Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقدامات سپاه در مازندران در مهار کرونا ادامه دارد و در جدیدترین این فعالیت ها اجرای طرح جهادی اهدای خون بانوان در سراسر استان در حال اجراست.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، به مناسبت روز جهانی بهداشت و سلامت عابدین داغمه‌چی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج چالوس به همراه مسؤول بسیج جامعه زنان شهرستان با رئیس انتقال خون شهرستان چالوس دیدار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمدرضا داغمه‌چی در حاشیه این دیدار ضمن تبریک اعیاد شعبانیه اظهار کرد: با توجه به درخواست مردم و مسؤولین انتقال خون در خصوص کمبود گروه‌های خونی، بسیج جامعه زنان شهرستان چالوس اعلام آمادگی کرد و در قالب طرح جهادی اهدای خون خواهران با محوریت خانواده در این مکان حاضر شدند.

*اجرای طرح جهادی اهدای خون بانوان در مازندران/ پیشتازی بسیج در همه عرصه‌ها

در ادامه خدیجه کُرد مسؤول بسیج جامعه زنان شهرستان چالوس افزود: با اشاره به پیشتازی بسیج در همه عرصه‌ها، یکی دیگر از اقدامات اساسی بسیج در این شرایط اهدای خون است.

وی افزود: با توجه به درخواست ریاست انتقال خون کشور نسبت به کاهش ذخایر بانک خون، طرحی در بسیج جامعه زنان بصورت کشوری تحت عنوان طرح جهادی اهدای خون خواهران با محوریت خانواده تدوین شد و ما با اطلاع‌رسانی و فراخوان به موقع به تمامی حوزه‌ها و پایگاه‌های مقاومت بسیج خواهران این طرح را در شهرستان آغاز و اجرا کردیم.

*توزیع 35 هزار ماسک بهداشتی توسط جهادگران بسیجی

سیدحسن یوسفی فرمانده  ناحیه مقاومت بسیج گلوگاه نیز با اشاره به اینکه در روز‌های اول شیوع ویروس کرونا با کمبود ماسک بهداشتی در شهرستان مواجه بودیم، اظهار کرد: ۳۵ هزار ماسک بهداشتی توسط جهادگران بسیجی تولید و بین جامعه هدف توزیع شد.

وی به تشکیل قرارگاه پدافند زیستی در سطح روستا‌ها اشاره کرد و افزود:‌ قبل از آنکه به صورت کشوری تشکیل قرارگاه اعلام شود، ما در سطح روستا‌ها با هماهنگی فرمانده پایگاه، شورا، دهیار و بهورز روستا  برای تولید ماسک بهداشتی و ضدعفونی کردن روستا و همچنین آموزش پیشگیری از ابتلا به کرونا، قرارگاه‌های محله محور را تشکیل داده بودیم.

*ضدعفونی روستاهای گلوگاه

این مسؤول با اعلام اینکه ۱۰۰ درصد روستا‌های گلوگاه ضدعفونی  و در ۱۳ روستا عملیات گندزدایی منزل به منزل و محله به محله هم انجام شد، ادامه داد: از شیوع کرونا ویروس تا اکنون  هر یک روز در میان روستا‌ها توسط جهادگران بسیجی ضدعفونی می‌شود.

یوسفی با اشاره به ضدعفونی کردن منازل هم خاطرنشان کرد:‌ دو محله شهری آلوده بودند که ضدعفونی در این دومحله به صورت منزل به منزل انجام شد.

*توزیع 5 هزار گان بیمارستانی

وی در ادامه از تولید و توزیع یک هزار گان بیمارستانی در بیمارستان این شهرستان خبر داد و اضافه کرد:‌ بیمارستان این شهر از نظر تولید گان بیمارستانی اشباع شد و هم‌اکنون نیز برای تولید گان بیمارستانی ۲ بیمارستان شهرستان بهشهر مشغول هستیم که ۵ هزار گان بیمارستانی در این راستا تولید و بین مراکز درمانی بهشهر هم در حال توزیع است.

