Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نماینده سابق ایران در اوپک گفت: به دلیل حضور تولیدکنندگان متعدد و غیر اوپکی در بازار، سازمان اوپک به تنهایی نمی‌تواند قیمت نفت را مدیریت کند. تاریخ انتشار: 08:01 - 20 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۱۰۴۸۳ محمد علی خطیبی نماینده سابق ایران در اوپک در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان اظهار کرد: زمزمه‌هایی در خصوص برگزاری جلسه میان اعضای اوپک و کشور‌های غیر عضو به صورت غیرحضوری و از طریق ویدیو کنفرانس به گوش می‌رسد که طی این نشست مسائل مربوط به کاهش تولید نفت مطرح می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده سابق ایران در اوپک تصریح کرد: بازار نفتی با دو حالت مواجه است، بخشی از کاهش قیمت نفت به کاهش تقاضا در پی شیوع ویروس کرونا مربوط می‌شود و فعالان این حوزه از مازاد ۱۰ تا ۱۵ میلیون بشکه‌ای در بازار خبر می‌دهند.
وی افزود: در صورت تصویب کاهش تولید نفت می‌توان قیمت نفت را بین ۴۰ تا ۵۰ دلار افزایش پیدا کند و در صورت عدم توافق قیمت نفت به زیر ۲۰ دلار می‌رسد.
به گفته وی؛ اوپک به تنهایی نمی‌تواند ۱۰ میلیون بشکه از تولید را کاهش دهدو نیاز به حمایت سایر کشور‌های غیر اوپکی است.
خطیبی بیان کرد: در صورت پایان بیماری کرونا و آغاز فعالیت‌های اقتصادی تجاری تقاضا برای خرید نفت افزایش می‌یباد و دیگر نیازی به کاهش ۱۰ میلیون بشکه‌ای نیست و می‌توان با کاهش ۱.۵ تا ۲ میلیون بشکه قیمت نفت را تا ۶۰ دلار رساند.
نماینده سابق ایران ابراز کرد: صحبت‌های روز‌های گذشته از سوی مدیران نفتی کشور‌های تولیدکننده حکایت از تمایل به کاهش نفت دارد، اما باید منتظر نتیجه نهایی نشست ماند.
وی با اشاره به نقش اوپک در مدیریت بازار نفتی بیان کرد: تا پیش از حضور شرکت‌های بزرگ نفتی مانند شیل و تولید کنندگان بزرگ غیر اوپکی، این سازمان در مواقع بحرانی با کاهش ۱ تا ۲ میلیون بشکه قیمت نفت را مدیریت می‌کرد، اما به دلیل حضور تولیدکنندگان متعدد در بازار، سازمان اوپک به تنهایی نمی‌تواند قیمت نفت را مدیریت کند.
خطیبی عنوان کرد: با وجود کاهش صادرات نفت ایران، کاهش قیمت نفت در بازار کشور تاثیر گذار خواهد بود و برای اقتصاد کشور افزایش قیمت نفت منفعت بیشتری دارد. بیشتر بخوانید: توسعه صنعت پتروشیمی در سال جهش تولید/پتروشیمی صنعت تحریم ناپذیر

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اوپک اخبار اقتصادی وزارت نفت نماینده سابق ایران میلیون بشکه قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۱۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین قیمت طلا و سکه در بازار

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، از ابتدای هفته روند ریزشی قیمت طلا و سکه شروع شد؛ به گونه‌ای که قیمت سکه امامی (طرح جدید) روز دوشنبه ۲۷ فروردین ماه به کانال ۴۲ میلیون تومان وارد شد. منتهی روند نزولی قیمت‌ها دیروز متوقف و نرخ طلا و سکه اندکی رو به افزایش گذاشت تا جایی که نرخ سکه طرح جدید مجدد از مرز ۴۴ میلیون تومان عبور کرد و به قیمت ۴۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رسید.

با شروع روزی کاری چهارشنبه ۲۹ فروردین ماه مجدد قیمت سکه هر چند اندک اما روند نزولی به خود گرفته است؛ بر این اساس قیمت سکه امامی طرح جدید (تا لحظه تنظیم گزارش) امروز نسبت به دیروز (۲۸ فروردین ماه) با کاهش ۲۷۰ هزار تومانی به ۴۳ میلیون و ۹۳۰ هزار تومان رسید.

البته قیمت سکه بهار آزادی نسبت به دیروز با افزایش ۲۶۵ هزار تومانی مواجه و روی رقم ۴۰ میلیون و ۷۹۵ هزار تومان ثبت شد.

قیمت نیم سکه هم نسبت به دیروز ۲۰۰ هزار تومان افت کرد و به ۲۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رسید.

ربع سکه نیز نسبت به دیروز با کاهش ۲۰۰ هزار تومانی به ۱۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رسیده است.

قیمت سکه یک گرمی هم با کاهش ۱۰۰ هزار تومانی نسبت به دیروز، ۷ میلیون و ۹۰ هزار تومان شد.

قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار هم که دیروز ۳ میلیون و ۷۵۶ هزار تومان بود با افزایش حدود ۱۵ هزار تومانی به ۳ میلیون و ۷۷۱ هزار و ۹۰۰ تومان رسید.
 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نفت از افزایش قیمت بازماند
  • کدام استانهای کشور پر بارش تر بودند؟/ ایران پیشتاز تولید نفت اوپک
  • تولید جهانی نفت کاهش یافت
  • قیمت‌های تعیین شده در حوزه زراعی جوابگوی هزینه کشاورز نیست
  • سقوط بیش از یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی
  • عرضه تخم‌مرغ پایین‌تر از نرخ مصوب در بازار/ ضرورت حمایت از مرغداران برای مدیریت تقاضا
  • آخرین قیمت طلا و سکه در بازار
  • کاهش قیمت ها در بازار مرغ | مرغداران با ضرر می‌ فروشند
  • نرخ فعلی خرید گندم مورد رضایت کشاورزان نیست
  • نرخ فعلی خرید تضمینی گندم با میزان تورم هم‌خوانی ندارد