Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@16:13:39 GMT

فعالیت‌های کشاورزی تعطیل بردار نیست

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۲۳۱۲۸

فعالیت‌های کشاورزی تعطیل بردار نیست

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی با بیان این‌که فعالیت‌های کشاورزی تعطیل بردار نیست، گفت: راکد ماندن فعالیت‌ها و تولیدات کشاورزی به هیچ وجه قابل قبول نبوده و امکانپذیر نیست.

اکبر فتحی در جلسه معاونین و جمعی از مدیران سازمان، با اشاره به شرایط غیرعادی ناشی از شیوع ویروس کرونا، اظهار کرد: فعالیت‌های کشاورزی تعطیلی بردار نیست و این فعالیت‌ها نیاز به تردد و رفت و آمد دارد، از این‌رو طبق مصوبه ستاد مبارزه با کرونای استان، مدیریت جهادکشاورزی شهرستان‌ها می‌توانند نسبت به صدور مجوز تردد کشاورزان و فعالان بخش کشاورزی اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: تصمیمات اجرایی سازمان جهادکشاورزی استان باید منطبق با دستورالعمل‌های ستاد مبارزه با ویروس کرونا باشد، تنها مشکل موجود در این زمینه مربوط به حمل و نقل کندوهای زنبورعسل استان واقع در سایر استان‌های کشور بود که خوشبختانه با مکاتبه با وزارت جهادکشاورزی و اخذ مجوز لازم جهت انتقال کندوها به استان، این مشکل نیز حل شد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان افزود: کارشناسان و متخصصان بخش کشاورزی استان با توجه به شیوع ویروس کرونا و مشکلات به وجود آمده، باید راهکارهای مناسب و عملی برای حل مسائل و مشکلات پیشرو ارائه کنند.

وی در خصوص مباحث مربوط به مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی استان، گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا در جامعه و لزوم دورکاری مروجان پهنه، پیام‌های ترویجی ارسال شده از طرف مروجان پهنه به کشاورزان و بهره برداران کشاورزی باید به طور مرتب و مداوم رصد و پایش شده و نتایج نیز به مدیریت ترویج کشاورزی گزارش شود.

وی بیان کرد: تشکیل گروه‌های اجتماعی در فضای مجازی بین مروجان پهنه و کشاورزان مرتبط با این مروجان یکی از روش‌های موثر و مفید در راستای انجام دورکاری است.

فتحی با اشاره به ضرورت تهیه و تامین نهاده‌های دامی و احتمال افزایش قیمت این نهاده‌ها در سالجاری، تشریح کرد: معاونت بهبود تولیدات دامی مکلف است با انجام اقدامات و تمهیدات مقتضی در این خصوص و هماهنگی با وزارت جهادکشاورزی و شرکت پشتیبانی دام آذربایجان شرقی، نهاده‌های دامی مورد نیاز استان را به موقع تامین و در اختیار دامداران و مرغداران قرار دهد.

وی در بخش دیگری از سخنانش ادامه داد: توسعه و افزایش گلخانه‌های استان در سال 98، جهش گلخانه‌ای بی‌نظیری برای بخش کشاورزی بود.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، وی افزود: سال 98 در سایر زیربخش‌های کشاورزی از جمله تولیدات گیاهی، تولیدات دامی، زیرساخت‌های کشاورزی از جمله آبیاری تحت فشار، شبکه‌های آبیاری و ارتقای ضریب مکانیزاسیون از طریق واگذاری ماشین آلات جدید و مدرن به بخش، سال خوب و موفقیت آمیزی برای بخش کشاورزی استان بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس جهاد كشاورزي محصولات كشاورزي سازمان جهادکشاورزی کشاورزی استان بخش کشاورزی فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۳۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ تعیین و تکلیف اتوبوس های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال انتظار

تین نیوز

قزوین- سارا غلامی|  سید محمد مهدی تقوی با اعلام این خبر افرود: در کشور بالغ بر ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس گاز سوز وجود داشته است که تمامی این اتوبوس ها به دلیل سازگار نبودن شرایط اقلیمی و جغرافیایی با ساختار اتوبوس گاز سوز تماما به دیزل تبدیل شده اند.

وی افرود: پلیس راهور  به دلیل تغییر در ارکان خودرو  ازتعویض پلاک و انتقال مالکیت  خودرو جلوگیری می نماید، بر این اساس،  سازمان اتوبوسرانی نسبت به تعیین وتکلیف وضعیت ۳۳ دستگاه اتوبوس گاز سوز ناوگان خود که در اختیار بخش خصوصی می باشد اقدام نموده است.

به گزارش تین نیوز  ، مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین، خاطر نشان کرد: لایحه سازمان اتوبوسرانی قزوین مبنی بر تعیین و تکلیف اتوبوس های تبدیلی در قالب سه راهکار پیشنهادی به شورای اسلامی شهر قزوین ارائه شده است و پس از تایید در فرمانداری قزوین اجرایی می گردد.

این مسئول در خصوص سه روش پیشنهادی در قالب لایحه به شورای اسلامی شهر قزوین تشریح کرد: روش اول پرداخت وجه خودرو به بهره بردار به قیمت کارشناسی روز  است 

تقوی ادامه داد: روش دوم نیز بهره بردار می تواند با خودروی تبدیلی در اختیار فعلی خود به مدت 5 سال قرارداد بسته و به فعالیت در خطوط سازمان ادامه دهد.و در صورت نیاز به اورهال کردن خودرو نسبت به میزان قرارداد تا سقف ۵۰۰میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه اعطا خواهد شد.

مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی در خاتمه بیان کرد: در روش سوم بهره بردار می تواند به ازای اتوبوس در اختیار یک خودروی جایگزین از ناوگان فعال و یا غیرفعال اتوبوسرانی دریافت نموده و بنا به خودروی انتخابی از ناوگان خارج و یا به فعالیت در ناوگان ادامه دهد. در این روش بهره بردار می تواند تا سقف ۴۹درصد سهم مالکیت داشته باشد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • کاهش فواصل بهداشتی واحد‌های دامی از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد
  • ایران به جایگاه خود در کدکس کشاورزی باز می گردد
  • آغاز توزیع تخم نوغان در مازندران
  • تعیین تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • تعیین و تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • ◄ تعیین و تکلیف اتوبوس های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال انتظار
  • اتوبوس های گازسوز درون شهری تعیین و تکلیف شد
  • گندم‌کاران استان اردبیل در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند
  • گندم‌کاران در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند
  • مجلس گزارش تفحص از وزارت جهادکشاورزی را به قوه قضاییه ارجاع کرد