Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@20:36:55 GMT

وضعیت کلاس‌های مجازی‌تان چطور است؟

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۲۱۹۱۶

وضعیت کلاس‌های مجازی‌تان چطور است؟

با وجود اعلام چندباره بهره‌مندی دانشگاه‌ها از ترافیک رایگان و کاهش تعرفه اینترنت در جهت استفاده از امکانات آموزش مجازی، به نظر می‌رسد برخی اپراتورهای ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی، هنوز این ابلاغیه را اجرا نکردند.

به گزارش ایسنا، مدارس و دانشگاه‌ها از هفته ابتدایی اسفند یعنی از همان زمان ورود ویروس کرونا به کشور تعطیل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درواقع به دلیل به خطر افتادن سلامت دانش‌آموزان و دانشجویان در شرایط حضور فیزیکی در کلاس‌ها، وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم از نخستین مراکز کشور بودند که زنگ تعطیلی مراکز آموزشی را نواختند و با تعطیلی کلاس‌ها، موضوع آموزش مجازی مطرح شد تا کرونا مانع آموزش در کشور نشود.

از این رو پس از اعلام تعطیلی مراکز آموزشی، در شرایطی که هنوز مشخص نبود وضعیت سال تحصیلی به چه شکل ادامه پیدا می‌کند، محمدجواد آذری جهرمی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات-اعلام کرد: با توجه به احتمال تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها، با همکاری وزارت علوم و آموزش و پرورش، امکانات ویژه‌ای جهت آموزش مجازی و از راه دور فراهم شده تا دانش‌آموزان و دانشجویان ضمن حفظ سلامت خود، از تحصیل علم جا نمانند.

وزیر ارتباطات همچنین با بیان اینکه ترافیک کلیه کلاس‌های آموزشی مجازی مورد تایید وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم، برای کاربران رایگان خواهد بود، با توجه به درخواست کاربران برای ارائه اینترنت رایگان، از ارائه بسته‌های ۱۰۰ گیگابایتی برای کاربران اینترنت خانگی و ۲۰ گیگابایت اینترنت برای معلمان با همکاری وزیر آموزش و پرورش خبر داد.

پس از آن حسین فلاح جوشقانی -رئیس سازمان فناوری اطلاعات- درباره اقدامات انجام‌شده برای آموزش مجازی اعلام کرد: سازمان فناوری اطلاعات لیستی از مراکز آموزشی  فرستاده که رگولاتوری آن را به اپراتورها اعلام کرده تا ترافیکشان را رایگان کنند. سجاد بنابی –نائب‌رئیس هیات‌مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت- نیز از مذاکره با ارائه‌کنندگان خدمات اینترنتی برای رایگان کردن تعرفه‌ مصرف کاربران در برای پلتفرم‌ها و سرویس‌های مورد تایید وزارت علوم و آموزش و پرورش خبر داد.

با وجود این، با گذشت بیش از یک ماه از شرایطی که آموزش مجازی آغاز شده و با به پایان رسیدن تعطیلات نوروزی، حضور در کلاس‌های مجازی دانشگاهی اجباری شده، به نظر می‌رسد هنوز تمامی اپراتورها تعرفه سایت‌های دانشگاهی و آموزشی را رایگان نکرده‌اند. این در حالی است که آذری جهرمی چند روز پیش هم بار دیگر اعلام کرد سایت‌هایی که وزارت علوم برای آموزش از راه دور دانش‌آموزان و دانشجویان اعلام کرده بنابر مصوبه ستاد ملی کرونا، به‌صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.

یکی دیگر از مواردی که در استفاده از خدمات اینترنتی همواره مورد توجه کاربران قرار می‌گیرد، کیفیت این خدمات است. آموزش مجازی از اسفند و همزمان با تعطیلی دانشگاه‌ها آغاز شد و البته در روزهای ابتدایی سایت‌ها و سامانه‌های آموزشی با مشکلاتی روبه‌رو بودند که برخی به‌دلیل مسائل فنی و برخی ‌به افزایش ترافیک اینترنتی مربوط بود. اما با الزام حضور در کلاس‌های مجازی پس از تعطیلات فروردین، این مشکلات تا حد زیادی رفع شده است.

هرچند باوجود شرایط آموزش مجازی که برای بسیاری فراهم شده، همچنان موانعی پیش روی آموزش مجازی برای برخی دانش‌آموزان و دانشجویان وجود دارد، از جمله اینکه به اذعان وزارت آموزش و پرورش ۳۰ درصد مناطق آموزشی و مدارس دسترسی ارتباطی برای برقراری آموزش‌های مجازی را ندارند و یا برخی دانشجویان در روستاهای دوردست، نه تنها به اینترنت دسترسی ندارند بلکه حتی از داشتن گوشی هوشمند هم بی‌بهره هستند.

