واگیرداری که سال گذشته با آن مواجه بودیم، بیماری آنفلوآنزا در نیمه دوم سال بود. شیوع این بیماری از اوایل مهرماه آغاز شد و در اسفند به حدی کمتر از اپیدمی رسید. ما هر ساله انتظار داریم آنفلوآنزا از اواسط آبان آغاز و به تدریج در آذر به پیک برسد و در اواخر بهمن ماه فرو بنشیند، اما سال گذشته هم شیوع این بیماری زودتر شروع شد و هم دیرتر پایان یافت.

به گزارش میزان، وی با بیان اینکه در سال گذشته به طور همزمان علاوه بر آنفلوآنزا با کرونا که همان تظاهرات بالینی را دارد نیز رو به رو بودیم و این مسئله کار را برای ما تا حدودی مشکل کرده بود، ادامه داد: خوشبختانه افرادی که واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده بودند، مشکل کمتری داشتند، امیدواریم امسال با تزریق بیشتر این واکسن به گروه‌های هدف شاهد بروز مشکل‌های کمتری در مبتلایان به این بیماری باشیم.

افزایش ابتلای کودکان به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به گرم شدن هوا و لزوم توجه به بیماری‌های فصلی افزود: خوشبختانه سال گذشته چندان بیماری گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) از نوع التور را نداشتیم چراکه دانشگاه‌های مختلف وارد عمل شدند و موارد تکثیر را شناسایی کردند.

عرشی با اشاره به اینکه سال گذشته بیماری آبله مرغان و ویرس RSV را نیز در کودکان داشتیم، بیان کرد: یکی از دلایل افزایش شیوع این بیماری‌ها در سال گذشته این بود که طی ۳ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا تماس کودکان با یکدیگر کاهش یافته بود و مدارس غیرحضوری بودند و همین امر موجب کاهش موارد ابتلا به این بیماری‌ها در آن سال‌ها شده بود و به همین دلیل موارد ابتلا به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته نسبت به سال‌های قبلش با افزایش همراه شده بود.

وی توضیح داد: خدا را شکر بعد از سال‌ها که از تصویب ورود واکسن پنوموکوک و روتاویروس به سیستم بهداشتی کشور می‌گذشت و موفق به خرید این واکسن‌ها نشده بودیم، در اواخر سال گذشته تامین اعتبار صورت گرفت و واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس وارد کشور شد، امیدواریم طی روز‌ها و هفته‌های آینده حداقل در تعدادی از استان‌ها واکسیناسیون این بیماری‌ها به صورت فراگیر انجام شود.

حجاج این دو توصیه را جدی بگیرند

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به آغاز ایام حج گفت: مهم‌ترین مسئله برای حجاج این است که به کم آبی بدن توجه و حتما در طول روز آب کافی مصرف کنند به ویژه اینکه ممکن است با توجه گرمای هوا شاهد گرمازدگی فراوان در حجاج باشیم.

وی تاکید کرد: به همین دلیل لازم است حجاج به توصیه‌های بهداشتی که توسط روسای کاروان‌ها به آن‌ها گفته می‌شود، توجه داشته باشند. همچنین حجاج از مواد خوراکی بسته بندی شده و بهداشتی استفاده کنند تا دچار گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) نشوند.

شیوع سویه JN ۱ کرونا در کشور

عرشی درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور عنوان کرد: شیوع این بیماری در حال حاضر نسبت به فصل زمستان کاهش پیدا کرده هر چند موارد خفیف کووید همچنان در سطح دنیا وجود دارد و این بیماری بخش عمد‌های از سرماخوردگی‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

وی گفت: آخرین سویه‌ای که هم اکنون در جریان است همان سویه JN ۱ است که بسیار واگیردار است، اما شدت بیماری آن زیاد نیست و در افراد عادی با قدرت ایمنی طبیعی شاهد بروز علائم شدید نیستیم، به طور کلی این بیماری همچنان وجود دارد، اما سویه جدیدی شیوع پیدا نکرده است.

دیگر خبرها

  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ورزش عصرگاهی برای افراد چاق مفیدتر است
  • تدابیر یزد برای ۴۸ ساعت بارانی/تعطیلی تمام کمپ‌های کویرنوردی یزد
  • تدوین بسته‌های خدمتی در برنامه سلامت خانواده
  • هشدار دامپزشکی تربت‌حیدریه به دامداران در خصوص مبارزه با انگل‌های خارجی
  • کاهش وزن ناگهانی سبب این بیماری می‌شود
  • سندروم پس از کرونا چیست؟