Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-25@17:59:47 GMT

آغاز طرح جهادی اهدای خون بسیجیان

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۲۱۴۶۱

سخنگوی سازمان انتقال خون کشور اعلام کرد که در حال حاضر اولویت ما اهدای خون افراد دارای گروه‌های خونی منفی است.

اخبار اجتماعی - دکتر بشیر حاجی بیگی از آغاز طرح جهادی اهدای خون بسیجیان خبر داد و گفت: با دستور رییس سازمان بسیج مستضعفان کشور، طرح جهادی اهدای خون بسیجیان با شعار "اهدای خون بانوان، هر خانه یک پایگاه اهدای خون" از دیروز از سوی سازمان بسیج زنان کشور از دوشنبه ۱۸ فروردین ماه در مراکز انتقال خون سراسر کشور آغاز شد و به مدت یک هفته ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره وضعیت ذخایر خونی در کشور، افزود: فعلا ذخایر خون و فرآورده‌های آن در کشور در حد قابل قبولی است و میزان مراجعات مردم برای اهدای خون خوب شده است و نیاز فوری نداریم.

حاجی‌بیگی تاکید کرد: البته اولویت ما اهدای خون افرادی است که دارای گروه خونی منفی و به ویژه O منفی است. باید توجه کرد که ۱۰ درصد اهداکنندگان خون در کشور دارای گروه‌های خونی منفی هستند که از این میزان سه تا چهار درصدش هم O منفی هستند. بنابراین اولویت ما اهدای خون افرادی است که دارای گروه خونی منفی به ویژه O منفی که به عنوان دهنده عمومی شناخته می‌شود، هستند.

اهدای خون بیش از ۲ میلیون نفر در سال ۱۳۹۸

سخنگوی سازمان انتقال خون کشور در ادامه صحبت‌هایش با اشاره به آمار اهدای خون در سال گذشته نیز گفت: در سال ۱۳۹۸، نزدیک به سه میلیون و ۵۲۵ هزار واحد خون و فرآوره‌های آن شامل گلوبول قرمز فشرده‌شده، پلاکت و پلاسما در مراکز درمانی و بیمارستانی کشور توزیع شده است. همچنین میزان مراجعه اهداکنندگان به مراکز اهدای خون در سال گذشته دو میلیون و ۵۵۲ هزار مراجعه‌کننده بوده است که از این تعداد دو میلیون ۴۰۶ هزار واحد خون اهدا شده است.

 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: انتقال خون اهدای خون اهدای خون بسیجیان دارای گروه خونی منفی اهدای خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۱۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶۰ میلیارد لیتر کسری آب داریم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، پایدارسازی دشت قزوین باید اولویت بخش کشاورزی باشد چرا که اهمیت دشت قزوین بر کسی پوشیده نیست و نجات این دشت با ۴۷۰ هزار هکتارکه بنیانگذار کشاورزی مدرن در کشور است می‌تواند آغاز کننده توسعه بخش کشاورزی باشد.
رئیس کمیته احیاء و توسعه پایدار دشت قزوین در برنامه گفت و گوی ویژه خبری گفت: مقام معظم رهبری از سال ۸۲ تاکید ویژه‌ای بر روی دشت قزوین دارند. در اجرای رهنمود‌های ایشان باید ساختارسازی صورت گیرد و حرکت‌های جهادی انجام شود. مدیران ارشد استان از پارسال کمیته‌ای برای احیای دشت قزوین تشکیل داده اند. موضوعات در حال پیگیری است.
امانپور گفت: ۲۲ سال است که کاری برای دشت قزوین انجام نشده است. برای احیای دشت قزوین باید امید ایجاد کنیم. عزم راسخ داشته باشیم. تمدن سازی با محتوای مدیریت جهادی شکل می‌گیرد. الگوی جهادی برای توسعه پایدار تدوین شده است. اگر احیای دشت مهم است این اهمیت باید در همه شئون عمل شود. اینگونه نیست که یک نفر راه بیفتد و دشت قزوین را احیا کند. موضوع نهایی استان آب است و اگر حکمرانی نتواند برای آن کاری بکند همه کار‌ها بر زمین می‌ماند. نمی‌شود که از چاه‌های مجاز و غیرمجاز استان آب برداشت شود.
رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) گفت: بحران آب یک مساله جهانی است و در کشور ما هم یک موضوع ملی است. ما در استان قزوین به اندازه دو برابر آب قابل برنامه ریزی استفاده می‌کنیم. برای استان ما ۷۵۲ میلیون مترمکعب آب برنامه ریزی شده است که دوبرابر آن استفاده می‌شود. ۱۶۰ میلیارد لیتر کسری آب در استان داریم و نتیجه این اضافه برداشت‌ها فرونشست زمین، خشک شدن درختان، فرسایش خاک و سایر مسائل بحران زاست.
رئیس کمیته احیاء و توسعه پایدار دشت قزوین در ادامه تصریح کرد: ما نیازمند تهیه سند بالادستی هستیم که عنوان آن مدیریت جامع حوزه آبخیز از آن یاد می‌شود. تولید اطلاعات با عنوان آمایش سرزمینی از آن یاد می‌شود. تعیین کاربری منابع که آب و خاک و اکوسیستم را شامل می‌شود. تهیه دستورالعمل‌های استفاده از آن است. تبعیت بهره برداران از آن است. همه اقدامات باید ذیل این سند قرار گیرد.
امانپور گفت: تغذیه سفره آب استان با آبخیزداری و آبخوانداری است. برای اولین بار در کشور بخش خصوصی برای ارائه و اجرای الگوی آبخیزداری در استان اجرا می‌شود. باید سراغ مردم برویم و به مردم اعتماد کنیم.
نظری گفت: بهره وری در حوزه کشاورزی در دشت قزوین وضعیت ما از متوسط کشوری بهتر است، اما باتوجه به اقلیم قزوین، بیش از ۹۰ درصد محصولات کشاورزی آب بر هستند. ما باید محصولات آب بر را وارد کنیم و در حفظ آب که برای نسل‌های آینده است توجه بیشتری داشته باشیم.

دیگر خبرها

  • آشنایی معاونان و معلمان پرورشی مدارس یزد با فرهنگ اهدای خون
  • شرکت ۲۰ هزار نفر در المپیاد ورزشی فرهنگی بسیجیان مازندران
  • گروه جهادی نجوا در سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد
  • فرهاد قائمیان: تبعات منفی فرسودگی جمعیت برای جامعه مخرب است
  • افزایش ۵.۶ درصدی اهدای خون همدانی‌ها در سال گذشته
  • گشایش نمایشگاه کارآفرینی و اشتغال بسیجیان استان در درچه
  • نیاز انتقال خون اصفهان به گروه‌های خونی O و A منفی
  • انتقال خون اصفهان به گروه‌های خونی O و A منفی نیازمند است
  • اهدای خون فرماندار و معاونان فرمانداری کرمان + تصویر
  • ۱۶۰ میلیارد لیتر کسری آب داریم