Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیژن زنگنه، وزیر نفت ایران در توییتر گفت:« قبل از برگزاری هرگونه اجلاسی بین اعضای اوپک و تولیدکنندگان غیر اوپک باید بر سر ارقام تولید برای تمام کشورهایی که تولید خود را پایین می آورند توافق شود». وی اضافه کرد آمریکا و کانادا هم باید در این کاهش تولید مشارکت داشته باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در دودهه اخیر این اولین بار است که قیمت نفت در جهان به زیر ۲۰ دلار می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش های حاکی از آن است که آمریکا قصد دارد برای فشار اقتصادی بیشتر به ایران، برنامه هایی را جهت این کاهش قیمتی در باب نفت داشته باشد و عدم شرکت در توافاقات اوپک یا جناح گری های سیاسی با کشور های نظیر عربستان گواه این موضوع است.

در همین راستا رویترز گزارش می دهد، عربستان، روسیه و تولیدکنندگان نفت متحد آنها تنها در صورتی تولید نفت خود را در مذاکرات این هفته کاهش می‌دهند که آمریکا و چندین کشور تولید کننده دیگر هم به آنها ملحق شوند تا تولید نفت با هدف افزایش قیمت آن کاهش یابد. بحران ویروس کرونا باعث سقوط قیمت نفت شده است.

 ولی وزارت انرژی آمریکا طی بیانیه‌ای اعلام کرد تولید این کشور همین حالا هم بدون دخالت دولت رو به کاهش است ولی این کاهش تولید بسیار آهسته و طی دو سال آینده اتفاق می‌افتد. کاخ سفید تاکید دارد در بازار های خصوصی مداخله نمی کند.

 تقاضای جهانی نفت 30 درصد معادل 30 میلیون بشکه در روز پایین آمده است چون اقدامات اتخاذ شده برای کاهش شیوع ویروس کرونا باعث سقوط تقاضا برای سوخت هواپیما، بنزین و دیزل شده است.

 در حالی که عربستان، روسیه و سایر اعضای ائتلاف اوپک تمایل خود را برای بازگشت بر سر میز مذاکره اعلام کرده‌اند ولی توافق آنها مشروط به مشارکت آمریکا و سایر کشورهای غیر عضو اوپک است. هیچ قراردادی تا حالا رسمی نشده است.

 بیژن زنگنه، وزیر نفت ایران در توییتر گفت:« قبل از برگزاری هرگونه اجلاسی بین اعضای اوپک و تولیدکنندگان غیر اوپک باید بر سر ارقام تولید برای تمام کشورهایی که تولید خود را پایین می آورند توافق شود». وی اضافه کرد آمریکا و کانادا هم باید در این کاهش تولید مشارکت داشته باشند.

 پس از اینکه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا هفته گذشته اعلام کرد ریاض و مسکو برای کاهش تولید  10 تا 15 میلیون بشکه در روز معادل 10 تا 15 درصد عرضه جهانی نفت توافق کرده‌اند، مقرر شد ائتلاف اوپک و متحدانش یک ویدئو کنفرانس در روز پنجشنبه، نهم آوریل داشته باشند. ترامپ هیچ گونه اقدامی از طرف شرکت‌های نفت آمریکا را متعهد نمی شود.

 وزارت انرژی آمریکا اعلام کرد:« با توجه به گزارش های رسانه ها مبنی بر اینکه ائتلاف اوپک تنها در صورت مشارکت آمریکا با کاهش تولید موافقت می کند،  اداره اطلاعات انرژی آمریکا گزارش داده است همین حالا هم بدون دخالت دولت فدرال، دو میلیون بشکه در روز از تولید نفت آمریکا کم شده است».

عربستان سعودی پس از مذاکرات اوپک و متحدانش، میزبان یک ویدئو کنفرانس دیگر در روز جمعه با وزرای انرژی گروه جی20 است. هدف از این کنفرانس کاهش تاثیرات همه گیری ویروس کرونا بر بازارهای انرژی است.

  ‌پیش بینی وزارت انرژی آمریکا نشان می‌دهد تولید نفت این کشور در 2021 به طور متوسط 11 میلیون بشکه در روز خواهد بود که دو میلیون بشکه نسبت به اوج تولید در 2019 کاهش خواهد داشت.

 قوانین آنتی تراست آمریکا مانع تولید کنندگان نفت این کشور برای اقدام در جهت افزایش قیمت نفت می شود. محدودیتهای تولید در صورتی قانونی خواهند بود که مقامات ایالتی یا دولت فدرال سطح پایین تری برای تولید در نظر بگیرند.

 انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: میلیون بشکه در روز انرژی آمریکا کاهش تولید تولید نفت قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۲۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق آمریکا برای خرید نفت ایران / بازار انرژی شگفت زده شد!

