Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@10:53:07 GMT

درگیری ارتش لبنان با تعدادی از زندانیان در طرابلس

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۲۲۶۸۸

درگیری ارتش لبنان با تعدادی از زندانیان در طرابلس

به گزارش روز چهارشنبه "المنار" شبکه رسانه ای حزب الله، بر اثر این درگیری ۱۰ نفر از نظامیان لبنان و نیروهای امنیت داخلی و ۸  زندانی زخمی شدند. برخی از زندانیان به دلیل شلیک گاز اشک‌آور از سوی نظامیان لبنانی دچار تنگی نفس شده که توسط نیروهای امدادی کمک‌رسانی شدند.

همچنین بر اثر ایجاد حریق در نتیجه این درگیری در زندان ، نیروهای آتش نشانی و امدادرسانان نهادهای مدنی لبنان خود را به محل حادثه رسانده و اقدام به اطفای آن کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گرچه علت این درگیری در خبر المنار ذکر نشده، اما به نظر می رسد زندانیان محبوس در زندان " القبه " محل درگیری در اعتراض به خطرات احتمالی شیوع "ویروس کرونا" به زندان، رخ داده باشد ، موضوعی که این روزها در اکثر زندان های لبنان دیده می‌شود.

 لبنان دارای ۲۴ زندان با گنجایش سه هزار زندانی است، اما به دلایل مختلف هم اکنون بیش از هفت هزار زندانی در این مکانها نگهداری می‌شوند که ۳۵ درصد آنها از اتباع دیگر کشورها از جمله سوریه هستند.

وضعیت بهداشتی و درمانی اکثر زندانهای لبنان در زمان عادی نیز مناسب نیست و با کمبودهای زیادی مواجه هستند و اکون با همه‌گیری بیماری "کووید ۱۹ "، زندانیان این کشور بیشتر با وحشت ابتلاء به این بیماری کشنده صبح را به شب و شب را به صبح می رسانند تا خود این بیماری.

تعدادی از زندانیان در لبنان گفته‌اند ورود ویروس به زندان در حکم اعدام جمعی زندانیان است .

برخی از این زندانیان با اعلام نگرانی از کمبودهای بهداشتی و درمانی و خطر ابتلاء به بیماری کرونا درخواست آزادی مشروط، عفو و بخشش مدت محکومیت، تخفیف در مجازات و دیگر روشهای کمک به آزادی زندانیان را مطرح کرده‌اند، اما هنوز نتیجه‌ای نگرفته‌اند.

 تعدادی از زندانیان سوری نیز خواستار انعقاد پیمان تبادل زندانی با سوریه شده‌اند تا بتوانند به کشور خود بازگشته و از امکان عفو رییس جمهوری کشورشان بهرمند شوند.

در همین پیوند برخی رسانه‌های لبنان از احتمال دستور عفو تعدادی از زندانیان بیمار و مسن و کسانی که دارای بیماریهای زمینه‌ای مانند بیماری‌های قلبی، ریوی و دیابت هستند از سوی "میشل عون" رییس جمهوری این کشور خبر داده‌اند، اما با توجه به اینکه تعداد اینگونه بیماران زیر ۳۰۰ نفر است، به نظر نمی‌رسد تاثیر چندانی بر کاهش تعداد هفت هزار نفری زندانیان داشته باشد.

بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت و درمان لبنان و بیمارستان دولتی "رفیق حریری" مرکز پذیرش و درمان بیماران کرونا، هم اکنون ۵۴۸ نفر در این کشور مبتلا به ویروس کرونا بوده و ۱۹ نفر از مبتلایان نیز فوت کرده‌اند.

دولت لبنان برای جلوگیری از گسترش این بیماری از دو هفته پیش اقدام به بستن فرودگاهها، بنادر و مرزهای زمینی کرده و تمام مدارس، دانشگاهها، اجتماعات و گردهمایی‌های سیاسی و صنفی را ممنوع اعلام کرده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا لبنان پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا لبنان ویروس کرونا لبنان تعدادی از زندانیان ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۲۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه‌چیز در مورد یک ویروس بهاری؛ بیشتر مراقب کودکان خود باشید

بیماری آبله مرغان، ماحصل ویروسی به نام واریسلا-زوستر است که از سرعت انتشار بالایی برخوردار است و در کودکان زیر ۱۰ سال شایع‌تر است، اما به طور کل این ویروس در هر سنی ممکن است افراد را تحت تأثیر قرار دهد.

به گزارش خبرآنلاین، با آغاز فصل بهار، ما میزبان ویروس‌های فصلی متنوعی خواهیم بود؛ که یکی از این ویروس‌ها «واریسلا-زوستر» یا همان آبله مرغان است که از ابتدای فروردین سر و کله این ویروس پیدا می‌شود و معمولاً تا اواسط تابستان ادامه می‌یابد. علت شیوع حداکثری این بیماری در اوایل سال این است که در این برهه زمانی، رطوبت هوا بسیار زیاد است و شرایط مساعدی را برای گسترش و انتشار ویروس ایجاد می‌کند.

