Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-16@14:23:20 GMT

سهم شوراها و دهیاران گتوند در مقابله با کرونا

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۲۱۴۰۶

سهم شوراها و دهیاران گتوند در مقابله با کرونا

به گزارش ایرنا، شوراهای اسلامی شهر و روستا و دهیاران شهرستان گتوند علاوه بر اجرای وظایف خود و مشارکت مردم در تصمیم گیری‌ها در پیشبرد برنامه‌ها در زمینه‌های مختلف، از روزهای نخست شیوع ویروس کرونا برای پیشگیری و مقابله با این ویروس بسیج شدند.

شوراهای اسلامی شهرهای گتوند، صالح شهر، ترکالکی، جنت مکان و سماله و شوراها و دهیاران روستاهای بخش مرکزی و عقیلی شهرستان گتوند درکنار ادارات، نهادها، دستگاه‌های اجرایی، گروه‌های مردمی و جهادی و نیروهای نظامی و انتظامی نقش مهم و تاثیرگذاری در پیشگیری و مقابله با کرونا داشتند و این اقدامات پیشگیرانه تا ریشه کن شدن کرونا در این شهرستان ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون شورای اسلامی شهر گتوند در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اقدامات پیشگیرانه شورای اسلامی و شهرداری شهر گتوند از ابتدای شیوع ویروس کرونا گفت: گندزدایی و ضدعفونی مستمر معابر و خیابان‌ها، تهیه و توزیع بروشور آموزشی در سطح شهر، تعطیلی بازارچه شهرداری و بستن خیابان استقلال، تعطیلی اغلب مغازه‌ها به غیر از فروشگاه‌های مواد غذایی و ضروری و مسدود کردن پارک‌ها و جلوگیری از ورود افراد را از جمله اقدامات و سهم شورا و شهرداری گتوند برای مقابله با ویروس کرونا می‌باشند.

مهراب سلطانی برگزاری جلسات مستمر با فرماندار، شبکه بهداشت و درمان و مسئولان مربوطه و همکاری و هماهنگی با ستادهای مردمی مبارزه باکرونا را از دیگر اقدامات شورا و شهرداری شهر گتوند عنوان کرد و از شهروندان خواست برای پیشگیری و قطع زنجیره کرونا، ضمن رعایت اصول بهداشتی در خانه بمانند و از تردد غیرضروری در سطح شهر خوداری کنند.

وی با قدردانی از زحمات و خدمات مسئولان شهرستان گتوند به ویژه شهردار، فرماندار و مدیر شبکه بهداشت و درمان افزود: اقدامات انجام شده با همکاری شهرداری گتوند و هماهنگی با فرماندار و ادارات مربوطه انجام شده‌اند.

رئیس شورای اسلامی شهر سماله گتوند نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: نشست فوق العاده مقابله با کرونا در نخستین روزهای درگیری با این ویروس در این شهر برگزار شد.

علی علیزاده ضدعفونی و گندزدایی مستمر معابر و خیابان‌های شهر، نصب بنر با موضوع نکات آموزشی، حمایت از نیروهای مردم نهاد برای مبارزه با این ویروس و ممنوعیت اسکان نوروزی در باغات و پارک‌های سطح شهر را از اقدامات شورا و شهرداری سماله عنوان کرد و افزود: پیگیری مصوبات ستادپیشگیری کرونا، جلوگیری از فعالیت واحدهای صنفی غیرضروری از جمله آرایشگاه‌ها، کافه‌ها و رستوران‌ها، و اطلاع رسانی و هشدارهای بهداشتی و سلامتی به مردم  از طریق فضای مجازی و تبلیغات محیطی سهم شورای اسلامی و شهرداری سماله در مقابله با کرونا هستند.

وی اظهارداشت: شهروندان در اجرای عملیات ضدعفونی و گندزدایی و اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی فعال‌تر باشند و اجازه ندهند برخی مسائل جلوی انجام کار درست را بگیرند.

دهیار روستای چغامله از توابع بخش مرکزی گتوند نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به سهم شوراهای شهر و روستا و دهیاران در مقابله با کرونا اشاره کرد و گفت: عملیات ضد عفونی و گندزدایی معابر، خیابان‌ها و اماکن عمومی روستا هفته‌ای سه مرتبه انجام می‌شود.

داراب بهرام افزود: سیر مسدود کردن مناطق تفریحی و گردشگری روستا، کنترل تردد کشاورزان، جلوگیری از ورود مردم به آرامستان، شستشوی معابر و خیابان‌ها و ارائه آموزش‌های بهداشتی به روستائیان از طریق تبلیغات محیطی و فضای مجازی از دیگر اقدامات برای مقابله با کرونا بودند که با همکاری بخشداری مرکزی، شبکه بهداشت و درمان، شوراها، دهیاری و اهالی روستای چغامله انجام شدند.