شما مخاطبان ایسنا، در بخش نظرات این گزارش می‌توانید با ذکر نام دانشگاه خود، به بیان تجربه‌تان از آموزش مجازی این روزها بپردازید و درصورتی‌که کاهش تعرفه اینترنت توسط اپراتور مورد نظرتان صورت نگرفته و هزینه حضور در این کلاس‌ها از ترافیکتان کم می‌شود، اعلام کنید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس آموزش مجازی دانش آموزان و دانشجویان آموزش و پرورش آموزش مجازی وزارت علوم دانشگاه ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۱۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲هزار نفر در اصفهان زیرپوشش کلاس‌های سوادآموزی قرار گرفتند

به گزارش خبرگزاری مهر، سید احمد امامیه با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین چالش‌های حوزه سوادآموزی، کمبود اطلاعات در این زمینه در نواحی و مناطق استان است، اظهار داشت: برای رفع این مشکل، باید اقدامات لازم برای تبیین اهمیت موضوع سوادآموزی و آگاهی‌بخشی به مسئولان و مردم صورت گیرد.

وی با قدردانی از تلاش‌های انجام شده در حوزه سوادآموزی در قطب شمال اصفهان، خواستار ارتقای این فعالیت‌ها در سایر قطب‌های استان و اطلاع‌رسانی گسترده‌تر در این زمینه شد.

امامیه در ادامه به آمار سوادآموزی در استان اصفهان اشاره کرد و گفت: در سال گذشته بیش از ۶۱۰۰ نفر از نعمت خواندن و نوشتن بهره‌مند شدند که این امر نشان‌دهنده تلاش‌ها و اقدامات مؤثر در این حوزه است.

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با تأکید بر نقش ویژه سوادآموزی در ارتقای سطح سواد جامعه، خاطرنشان کرد: ما تنها حوزه‌ای هستیم که به اتباع خارجی نیز خدمات آموزشی و تربیتی ارائه می‌کنیم و این امر نشان‌دهنده تعهد و رسالت حوزه سوادآموزی نظام جمهوری اسلامی در قبال همه انسان‌ها است.

وی با اشاره به فضاهای آموزشی مورداستفاده در حوزه سوادآموزی، گفت: از پایگاه‌های بسیج، مساجد یا خانه‌های دارای فضاهای مناسب برای سوادآموزی استفاده می‌شود.

امامیه در ادامه به آمار سوادآموزی در استان اصفهان طی سال‌های اخیر اشاره کرد و گفت: در مدت چند سال اخیر بیش از ۴۲ هزار نفر در استان اصفهان با خواندن و نوشتن آشنا شده‌اند که نشان‌دهنده کار عظیمی است که در این حوزه صورت‌گرفته است.

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه، در سال ۱۴۰۰ استان اصفهان با آمار بسیار بالای بی‌سواد بالای ۶ سال مواجه بوده است، افزود: به همت معاونت‌های آموزش ابتدایی و متوسطه و طی طرح شهید محمود وند، تعداد قابل‌توجهی از این افراد شناسایی و جذب شده‌اند.

وی با اشاره به‌ضرورت ترغیب و تشویق مردم برای مشارکت در امر سوادآموزی، گفت: به این منظور برنامه‌ای سه‌ساله تدوین شده است که در آن تعداد افرادی که باید در نواحی و مناطق استان اصفهان شناسایی و تحت آموزش قرار گیرند، مشخص شده است.

امامیه در پایان از همکاری و تلاش‌های همه دستگاه‌ها و نهادها در امر سوادآموزی قدردانی و ابراز امیدواری کرد که با ادامه این روند شاهد ریشه‌کن‌کردن بی‌سوادی در استان اصفهان و ارتقای سطح سواد جامعه خواهیم بود.

کد خبر 6081882

دیگر خبرها

  • واکنش طنز کاربران فضای مجازی به حضور ریزپرنده‌ها در آسمان اصفهان
  • دروغ‌پردازی اسرائیلی‌ها سوژه کاربران فضای مجازی شد
  • کاربران ایرانی در میدان نبرد فضای مجازی هم پیروز هستند
  • برگزاری دوره‌های آموزشی رایگان برای ۱۵۰۰ نفر از فعالان گردشگری
  • ۴۲هزار نفر در اصفهان زیرپوشش کلاس‌های سوادآموزی قرار گرفتند
  • استفاده از ظرفیت جامعه پزشکی در آموزش و پرورش
  • کسری ۳۳۱ هزار متر مربعی فضای آموزشی در کردستان
  • تحویل ۴۵۰ کلاس درس به آموزش و پرورش استان اصفهان
  • آموزش: توصیه‌هایی برای مقابله یا جلوگیری از استرس در فضای مجازی
  • برگزاری کلاس آموزشی بهداشت و پرورش کرم ابریشم در نیشابور