علائم بیماری

آبله مرغان باعث ایجاد بثورات پوستی، لکه‌های قرمز و خارش‌دار می‌شود که به تاول‌های پر از مایع تبدیل می‌شوند و برای مدتی بیمار را اذیت می‌کنند. مرحله آخر این بیماری، خشک شدن مایع درون تاول و پوسته‌پوسته شدن بثورات و در نهایت بهبودی آنهاست. لکه‌ها معمولاً به صورت خوشه‌ای و در نواحی پشت گوش، روی صورت، روی پوست سر، روی سینه و شکم، روی بازو‌ها و پا‌ها ظاهر می‌شوند. در برخی موارد ممکن است لکه‌ها در دیگر نقاط بدن از جمله: داخل گوش و دهان، روی کف دست، کف پا و ... نیز ایجاد شوند.

در صورت ابتلا به ویروس، قبل از ظاهر شدن بثورات ممکن است علائم خفیفی شبیه آنفلوانزا داشته باشید، از جمله: احساس بیماری، تب بالا (۳۸ درجه سانتیگراد یا بیشتر)، بدن درد، سردرد، بی‌حالی، بی‌اشت‌هایی و ....

کودکان بیشتر در معرض خطر ابتلا به آبله مرغان هستند

کودکان بیشتر در معرض ابتلا به این ویروس هستند و اگر با فرد آلوده در تماس باشند، به سرعت بیمار خواهند شد و حدود دو هفته بعد اولین علائم را نشان خواهند داد. از آنجایی که آبله مرغان بسیار مسری است، کودکی که به آن مبتلا است باید در خانه بماند و استراحت کند تا زمانی که بثورات از بین بروند و تمام تاول‌ها خشک شوند. این روند معمولاً یک الی دو هفته به طول می‌انجامد. تا زمانی که تمام لکه‌ها از بین نرفته، از فرستادن کودکان به مدرسه یا مهد کودک پرهیز کنید، چرا که حضور در اجتماعاتی مانند کلاس درس باعث انتشار حداکثری ویروس می‌شود.

در صورت یکبار ابتلا به آبله مرغان، در برابر ابتلای مجدد مصون خواهیم ماند؟

پس از ابتلا به آبله مرغان، معمولاً آنتی بادی‌هایی در برابر این عفونت در بدن تولید می‌شود و فرد را از ابتلای مجدد به این بیماری مصون نگه می‌دارد. اما ویروسی که باعث آبله مرغان می‌شود (واریسلا-زوستر) در بافت‌های عصبی بدن غیرفعال می‌ماند و می‌تواند بعداً در قالب یک بیماری دیگر به نام «زونا» ظاهر شود. کودکانی که در برابر آبله مرغان واکسینه می‌شوند، در سنین بالاتر احتمال ابتلا به زونا در آن‌ها بسیار کمتر است.

آبله مرغان چگونه درمان می‌شود؟

آبله مرغان یک «بیماری ویروسی» محسوب می‌شود، بنابراین آنتی بیوتیک‌ها نمی‌توانند آن را درمان کنند. اما اگر باکتری زخم‌ها را آلوده کند، پزشکان آنتی بیوتیک تجویز می‌کنند. این وضعیت ممکن است زمانی اتفاق بیفتد که بچه‌ها تاول‌ها را خراش دهند و موجب ترکیدن آن شوند.

درمان بخصوصی برای آبله مرغان وجود ندارد، اما می‌توانید دارو‌هایی را از داروخانه خود دریافت کنید که سایر علائم بیماری را کنترل می‌کنند؛ مانند: استامینوفن برای کاهش تب، لوسیون کالامین و ژل خنک‌کننده برای کاهش و تسکین خارش.

در بیشتر کودکان، تاول‌ها پوسته پوسته می‌شوند و به طور طبیعی در عرض یک تا دو هفته می‌ریزند، بنابراین جای نگرانی نیست. تنها نکته قابل توجه این است که کودکان از دستکاری بثورات بپرهیزند تا از به جای ماندن اسکار (جای زخم) جلوگیری شود.

دیگر خبرها

  • همه‌چیز در مورد یک ویروس بهاری؛ بیشتر مراقب کودکان خود باشید
  • دستان پر مهر خیران قفل گشای آزادی
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • بن گویر خواستار اعدام زندانیان فلسطینی شد!
  • مواضع بن‌غفیر باردیگرخبرسازشد/اعدام زندانیان فلسطینی به‌بهانه جا!
  • بن گویر خواستار اعدام زندانیان فلسطینی شد
  • جشنی برای آزادی زندانیان جرایم غیر عمد
  • کاهش ۱۰ درصدی آمار زندانیان چهارمحال‌ و بختیاری
  • همکاری کمیته‌امداد و سازمان زندان‌ها برای حمایت از خانواده‌های زندانیان
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد