Web Analytics Made Easy - Statcounter

هیاهویی که یک ویروس در جهان به راه انداخته باعث شده تا دولت های جهان یکپارچه برای کشف داروی مقابله با آن یکصدا شوند و هیچ پدیده ای نتوانسته اینگونه آنها را دغدغدمند کند. کرونا ویروسی که روزانه جان عده ای از انسان ها را می گیرد و اما و اگرهای زیادی را با خود به همراه آورده است. یکی از اینها اما و اگرها در مورد داروی آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل هم هر روز در گوشه‌ای از این کره خاکی زمزمه‌هایی مبنی بر کشف داروی کرونا شنیده می‌شود که در این دوران همه‌گیری کرونا باعث کورسوی امید و خوشحالی افراد مختلفی می شود. با همه اینها برخی شبکه های معاند اخبار ضد و نقیضی در خصوص کشف داروی کرونا منتشر می کنند.

شایعه

کشف داروی درمان کرونا به نام hersace۲ و ممانعت از توزیع آن در بیمارستان ها

تکذیب شایعه

با بررسی رسانه ها مشخص شد این شایعه کذب بوده و داروی مذکور توسط محققان ایرانی، کانادایی و سوئدی ساخته شده و در مرحله دوم تحقیقات قرار دارد و برای تایید نهایی و تجویز آن برای درمان، نیاز به تکمیل چهار مرحله تحقیقاتی است که این مرحله نیز ممکن است تا چند ماه طول بکشد.

در همین خصوص رامین کریمی متخصص حوزه دارو گفته است: از آن جا که این ویروس ویروسی ناشناخته با پیچیدگی‌های فراوان است، از لحاظ علمی نمی‌توان تاریخ دقیقی برای آن تعیین کرد، چرا که هر روز ابعاد ناشناخته‌ای از این ویروس کشف می‌شود و این اطلاعات جدید درروند تهیه دارو تاثیر می‌گذارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا اخبار جعلی تلگرام واکسن کرونا فضای مجازی علائم کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اخبار جعلی تلگرام واکسن کرونا فضای مجازی علائم کرونا ویروس کرونا اخبار جعلی تلگرام واکسن کرونا فضای مجازی علائم کرونا کشف داروی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۲۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، بیش از ۴۰ هزار نفر در رشته علوم آزمایشگاهی فعال هستند. این رشته در ایام کرونا در صف اول مواجهه با ویروس کرونا بود و در سایر مواقع نیز از جمله رشته‌هایی است که در ارتباط مستقیم با عوامل عفونی و ویروسی است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   آقای یار محمدی از جمله افرادی که ۳۲ سال در این رشته کار کرده و همکارانی داشته که در حین کار به علت آلودگی با نمونه ویروسی به هپاتیت مبتلا شده است. آقای یار محمدی در این باره گفت: متاسفانه برخی همکاران ما در این رشته بعلت مواجهه با نمونه‌های ویروسی به ایدز و هپاتیت آلوده شدند و برخی جانشان را از دست دادند. البته پیگیری‌های ما نشان می‌دهد هنوز مصوبه هیات وزیران در سال ۹۵ در خصوص اعمال سختی کار برای رشته آزمایشگاه اجرایی نشده است. محسنی بند پی گفت: باید این مصوبه در بخش خصوصی همچون بخش دولتی شامل حال شاغلین رشته آزمایشگاه شود و رفتار دوگانه‌ای نباید در این دو بخش وجود داشته باشد. از دیگر مشکلات این رشته محدودیت‌هایی است که برای اداامه تحصیل فارغ التحصیلان آن وجود دارد. موضوعی که سال هاست وزارت بهداشت در حال پیگیری آن است حسین درگاهی در این باره گفت: کمیته‌های تخصصی در حال بررسی این موضوع هستند و در صورت نیاز سنجی برای این رشته اجرا میشود. خبر خوب اینکه روز گذشته شورای انقلاب فرهنگی اعلام کرد ۳۰ فروردین در تقویم کشور به نام روز آزمایشگاه ثبت شده است.

دیگر خبرها

  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • چرا حمله موشکی «مشروع» بود؟ فهرست عملیات تروریستی و سایبری اسرائیل علیه ایران
  • اینفوگرافیک | ۴۵سال جنایت عبری علیه ایران
  • ۲۱ عملیات تروریستی و سایبری اسرائیل علیه ایران /چرا حمله سپاه «مشروع» بود؟
  • چرا عملیات تنبیهی وعده صادق مشروع است؟
  • ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند
  • از هزینه شدن جایگاه رهبری در امور حزبی ممانعت شود
  • برطرف شدن احتیاج استان مرکزی به داروی وارفارین
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • واشنگتن: ما به دنبال ممانعت از گسترش مناقشه در منطقه هستیم