Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیرانی گفت: با شناسایی ۷ بیمار جدید طی ۲۴ ساعت گذشته، تعداد مبتلایان به این ویروس در استان به ۱۶۱ نفر افزایش یافت.

به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد، «مجید شیرانی» امروز (سه ‌شنبه ۱۹ فروردین) در ارتباط ویدیویی با رئیس جمهوری گفت: ۶۰ درصد مبتلایان به معادل ۱۱۷ نفر بهبود یافته و ۱۸ نفر جان خود را بر اثر این بیماری از دست داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری در ادامه افزود: مبتلایان جدید مربوط به شهرستان های شهرکرد، لردگان، بروجن و سامان هستند.

 

شیرانی همچنین از ابتلای ۲۰ نفر از پرسنل درمان این استان به ویروس کرونا خبر داد و گفت: از این تعداد یک نفر تاکنون جان خود را از دست داده و مابقی پرسنل بهبود یافته و تحت مراقبت هستند.

 

وی بابیان اینکه اوج شیوع ویروس کرونا در استان از هفته آخر اسفند شروع شده است، اظهار داشت: اوج این بیماری تا هفته نخست اردیبهشت ادامه دارد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری بابیان اینکه چهارمحال و بختیاری از استان ‌های با شیوع کم ویروس کرونا به شمار می‌رود، تصریح کرد: این موضوع مرهون همراهی و همکاری مردم و انجام اقدامات پزشکی و بهره‌گیری از تخصص و تجربه اساتید و خلاقیت دانشجویان رشته پزشکی در استان بوده است.

 

شیرانی تصریح کرد: تهیه و توزیع موادگندزدا و شدت ‌بخشی به آموزش‌های عمومی، راه‌اندازی سامانه ‌های ارتباط مردمی، تمرکز بر خدمات رسانی به مردم در سطح یک و اجتناب از مراجعات غیرضروری به بیمارستان‌ ها، بیماریابی فعال و اهتمام جدی در بحث غربالگری از جمله اقداماتی است که سبب شد شیوع ویروس کرونا در استان تحت مدیریت و کنترل قرار گیرد.

 

پایان پیام/361

منبع: شبستان

کلیدواژه: پیشگیری از کرونا پیشگیری از شیوع ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۹۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت گفت: توصیه ما این است که زائران حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

سیدعلی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون دارو‌های غیر مجاز و نحوه انتقال داروی بیماران اظهار داشت لیست دارو‌های ممنوعه هرسال توسط وزارت بهداشت عربستان ابلاغ می‌شود که همان لیست سال‌های گذشته است. لیست دارو‌ها را به پزشکان معاینه کننده زائرین داده ایم و وظیفه پزشکان این است که این لیست را به اطلاع زائر برسانند.

وی افزود: از دارو‌های ممنوعه، دارو‌های مخدر است که ورود آن کلا به عربستان ممنوع است. همچنین دارو‌های آرامیخش از خانواده بنزودیازپین مثل خانواده دیازپام نیز ممنوع است.

مرعشی در ادامه تصریح کرد: ورود سایر دارو‌ها ممنوعیتی ندارد، ولی برای اینکه عزیزان زائر در فرودگاه‌های مقصد دچار مشکل نشوند، توصیه ما این است که حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در رابطه با واکسن‌های مورد نیاز برای سفر حج گفت: براساس دستورالعمل سعودی واکسن اجباری برای همه کشور‌ها واکسن مننژیت است و برای کشور ما همین واکسن در نظر گرفته شده است و از طریق هلال این واکسن برای همه زائرین تهیه شده است و تا دو هفته قبل از اعزام زائر باید این واکسن تزریق شود.

وی در پاسخ به سوالی پیرامون لزوم تزریق واکسن کرونا اذعان داشت: فعلا توصیه‌ای برای تزریق واکسن کرونا و آنفولانزا وجود ندارد. واکسن الزامی مننژیت است و نگرانی بابت بیماری کرونا وجود ندارد.

مرعشی در رابطه با بیماری‌های واگیر در میان زائران بیان داشت: رعایت نکات جمعی و فرعی در پیشگیری از بیماری‌های عفونی بسیار مهم است. به هر حال تعداد زیادی زائر از کشور‌های مختلف با بیماری‌های بومی مختلف در یک مکان قرار می‌گیرند و همین امر موجب می‌شود حتی افرادی که سیستم ایمنی قوی دارند به بیماری‌های عفونی مبتلا شوند. اما در صورت بیمار شدن نیاز به قرنطینه نیست.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مبتلایان به دیابت در نیشابور ۳ برابر شد
  • سه برابر شدن مبتلایان به دیابت در نیشابور
  • جذب ۷۷۷ معلم جدید در مدارس چهارمحال و بختیاری
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در انتظار جذب تعداد ۷۷۷ فرهنگی جدید
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • برگزاری جشنواره جوانی جمعیت در چهارمحال و بختیاری
  • اعزام ۳۸۰ زائر چهارمحال و بختیاری به حج تمتع