Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-19@20:53:57 GMT

مدارس خشتی و گلی در سطح استان کرمانشاه وجود ندارد

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۲۲۷۱۲

به گزارش خبرنگار ایلنا از کرمانشاه ، مرزبان نظری مدیرکل نوسازی و مدارس کرمانشاه با اشاره به عملکرد نوسازی مدارس در سال ۹۸ گفت: اصلاح سیستم‌های گرمایشی ۸۲۱ کلاس درس در سطح استان صورت پذیرفت و تعداد ۱۵۲۴ کلاس درس باقیمانده که ،ان شاءالله مطابق برنامه تعیین شده تا پایان سال ۹۹ به پایان خواهند رسید.

وی ادامه داد : درخصوص مدارس کانکسی دارای بیش از  ۲۰ نفر دانش آموز، تعداد ۲۸ مدرسه و ۶۵ کلاس درس در استان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

که از این تعداد ۸ مدرسه با ۱۴ کلاس درس جمع آوری شده و تعداد ۴ مدرسه با ۱۷ کلاس درس در دست اجرا است. مابقی ۱۶ مدرسه در دست برنامه ریزی است که با تامین اعتبار اقدام خواهد شد.

وی اظهار کرد: در سال گذشته تعداد ۹۸ پروژه با ۴۸۴ کلاس درس تحویل شده است ( ۷۲ مدرسه با ۳۸۱ کلاس درس با حضور قائم مقام وزارت افتتاح شد. همچنین در سال ۹۸ افتتاح استخر دانش آموزی نیلوفر ناحیه یک کرمانشاه با حضور رئیس محترم کمیته ملی المپیک و استاندار کرمانشاه به بهره برداری رسید.

مدیرکل نوسازی مدارس کرمانشاه گفت : زلزله کرمانشاه را در عرصه گسترش ساخت و ساز فضاهای آموزشی، به فرصتی عظیم و به یادماندنی برای استان عزیزمان تبدیل نمودیم. به طوری که سرانه فضای آموزشی استان  7 متر مربع  به ۷.۲ مترمربع رسیده است. در حالی که ۷۸ مدرسه استان کرمانشاه در زلزله آسیب دیده بودند، با تلاش های مجموعه نوسازی مدارس استان و همت خیرین تعداد تفاهم نامه ۲۱۵ مدرسه با کلاس ۸۸۶ کلاس درس و زیربنای ۷۹۸۰۰ متر مربع به مبلغ ۱۲۷ میلیارد تومان انجام شد که حدود ۱۷۰ مدرسه تحویل شده است و مابقی هم در دست اجرا است.

 نظری بیان کرد: تعداد پروژه‌های پیش‌بینی شده جهت افتتاح در سال ۱۳۹۹ (مهرماه و پایان سال)، ۴۵ پروژه با ۲۹۲ کلاس درس عنوان کرد.

مدیرکل نوسازی مدارس کرمانشاه با اشاره به حوزه مشارکت‌های مردمی و اتفاقات رو به رشد این بخش و حضور خیرین نیک اندیش اظهار داشت : مشارکت‌های مردمی اداره کل نوسازی مدارس استان کرمانشاه در سال ۱۳۹۸ تحرک خوبی داشت و در سال گذشته تعداد ۶۶ پروژه با ۳۰۴ کلاس درس و ۳۱۱۰۰ مترمربع زیر بنا با ۵۳ میلیارد تومان انجام شده است.

وی اظهار کرد: در بحث صنعتی سازی ساختمان مدارس با توجه به سیاست های سازمان متبوع و این اداره کل به عنوان یکی از استان های پایلوت، بصورت جد در این حوزه فعالیت نموده است که تعداد ۱۵۶ مدرسه سیستم سازه ای اسکلت فلزی با اتصالات پیچ و مهره ای، lcf به تعداد ۱۳ مدرسه، LSF به تعداد ۱۳ مدرسه، سیستم مدولار بتنی به تعداد ۱۲ مدرسه، سیستم مدولار فلزی (کانتینری) به تعداد یک مدرسه را طی دو سال اخیر در کارنامه کاری خود داشته است.

نظری در ادامه با اشاره به برقراری مدیریت سبز در مدارس سطح استان مطالعات فاز یک توسط مشاور انجام شده است. حوزه مدیریت سبز در فضاهای آموزشی و پرورشی به عنوان یکی از اولویتهای اصلی وزارت آموزش و پرورش و سازمان نوسازی مدارس کشور می باشد که با همکاری گروه معماری دانشگاه رازی در تعدادی از مدارس آموزش های لازم به دانش آموزان و اولیاء و مربیان در سال ۹۹ انجام می شود.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: نوسازی مدارس کلاس درس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۲۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق نداریم مدارس خیرساز را تغییر نام دهیم

به گزارش خبرنگار مهر، سیدحامد عاملی شامگاه چهارشنبه در جلسه هماهنگی بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه ساز در استانداری اردبیل اظهار کرد: باید شرایطی را در استان فراهم کنیم تا عقب ماندگی‌های گذشته در حوزه مدرسه سازی جبران شده تا با استفاده از ظرفیت خیرین مسئولیت اجتماعی کارخانجات، بانک‌ها و بحث مولدسازی سرانه فضای آموزشی را ارتقا دهیم.