فرمانده سپاه گلوگاه با اعلام اینکه ۲۰۰ کارگاه گروهی و خانگی در گلوگاه مشغول تولید ماسک بهداشتی و گان بیمارستانی هستند، گفت:‌۲ هزار خیاط بسیجی در روز در حال تولید لوازم پزشکی هستند که در حال حاضر ۸ هزار ماسک مازاد در انبار‌ها موجود است  و شهر از نظر ماسک بهداشتی اشباع شد، اما اگر در آینده کمبودی  بوجود بیاید،  این توانایی را داریم که روزانه ۵ هزار ماسک تولید کنیم.

*به کارگیری 4 هزار بسیجی در روز برای مهار کرونا

یوسفی در ادامه از بکارگیری بیش از ۴ هزار بسیجی در روز برای مهار کرونا  خبر داد و اضافه کرد:‌ در روز‌های اولیه شیوع کرونا در مبادی ورودی شهر بصورت خودجوش از ورود مسافر جلوگیری می‌شد و این اقدام تاثیر بسیار خوبی برای قطع زنجیره انتقال کرونا داشت، در داخل شهر هم با همکاری مرکز بهداشت ایستگاه‌های تب‌سنجی راه اندازی شد.

وی با اعلام اینکه ۶ هزار و ۷۰۰ خانوار گلوگاهی توسط ناظرین سلامت آموزش چهره به چهره برای پیشگیری از ابتلا به کرونا دیدند، خاطرنشان کرد: الحمدالله شهرستان گلوگاه از نظر فرهنگ‌سازی، آموزشی و ضدعفونی برای مقابله با کرونا به اقناع رسیده است.

*توزیع یک هزار و 700 بسته معیشتی بین اقشار کم‌برخوردار 

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گلوگاه با اشاره به اینکه در این شهرستان کشف انبار احتکار لوازم بهداشتی نداشتیم، یادآور شد: با همکار‌ی ناجا و دادستانی در روز‌های اول که کمبود ماسک و دستکش مطرح شده بود، سرکشی به داروخانه‌های شهرستان داشتیم، با توجه به اینکه به داروخانه‌ها اعلام شد که اجازه فروش ماسک و دستکش را ندارند، در این موضوع ورود پیدا کردیم و همان قدر ماسک و دستکشی که در داروخانه‌ها بود بصورت رایگان بین مردم توزیع شد.

یوسفی در پایان سخنان خود با اشاره به اینکه در شرایط کرونایی برخی از اقشار کم درآمد دچار آسیب شدند، بیان کرد: یک هزار و 700 بسته معیشتی بین اقشار کم‌برخوردار و ۳۰۰ بسته بهداشتی هم بین جامعه هدف توزیع شد.

انتهای پیام/86041/ع

منبع: فارس

کلیدواژه: زنان اهدای خون بانوان سپاه طرح جهادی اهدای خون بسیج جامعه زنان گان بیمارستانی ماسک بهداشتی مقاومت بسیج هزار ماسک روستا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۹۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل زنجیره ارزش، گلوگاه «جهش تولید» در صنعت پتروشیمی است

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، گلوگاه راهبرد جهش تولید در صنعت پتروشیمی را تکمیل زنجیره ارزش محصولات دانست.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، مرتضی شاهمیرزایی روز یکشنبه (دوم اردیبهشت‌) در نشست‌های تخصصی جداگانه با مدیریت‌های صنایع پایین‌دستی، کنترل تولید و طرح‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی، بر اهتمام جدی دولت سیزدهم در تحقق راهبرد «جهش تولید» از طریق تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و حمایت قاطع از واحدهای تولیدی تأکید کرد.

وی در نشست تخصصی با مدیریت صنایع پایین‌دستی شرکت ملی صنایع پتروشیمی بیان کرد: افزون بر هدف‌گذاری‌های انجام‌شده برای تکمیل زنجیره متانول، پلیمر و پلی‌پروپیلن باید به زنجیره تولید اتیلن نیز توجه شود.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه باید شهرک‌های تخصصی پتروشیمیایی به‌طور تخصصی احداث شوند، گفت: افزون بر تأمین نیازهای کشور، توسعه صادرات نیز در تکمیل زنجیره محصولات مختلف باید در نظر گرفته شود.

