Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@12:13:36 GMT

متوسط درگیری افراد با کرونا در شمال خوزستان ۲۰ درصد است

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۱۸۷۰۵

متوسط درگیری افراد با کرونا در شمال خوزستان ۲۰ درصد است

یوسف پریدار عصر سه شنبه در نشست ستاد مدیریت بیماری کرونا در ناحیه مقاومت بسیج دزفول افزود: تفاوت آمار دزفول با سایر نقاط کشور نشان از مدیریت این بیماری با مشارکت همگانی است.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی دزفول ۲۰ درصد جمعیت استان خوزستان را زیرپوشش دارد، گفت: کرونا مانند سایر بیماری‌ها شناخته شده نبود لذا همزمان با شیوع این بیماری از ۳۱ دسامبر در چین اقدامات پیشگیرانه در ایران آغاز و این موضوع با تقسیم کار به خوبی مدیریت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با قدردانی از همه دستگاه‌های اجرایی برای مدیریت کرونا افزود: ایراداتی در روند کار وجود دارد که اصلاح خواهند شد.
کمبود ۱۵۵ نیرو برای کنترل کرونا در دزفول
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز در این نشست گفت: برای مقابله و کنترل ویروس کرونا در دزفول با کمبود ۱۵۵ نیرو مواجه هستیم.
عبدالناصر میرشکاک متوسط هزینه هر نفر از کادر درمان برای هر ماه را ۴۵ میلیون ریال اعلام کرد و افزود: ماهانه هفت میلیارد ریال هزینه کادر درمان بیمارستان بزرگ دزفول است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر  بیماران کرونایی فقط در بیمارستان بزرگ دزفول پذیرش می‌شوند، اظهارداشت: ۹۰ درصد بیماران متعلق به شهرستان دزفول هستند.
میرشکاک هزینه لباس کادر پزشکی و پرستاران در بیمارستان بزرگ دزفول را پنج میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال در ماه عنوان کرد و افزود: حداقل ۱۲۰ لباس مخصوص برای پرستاران و پرسنلی که به طور مستقیم با بیماران مبتلا به کرونا در ارتباط هستند در طول یک شبانه روز نیاز است.
وی هزینه لباس دانشجویان را در ماه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال دانست و گفت: روزانه به طور متوسط ۲۰ آزمایش با نرخ چهار میلیون ریال برای هر کدام در آزمایشگاه تشخیص کرونای دزفول انجام می‌شود که هزینه ماهانه این آزمایش‌ها ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال است.
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی دزفول هزینه پرسنل آزمایشگاه را برای هر نیرو ۵۰ میلیون ریال اعلام کرد و افزود: محلی در شهرستان شوش برای درمان بیماران مبتلا به کرونا با صرف هشت میلیارد ریال آماده شده است.
روزانه هفت هزار ماسک در دزفول تولید می‌شود
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز در این نشست گفت: با شروع کرونا، ابتدا بیمارستان را تجهیز کردیم و با توجه به تجربیات گذشته توانستیم به خوبی وضعیت را مدیریت کنیم. 
داود سلمانپور افزود: نخستین خواسته مردم تامین مواد شوینده بود که با کمک شرکت‌های دانش بنیان دزفول تولید محلول ضدعفونی آغاز و در حال حاضر روزانه ۱۰ هزار محلول ضدعفونی تولید و در دزفول و سایر مناطق استان توزیع می‌شود. 
وی با بیان اینکه سایر استانها نیز خواستار محلول تولید دزفول هستند، اظهارداشت: مواد اولیه ماسک نیز در اختیار نبود که با کمک یک شرکت دانش بنیان تولید ماسک به صورت علمی و فنی آغاز و در حال حاضر روزانه حدود هفت هزار ماسک تولید می‌شود.
سلمانپور افزود: چهار مرکز زیر نظر سازمان غذا و دارو با رعایت مسائل ایمنی  و نظارت کامل ماسک تولید و در جامعه توزیع و بخشی از نیاز مردم را تامین می‌کنند.

طبق اعلام سخنگوی وزارت بهداشت، تا ظهر امروز سه شنبه تعداد بیماران شناسایی شده مبتلا به کرونا در کشور به ۶۲ هزار و ۵۸۹ نفر رسیده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا ستاد پیشگیری دزفول وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ستاد پیشگیری دزفول وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ویروس کرونا ستاد پیشگیری دزفول وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی دزفول میلیون ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۸۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشایش دومین نمایشگاه نقاشی کُنار، درخت زندگی در دزفول

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان،سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دزفول گفت: در این نمایشگاه بیش از ۱۰۰ اثر هنری از  ۷۲ هنرمند استان خوزستان در معرض دید علاقمندان قرار گرفته است.

حمید صادق جولا افزود: درخت کُنار (سدر) در خوزستان به عنوان عنصری تاریخی یکی از مولفه‌های احیا و تقویت هویت فرهنگی در این استان است.

وی ادامه داد: این نمایشگاه با هدف حمایت از ارزش‌های محیط زیستی و زیبایی‌شناسی درخت کُنار در استان خوزستان و با همکاری  انجمن هنر‌های تجسمی، شهرداری و  سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری دزفول برپا شده است.

 سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دزفول اظهار کرد:در پایان نمایشگاه به هنرمندان، گواهی معتبر و به بازدید کنندگان یک اصله نهال کُنار اهدا می‌شود.  

دومین نمایشگاه گروهی نقاشی  کُنار، درخت زندگی   تا سوم اردیبهشت ماه از ساعت ۱۹ الی ۲۲ در محل مجتمع فرهنگی سینمایی دزفول آماده بازدید علاقمندان است.

 

دیگر خبرها

  • گشایش دومین نمایشگاه نقاشی کُنار، درخت زندگی در دزفول
  • دزفول پربازدید‌ترین شهر خوزستان در ایام نوروز ۱۴۰۳
  • رقم باورنکردنی کرایه‌خانه در تهران ۱۳۳۷ (+عکس)
  • مرد ۶۰ سانتیمتری هندی تنها ۷ کیلو وزن دارد
  • هوا در خوزستان گرم‌تر می‌شود
  • روند افزایشی دمای ‌خوزستان‌
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • جذب ۵ پزشک فوق تخصص در دزفول
  • رقم باورنکردنی کرایه‌خانه در تهران ۱۳۳۷
  • (تصویر) رقم باورنکردنی کرایه‌خانه در تهران ۱۳۳۷