Web Analytics Made Easy - Statcounter

ادارات شهر کرمان به علت آلودگی هوا امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین ماه تعطیل شد.

"سید مصطفی آیت اللهی موسوی" معاون عمرانی استاندار کرمان با اعلام این خبر که آلودگی هوای شهر کرمان به ۲۸ برابر حد مجاز رسیده است گفت: همه ادارات شهر کرمان امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۹ تعطیل هستند.

"مرجان شاکری" مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان نیز در گفت و گو با ایسنا، در خصوص کیفیت هوای استان کرمان گفت: از شب گذشته شاهد افزایش غلظت گرد و خاک در برخی نقاط استان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی کانون این ریزگردها را منطقه یزد دانست و بیان کرد: از شب گذشته در افزایش غلظت گرد و خاک در شهرستان های انار و رفسنجان آغاز شد که اکنون کاهش یافته اما در شهرستان زرند میزان غلظت گرد و غبارها در حال افزایش پیدا کردن است.

شاکری اظهار کرد: میزان غلظت آلودگی هوا در شهر کرمان هم اکنون ۲۸ برابر حد مجاز است که این موضوع را به استانداری برای تعطیل کردن ادارات اعلام کردیم و منتظر تصمیم آنها هستیم.

"مجید سعیدی" مدیرکل بحران استانداری کرمان نیز در گفت و گو با ایسنا در تشریح جزییات این خبر گفت: با توجه به ورود توده گرد و غبار به شهرهای شمالی استان و بر حسب اعلام اداره کل حفاظت محیط زیست مبنی بر ۲۸ برابری حد مجاز ذرات معلق در هوا، براساس تصمیم کارگروه استانی آلایندگی هوا و به منظور حفظ سلامت شهروندان فعالیت کلیه دستگاه های اجرایی و موسسات دولتی در شهرستان کرمان به استثنای مراکز نظامی و انتظامی و بهداشتی و درمان و امدادی برای امروز چهارشنبه تعطیل اعلام شد.

وی با بیان اینکه تصمیم گیری تعطیلی بانکها و بخش های خصوصی برعهده مسئولین ذیربط است افزود: همچنین تعطیلی بقیه شهرستانهای استان نیز بر عهده فرمانداران خواهد بود.

به گزارش ایسنا، همچنین با تصمیم فرماندار کرمان، به علت آلودگی هوا در این شهرستان، کلیه شعب بانک ها در شهرستان کرمان تعطیل شدند.

لینک کوتاه: asriran.com/0031x5

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: گرد و غبار آلودگی هوا شهر کرمان حد مجاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۳۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه هوای پاک را واقعی کنیم؟

ایسنا/خراسان رضوی در سراسر جهان، آلودگی هوا در هر دقیقه ۱۳ نفر را از بین می‌برد که بسیاری از آنها در شهرها زندگی می‌کنند. این مشکل می‌تواند با شتاب شهرنشینی افزایش یابد.

به نقل از ویفروم، در حال حاضر، شهرها در حال آگاه شدن از این واقعیت و ارائه ابتکارات در حال پیشرفت برای کاهش آلودگی هوا هستند.

شواهد همچنان نشان می‌دهد که ارتباط جدید بین هوای آلوده و اثرات نامطلوب سلامتی وجود دارد. با افزایش شهرنشینی و بدتر شدن کیفیت هوا، رسیدگی به انتشار گازهای گلخانه‌ای برای محافظت از سلامت عمومی بسیار مهم است.

در پنج سال گذشته، شاهد رشد ابتکارات جدید برای کاهش آلودگی هوا، از محدودیت‌های دسترسی وسایل نقلیه گرفته تا برقی‌سازی ناوگان اتوبوس‌های عمومی و کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در محل از ساختمان‌ها بودیم.

حمل‌ونقل عامل مهمی در آلودگی هوای شهری است و بسیاری از شهرداران را بر آن داشته تا اقدامات سختگیرانه‌تری مانند محدود کردن وسایل نقلیه آلاینده برای ورود به مناطق خاص یا کل شهرها را اجرا کنند. این اقدامات، جدایی‌ناپذیر از ابتکارات گسترده‌تر با هدف دستیابی به اهداف اقلیمی و افزایش تحرک شهری، شهرها را به جوامع سالم‌تر و قابل زندگی‌تر تبدیل می‌کند.

شهرها نه تنها به انتشار گازهای گلخانه‌ای ناشی از حمل‌ونقل بلکه از ساختمان‌ها و تولید انرژی نیز توجه می‌کنند. آنها در حال اجرای ابتکاراتی برای افزایش کارایی ساختمان، اجرای استانداردهای عملکرد و دور شدن از سوخت‌های فسیلی برای گرمایش و پخت‌وپز هستند. علاوه بر این، آنها در حال گسترش دسترسی به منابع انرژی پاک و ارائه خدمات ضروری به سکونتگاه‌های غیررسمی، مانند برق رسانی خانگی هستند.

مدیریت زباله، مداخله مهم در بسیاری از شهرهای جنوبی جهان، به ویژه آفریقاست. کشورهای جنوب صحرای آفریقا ۴۳ درصد زباله‌های شهری (۹ درصد روستایی) را جمع‌آوری و نزدیک به ۷۰ درصد آن را در دفن‌های باز دفع می‌کنند. مداخلات شامل کمپوست‌سازی، بازیافت و بهینه‌سازی جمع‌آوری زباله است.

شهرهای جهانی در خط مقدم نبرد با آلودگی هوا قرار دارند و ابتکارات جسورانه‌ای را برای محافظت از سلامت شهروندان اجرا می‌کنند. مراکز شهری با استفاده از مقررات و فناوری نوآورانه، استراتژی‌های متنوعی را برای دستیابی به هوای پاک به کار می‌گیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مامور قلابی و همدستش در سیرجان، دستگیر شدند
  • از هوای تهران چه خبر؟
  • دیدار نوروزی مدیریت ارشد بانک ایران زمین با کارکنان ادارات مرکزی
  • چگونه هوای پاک را واقعی کنیم؟
  • هوای تهران قابل قبول شد
  • مدارس و ادارات دوشنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ تعطیل می‌شوند؟
  • تعطیلی مدارس و ادارات دوشنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۳؟!
  • مدارس و ادارات ۱۴ فروردین تعطیل است؟
  • مدارس و ادارات دوشنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ تعطیل است؟
  • جزییات ساعت کار ادارات در ماه رمضان ۱۴۰۳