شاهمیرزایی عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی در سال ۱۴۰۲ را دستاوردی بزرگ دانست و افزود: همکاری مطلوب هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی در فروش اعتباری، سبب رونق تولید و اقتصاد واحدهای کوچک در حوزه صنایع تکمیلی شد.

پتروشیمی؛ پیشران صنایع کشور

وی همچنین در نشست تخصصی با مدیریت کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی، با تأکید بر لزوم رشد تولید در صنعت ارزش‌آفرین پتروشیمی بیان کرد: باید از همه ظرفیت‌های موجود در صنعت پتروشیمی برای تحقق این هدف استفاده کرد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر اهمیت همگرایی و همکاری میان هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی برای تحقق رشد تولید گفت: مدیریت کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی نقشی مهم، تأثیرگذار و راهبردی در زمینه افزایش همکاری ارکان مختلف صنعت دارد.

شاهمیرزایی افزود: صنعت پتروشیمی پیشران صنایع مختلف کشور است و توسعه این صنعت ارزش‌آفرین سبب رشد و ارتقای دیگر صنایع نیز خواهد شد.

وی تصریح کرد: بومی‌سازی کاتالیست‌های مورد نیاز صنعت گامی بزرگ برای تولید پایدار مجتمع‌های پتروشیمی است، که این مهم با تلاش شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان همکار می‌تواند صنعت پتروشیمی ایران را به‌طور کامل از واردات کاتالیست‌ها بی‌نیاز کند.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه باید با رفع موانع و چالش‌های تولید، زمینه استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود فراهم شود، اظهار کرد: ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد.

شاهمیرزایی از مدیریت کنترل تولید این شرکت خواست ضمن حمایت قاطع از واحدهای تولیدی، با پیگیری اجرای سیاست و راهبرد تکمیل زنجیره ارزش، برنامه منسجم و اثربخشی را به‌منظور تحقق هدف جهش تولید پیاده‌سازی کند.

ضرورت تقویت زیرساخت‌های صادراتی

وی در ادامه در نشست تخصصی با مدیریت طرح‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی افزود: توسعه و نوسازی بنادر و اسکله‌های صادراتی محصولات پتروشیمی باید با شتاب بیشتری انجام شود تا طرح‌هایی که عملیاتی می‌شوند بتوانند با سهولت بیشتری صادرات داشته باشند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به اینکه امسال ۱۲ طرح تازه به جمع تولیدکنندگان محصولات پتروشیمی افزوده می‌شود، گفت: مدیریت طرح‌ها باید نظارت دقیقی بر عملیات اجرای طرح‌های پتروشیمی داشته باشد تا افزون بر رفع مشکلات و چالش‌های پیش‌ِ رو، زمینه تولید پایدار نیز فراهم شود.

شاهمیرزایی با تأکید بر استفاده از کالاها، تجهیزات و قطعه‌های ساخت داخل در طرح‌های پتروشیمی بیان کرد: شرکت‌ها و سازندگان توانمند ایرانی ظرفیت‌های بسیار مطلوبی برای تأمین نیازهای طرح‌ها دارند. باید خودمان را توانمند و به حمایت از ساخت داخل بیش از پیش توجه کنیم.

دیگر خبرها

  • اجرای رزمایش واکسیناسیون دام در طرح شهید زاهدی در کازرون
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان توسط ستاد اجرایی فرمان امام
  • توزیع بسته‌های معیشتی در مناطق سیل زده جنوب
  • مستند ستاره دنباله دار؛ روایت حضور جهادگران اصفهانی در بزنوید لرستان +فیلم
  • رصد ۳۰ نمونه از محصولات کارخانجات خوراک دام و طیور در کرمان 
  • بانه ، قطب تولید گوشت مرغ در استان
  • انجام بیش از ۲۵ هزار خدمت جهادی در خراسان جنوبی طی ایام نوروز
  • انجام بیش از ۲۵ هزار خدمت جهادی در خراسان جنوبی
  • تکمیل زنجیره ارزش، گلوگاه «جهش تولید» در صنعت پتروشیمی است
  • جذب ۷۰۰ نیروی جدید در شبکه بهداشت اصفهان