چین را باید بزرگ ترین خریدار نفت ایران دانست که البته بزرگ ترین وارد کننده نفت جهان نیز نام دارد و روزانه حجم بالایی از طلای سیاه جهان را خریداری می کند.

کارشناس انرژی گفت: مساله خرید نفت ایران توسط چین موضوعی تثبیت شده است که ظاهراً توافق کلی بین چین و آمریکا نیز در این باره وجود دارد.

به گزارش مهر، محسن قمصری کارشناس انرژی با اشاره به اینکه ممکن است اوپک ظرفیت تولید خود را افزایش دهد تا بازار نفت آرام شود و قیمت کاهش یابد گفت: تلاش بر این است که اوپک ظرفیت فروش خود را افزایش دهد و در حد محدود مشکلی را به وجود نمی آورد و قابل انجام است.

به گفته این کارشناس انرژی نظر بر همین است که به صورت محدود عرضه را افزایش دهند و بازار را کنترل کنند و مشتریان نفت به دنبال این هستند که قیمت نفت افزایش پیدا نکند و هماهنگی‌هایی وجود دارد که افزایش قیمت اتفاق نیفتد.

این کارشناس انرژی در ادامه با اشاره به اینکه تحریم‌های جدید نفتی که آمریکا در از آنها صحبت می‌کند هم اکنون نیز وجود دارد، خاطر نشان کرد: هم اکنون تقریباً هیچ پالایشگاه خارجی نفت ایران را خریداری نمی‌کند و تنها چین مشتری نفت ایران است.

وی ادامه داد: چین هم با توجه به روابطی که با ایران دارد و مصالح ملی که دارند به نظر نمی‌رسد نفت ایران را کنار بگذارد؛ زیرا نفت خوب و مناسبی دریافت می‌کنند.

این کارشناس انرژی با اشاره به اخبار منتشر شده مبنی بر تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران خاطر نشان کرد: این خبرها بیشتر جنگ رسانه‌ای هستند تا بتوانند بازار را متشنج کنند و مساله خرید نفت ایران توسط چین موضوعی تثبیت شده است که ظاهراً توافق کلی بین چین و آمریکا نیز وجود دارد.

صادرات نفت ایران به بالاترین حد خود در ۶سال‌اخیر رسیده و به‌رغم تحریم‌های یک‌جانبه غرب، به اقتصاد این کشور برابر با ۳۵‌میلیارد دلار در سال‌رونق بخشیده است.

بر اساس گزارش شرکت داده ورتکسا، تهران در سه ماه اول سال‌جاری میلادی، به‌طور متوسط یک‌میلیون و ۵۶۰ هزار بشکه نفت در روز فروخته که تقریبا تمامی آن توسط چین خریداری‌شده‌است.این میزان، بالاترین سطح فروش نفت ایران از سال ۲۰۱۹ است.

موفقیت ایران در صادرات نفت‌خام، بیانگر یکی از دلایل اصلی است که ایالات‌متحده و اتحادیه اروپا به‌دنبال افزایش فشار بر تهران پس از حمله تنبیهی موشکی و پهپادی این کشور به اسرائیل هستند. واشنگتن و اتحادیه اروپا با هدف منصرف‌کردن اسرائیل از تشدید درگیری با تهران یا انتقام‌جویی نظامی، در حال تدارک تحریم‌های جدید علیه جمهوری‌اسلامی هستند.

در هر حال، صادرات نفت ایران پس از ۶ سال ‌به دوران موسوم به برجام رسیده یا به آن بسیار نزدیک شده‌است. نکته مهم آنکه آمارهای صادرات رسمی نفت‌خام ایران با یک فاز ‌تاخیر اعلام می‌شود، بنابراین از هم‌اکنون انتظار داریم آمارهای رسمی جذابی مخابره شود اما باید یک نکته را نیز در این‌خصوص مدنظر قرار داد، نوسان قیمت جهانی نفت‌خام در بحبوحه تنش‌های خاورمیانه از افت نرخ شدید در روزهای اخیر حکایت دارد تا جایی‌که برنت کف ۹۰ دلاری را از دست داد و تا لحظه تنظیم این گزارش، با نزدیک به یک‌درصد سقوط روزانه به نزدیکی ۸۶ دلار در هر بشکه رسید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟!
  • مالیات عایدی بر سرمایه در بازار خودرو چه اثری دارد؟
  • فروش خودروهای الکتریکی و هیبریدی در ۲۰۲۴ رکورد خواهد زد
  • جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد
  • کمبود تولیدات هنری در زمینه کاهش طلاق ملموس است
  • پیام «وعده صادق» به قیمت نفت در بازارهای جهانی
  • توافق آمریکا برای خرید نفت ایران / بازار انرژی شگفت زده شد!
  • سقوط آزاد طلا/ فلز زرد چند قیمت خورد؟
  • تولیدات خراسان شمالی به ۳۸ کشور جهان صادر می‌شود