رییس شورای آموزش و پرورش استان اردبیل خاطرنشان کرد: با اعتبارات دولتی تغییر وضعیت موجود و بهبود سرانه فضای آموزشی وخیم فعلی امکانپذیر نیست و بهتر است از ظرفیت‌های خیرین و کمک‌های مردمی بهره گرفته و این سرانه را به میانگین کشوری ارتقا دهیم.

عاملی ضرورت برگزاری جشنواره پرشور و آبرومند خیرین مدرسه ساز را در اواخر اردیبهشت ماه امسال یادآور شد و بیان کرد: خانه اردبیلی‌های مقیم تهران ظرفیت خوبی است تا با دعوت از متمولین اردبیلی ساکن در تهران به ویژه اهالی بازار تهران بتوانیم از توانمندی مالی آنها برای ساخت مدرسه و تکمیل و تجهیز واحدهای آموزشی نیمه تمام استفاده کنیم.

وی گفت: در خود استان نیز باید از ظرفیت نظام مهندسی، جامعه پزشکی، اصناف و بازاریان، اتاق بازرگانی و دیگر فعالان اقتصادی استفاده کرده تا با دعوت به این جشنواره بتوانیم انگیزه‌های مادی و معنوی آنها را در کمک به مدرسه سازی تقویت کنیم.

استاندار اردبیل از علما، صاحبان تریبون، صداوسیما و رسانه‌ها و … خواست؛ در هفته منتهی به برگزاری این جشنواره ارزش و جایگاه علم آموزی و کمک به مدرسه سازی را به خوبی تبیین و تشریح کرده و تلاش کنند تا جریان افکار عمومی را به این سمت و سو سوق دهند.

عاملی با انتقاد از تغییر نام مدارس خیرساز تصریح کرد: این کار در سال‌های گذشته و به دلایل متعدد رخ داده که یک حرکت مذموم و ناپسند است و باید جلوی این کار ناشایست گرفته شود.

وی ادامه داد: همان طوری که در استان‌هایی نظیر اصفهان در محلات و کوچه‌ها به همت خود مردم خانه‌های فرهنگی راه اندازی شده ما نیز چنین الگویی را باید در توسعه و رونق بخشی به مراکز فرهنگی و آموزشی مورد توجه قرار دهیم و با نامگذاری این مراکز به نام افراد خَیّر انگیزه معنوی و فکری کار آنها را به نوعی تبلیغ کنیم.

رییس شورای آموزش و پرورش استان اردبیل اظهار کرد: در کنار برگزاری این جشنواره شایسته است آئین تجلیل از خیرین نمونه و فعال، کلنگ زنی و یا افتتاح واحدهای آموزشی و بازدید خیرین از مجموعه‌های آموزشی موفق مورد توجه قرار گیرد تا انگیزه بیشتری را در خیرین برای امر مدرسه سازی شاهد باشیم.

عاملی خاطرنشان کرد: از صداوسیما و شهرداری درخواست خواهیم کرد تا در ایام منتهی به جشنواره کارهای تبلیغی و فضاسازی مناسب را در دستور کار قرار داده و به برگزاری شایسته جشنواره بیست و ششم کمک کنند.

وی افزود: مهمترین عنصر قطع زنجیره فقر توانمندسازی دانش آموزان این خانواده هاست تا با تحصیلی شایسته و مناسب بتوانند خانواده و نسل‌های آینده را از فقر و نداری نجات دهند.

کد خبر 6081584

دیگر خبرها

  • مدارس ما و مدارس آن‌ها
  • راه اندازی مدرسه اوتیسم در اردبیل
  • حق نداریم مدارس خیرساز را تغییر نام دهیم
  • کسری ۳۳۱ هزار متر مربعی فضای آموزشی در کردستان
  • ساخت ۳۴۴ مدرسه در سیستان و بلوچستان
  • تحویل ۴۵۰ کلاس درس به آموزش و پرورش استان اصفهان
  • ساخت مدرسه ۶ کلاسه در صالح شهر گتوند
  • صدور مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور
  • مدارس زاهدان و ۴ شهرستان کرمان چهارشنبه تعطیل شد