رئیس شرکت تعاونی دهیاران بخش مرکزی گتوند با اشاره به عملیات گندزدایی و ضدعفونی در دیگر روستاهای این شهرستان افزود: برای ضدعفونی روستاها با همکاری بخشدار مرکزی گتوند، چهار هزار لیتر مواد ضدعفونی از پتروشیمی ماهشهر بارگیری و بین دهیاران بخش مرکزی توزیع شد.

بهرام سیر گفت: انتظار می‌رود دهیاران فعالتر شوند و روستائیان نیز ضمن رعایت توصیه‌های بهداشتی با بهورز و دهیار روستا بیشتر همکاری کنند.

به گزارش ایرنا با اعلام شبکه بهداشت و درمان شهرستان گتوند از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون نتیجه آزمایش کرونای هشت بیمار از شهروندان صالح شهر، جنت مکان، روستاهای شهید محمدی و شهرک پنجم، شهر ترکالکی و کوی شهید سلطانی شهر گتوند مثبت اعلام شده که یک نفر از این افراد در بیمارستان بزرگ دزفول فوت کرده است.

به گفته یوسف پریدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول، شهرستان گتوند در طرح غربالگری مردم برای مقابله با کرونا رتبه نخست را در استان خوزستان کسب کرد.

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بارها به عموم شهروندان توصیه کرده برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در خانه بمانند و سفرهای درون و برون شهری را محدود کنند.

ویروس کرونا که کووید – ۱۹ نیز نامیده می‌شود، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد و تاکنون به بیش از ۲۰۰ کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته تا وضعیت فوق‌العاده اعلام کند.

شهرستان گتوند در شمال استان خوزستان دارای ۲ بخش مرکزی و عقیلی و پنج شهر گتوند، صالح شهر، ترکالکی، جنت مکان، صالح شهر، سماله و نیز ۴۵ روستا است.

برچسب‌ها ویروس کرونا گتوند سهم_من_در_مهارکرونا سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور پروندهٔ خبری پویش اجتماعیِ سهم من در کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا گتوند سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور ویروس کرونا گتوند سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور شبکه بهداشت و درمان شیوع ویروس کرونا مقابله با کرونا شهرستان گتوند شورای اسلامی اسلامی شهر شهر گتوند خیابان ها بخش مرکزی صالح شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۱۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ابتلا به عفونت‌های حاد تنفسی در استان بوشهر

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، رهام یوسف نژاد افزود: ۳۰ درصد از مراجعه کنندگان به مراکز درمانی به عفونت‌های حاد تنفسی مبتلا شده‌اند که مهمترین آنها ویروس‌های آنفلونزا، کرونا ویروس‌ها و رینو ویروس‌ها هستند.

وی ادامه داد: کودکان، سالمندان، زنان باردار و افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای و نقص سیستم ایمنی بیشتر به این ویروس‌ها مبتلا شده‌اند.

کارشناس بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گسترش عفونت‌های تنفسی را بیشتر از راه قطرات ریز تنفسی ناشی از عطسه یا سرفه بیماران و افراد ناقل عنوان کرد.

وی با بیان این‌که با ورود ویروس به بدن مخاط ملتهب و آلوده می‌شود، عنوان کرد: خارش گلو، سرفه، آب ریزش بینی، کاهش اشتها، بی حالی، بدن درد و سر درد از نشانه‌های معمول ابتلا به عفونت‌های حاد تنفسی است.

یوسف نژاد اظهار کرد: رعایت بهداشت در پیشگیری و انتقال بیماری مهمترین راه برای جلوگیری از ابتلا به عفونت‌های حاد تنفسی است.

وی شست و شوی مرتب دست‌ها، تهویه منازل و اداره‌ها و استفاده از ماسک در مکان‌های آلوده را در پیشگیری از ابتلا به عفونت موثر دانست.

کارشناس بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان این‌که مراجعه به موقع به‌پزشک می‌تواند عوارض بیماری را کاهش دهد، اضافه کرد: افراد پر خطر در زمان ابتلا دارو‌های ضد ویروسی را بنا به تشخیص و دستور پزشک مصرف و از مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک‌ها خودداری کنند.

وی گفت: استراحت، نوشیدن آب و مایعات کافی برای بهبودی این بیماران توصیه می‌شود.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • دستگاه‌های امدادی لامرد برای مقابله با سیلاب در آماده‌باش هستند
  • استاندار خراسان رضوی: طرح تحول روستایی محور آبادی روستاها است
  • قطعی برق در برخی شهرستان‌های هرمزگان به علت سیلاب
  • تمهیدات لازم مقابله با سیل در جنوب کرمان اندیشیده شده است
  • فرهنگ مدیریت زباله در روستاها نهادینه شود
  • چاره اندیشی شهرداری پایتخت برای سفید بالک ها
  • (ویدیو) حمله با چاقو به کشیش کلیسای آشوری
  • آخرین وضعیت هوای خوزستان/ گتوند در وضعیت خطرناک
  • نخستین پرستار قربانی کرونا به روایت مادرش
  • افزایش ابتلا به عفونت‌های حاد تنفسی در استان بوشهر