Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه مدت زمان مهار کرونا نباید طولانی شود، گفت: باید این مرحله را با همدلی و هزینه کردن برای کمک به گروه‌های آسیب‌پذیر و صاحبان مشاغلی که بیشترین خسارت را دیده‌اند طی کرد.

قدس آنلاین: سیدمصطفی میرسلیم منتخب مردم تهران در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس با اشاره به برخی انتقادات از دولت در خصوص مهار ویروس کرونا اظهار داشت: انتقاد وارد است زیرا کشور ما هنوز به نقطۀ اوج ابتلا به بیماری کرونا نرسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کلا روند تدریجی بازگشایی باید پس از اطمینان از مهار کامل بیماری و عبور از نقطۀ اوج آغاز شود و هرگونه عجله در این اقدام زحمات کسانی که تا به حال در بخش بهداشت و درمان و خدمات پشتیبانی فعالیت می کرده اند بر باد می دهد.

میرسلیم با تاکید بر اینکه قطعا ادامۀ طرح تعطیلی فعالیت‌های عادی اجتماعی مشکلات اقتصادی را افزایش خواهد داد ولی راه حل آن، دست برداشتن از اجرای جدی طرح فاصله گذاری اجتماعی نیست و در مجموع مصلحت کشور در این است که با همکاری عمومی طرح با قاطعیت ادامه یابد تا ان شاءالله هرچه زودتر از نقطۀ اوج عبور کنیم، گفت: شتابزدگی در این مرحله، که قدری در اثر فرصت‌سوزی عبور از نقطۀ اوج به درازا کشیده و هنوز آیندۀ روشنی برای آن وجود ندارد، خسارت بیشتری برای مردم دارد.

منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم با اشاره به شرایط حساس اقتصادی کشور در شرایط کنونی و لزوم مقابله با ویروس کرونا در این شرایط خاطر نشان کرد: وضع اقتصادی کشور پیچیده بوده و با کرونا بدتر شده است؛ اما در مجموع از بسیاری از کشورهای صنعتی پیشرفته نظیر آمریکا و آلمان و فرانسه و انگلستان و ایتالیا بغرنج تر نیست و به شرط مدیریت قاطع و برخورداری از پشتیبانی مردمی از این مرحله عبور می توان کرد.

وی ادامه داد: راه حل در مدیریت مدت زمان مهار کرونا است که نباید طولانی شود و این مرحله را با همدلی و هزینه کردن برای کمک به گروه‌های آسیب پذیر و صاحبان مشاغلی که بیشترین خسارت را دیده اند و درمانده شده اند، باید طی کرد؛ و الا وخامت اوضاع چاره جویی را مشکلتر خواهد کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن تاکید بر اینکه توجه داشته باشید که برخی مشاغل به‌ویژه در بخش کشاورزی کمتر گرفتارند و زودتر می توانند به حالت عادی برگردند و حتی با توجه به نزولات آسمانی نتایج بهتری را برای سال جاری به لطف خدا داشته باشند، تصریح کرد: ولی بازگشت مدارس و دانشگاه‌ها و ادارات پر رفت و آمد و فعالیت‌های کارگری متراکم، به حالت عادی به‌مصلحت نیست.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: میرسلیم مدیریت کرونا بازگشایی مشاغل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۸۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش اقتصاد اسلامی در مواجه با چالش‌های اساسی اقتصاد ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم،‌ دبیرعلمی همایش علمی اقتصاد اسلامی در مواجه با چالش‌های اساسی اقتصاد ایران با اشاره به اینکه به این همایش ۱۰ مقاله علمی در زمینه سه محور همایش ارائه شده است گفت عوامل اقتصادی مهار تورم، عوامل ساختاری مهار تورم و الزامات اقتصاد ایرانی در زمینه مهار تورم از محور‌های این همایش بودند.

وی اضافه کرد این همایش یک روزه علمی با همکاری ۱۵ نهاد و مرکز علمی و باهدف کمک به تحقق شعار سال و ارائه راه حل برای چالش ها‌ی اصلی اقتصادی کشور برگزار می‌شود.

منتخب مردم قم در مجلس شورای اسلامی هم در نوبت عصر این همایش با اشاره به اینکه تحقق اقتصاد اسلامی در گرو میدان داری مردم در اقتصاد است گفت حضور مردم در اقتصاد و افزایش مشارکت مردم در اقتصاد راه‌حل رفع مشکلات اقتصادی کشور است.

محمدمنان رئیسی با تاکید بر ضرورت پیدا کردن راه‌های ورود مردم به اقتصاد گفت هر زمانی که مردم به اقتصاد ورود کنند دچار تحول و موفقیت‌های زیادی در اقتصاد می‌شویم و بها دادن به سرمایه‌های خرد مردم یکی از راه‌های تحقق مشارکت مردم در اقتصاد است.

وی با بیان اینکه تمرکز گرایی در اقتصاد و حذف مردم در اقتصاد از مشکلات و آسیب‌های اقتصاد کشور است افزود برای رشد مشارکت مردم باید نهاد دانشگاه و حوزه میدان داری کنند و در این زمینه نیازمند جهاد علمی هستیم و باید جهاد علمی را در مدیریت کشور ضریب دهیم

دیگر خبرها

  • تصویرسازی از عبور نور اختروش‌ها از میان ابر‌های میان‌کهکشانی
  • حبس بیت‌المال و توزیع با تأخیر آن، از زمان خلیفه دوم شروع شد/مقابله امام علی با ویژه‌دانی در بیت‌المال
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • به تعویق افتادن زمان آزمون استخدامی در استان تهران
  • همایش اقتصاد اسلامی در مواجه با چالش‌های اساسی اقتصاد ایران
  • آماده‌باش ۴۹۰ تیم مدیریت بحران در یزد / کدام مسیرها در یزد مسدود است؟
  • بارش های اخیر مشکل آب سیستان و بلوچستان را مرتفع کرد
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • تمهیدات ستاد بحران سراوان برای مقابله با سیلاب احتمالی اتخاذ شد
  • دستگاه‌های امدادی لامرد برای مقابله با سیلاب در آماده‌باش هستند