Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، کریم همتی رئیس جمعیت در دیدار با رئیس دفتر کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در تهران، با اشاره به اثرات منفی تحریم‌های یکجانبه آمریکا بر اقدامات بشردوستانه گفت: تحریم‌های آمریکا در حوزه درمان و سلامت پیش از شیوع ویروس کرونا، فشار زیادی به مردم ایران وارد می‌کرد اما با وقوع بحران شیوع این ویروس، اثرات منفی و فشار ناشی از تحریم‌ها بر سلامت مردم ایران چند برابر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر برای دریافت کمک‌های بشردوستانه بین‌المللی؛ چه کمک‌های مالی و چه کمک‌های غیر مالی، واردات دارو و تجهیزات مورد نیاز برای درمان بیماران مبتلا به کرونا از جمله دستگاه‌های ونتیلاتور با مشکل مواجه هستیم و انتظار داریم آقای مائورر رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ با تلاش برای ایجاد کانال مالی دریافت کمک‌های بین‌المللی، از جمعیت هلال احمر ایران در این زمینه به عنوان یک سازمان بشردوستانه حمایت کند تا سلامت مردم ایران از تحریم‌های آمریکا بیشتر از این آسیب نبیند.

رئیس جمعیت هلال احمر در ادامه به تشریح عملکرد هلال احمر ایران در بحران‌های اخیر پرداخت و گفت: در زمینه مقابله با ویروس کرونا، هلال احمر ایران علاوه بر فعالیت‌های متنوع در زمینه آموزش همگانی مقابله با ویروس کرونا، برپایی پست‌های غربالگری و فعالیت روزانه ۳۴۰۰ نفر / روز اعضای هلال احمر در این طرح و …، حدود ۵۰۰ هزار بسته بهداشتی ویژه مبتلایان به سرطان و بیماران خاص نیز تهیه و توزیع خواهد کرد. ضمن اینکه امدادگران جمعیت هلال احمر ایران در حوادث طبیعی مثل وقوع سیل و آب‌گرفتگی در روزهای اخیر در ۲۵ استان کشور در حال خدمت رسانی به مردم حادثه دیده بوده‌اند.

کمک ۵۰۰ هزار فرانکی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ به هلال احمر ایران در مرحله اول

باربارا ریزولی؛ رئیس دفتر کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در تهران نیز در این دیدار مراتب همدردی و تسلیت خود را به خاطر جان باختن تعدادی از مردم ایران از جمله کارکنان درمانی و امدادی که در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا هستند، ابراز کرد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه سابقه تخصصی و سابقه فعالیت دکتر همتی در جمعیت هلال احمر در سال‌های گذشته، مطمئناً به این جمعیت برای مدیریت بیماری کرونا کمک می‌کند، افزود: کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در حمایت از فعالیت‌های هلال احمر ایران در مواجهه با ویروس کرونا، ۵۰۰ هزار فرانک سوئیس برای کمک به این جمعیت در نظر گرفته و مراحل اهدای این کمک به عنوان نخستین گام برای کمک رسانی در شرایط شیوع ویروس کرونا، در حال انجام است.

ریزولی اظهار کرد: درخواست هلال احمر ایران برای ایجاد کانال مالی دریافت کمک‌های بشردوستانه، یک درخواست منطقی و پایه برای کمک به مردم ایران به ویژه در شرایط خاص شیوع ویروس کرونا است و کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در همکاری با فدراسیون جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر تمام تلاش خود را از دفتر کمیته در تهران تا سطح ریاست کمیته در ژنو در راستای پاسخگویی به این درخواست به کار خواهد بست.

رئیس دفتر کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در تهران گفت: ما نگرانی‌های جدی در خصوص تأثیر تحریم‌ها بر واردات دارو و تجهیزات پزشکی به ایران را درک می‌کنیم. طبیعتاً تأمین داروها باید از تحریم‌ها معاف باشد اما گاهی انتقال هزینه دریافت دارو از کانال‌های بانکی با مشکل مواجه است. در این خصوص، گفت وگوهای کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، نه تنها در منطقه، بلکه در ژنو و میان سازمان‌های مرتبط در جریان است. بنابراین تمام گزینه‌ها و راهکارها را بررسی می‌کنیم و هیچ راهکاری را از قلم نخواهیم انداخت.

وی افزود: کمیته بین‌المللی صلیب سرخ ۲ راهکار را در زمینه تأمین داروهای مورد نیاز ایران مد نظر دارد؛ راهکار اول، مدافعه گری از درخواست جمعیت هلال احمر ایران برای تسهیل واردات دارو از جمله در دیدار با مسئولان ذیربط در واشنگتن است. راهکار دیگر تعامل با شرکت‌های سوئیسی برای تأمین بخشی از داروهای خاص مورد نیاز ایران است که در صورت تمایل هلال احمر ایران، این موضوع می‌تواند از طریق کانال تبادل مالی سوئیس پیگیری شود. در این خصوص قدم‌هایی برداشته و فهرست داروهای مورد نیاز در ایران که تأمین آنها با مشکل مواجه است به دفتر کمیته در ژنو ارسال شده تا امکان تأمین آنها از طریق شرکت‌های دارای نمایندگی در سوئیس بررسی شود.

رئیس دفتر کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در تهران گفت: علاوه بر حمایت‌های مالی و تلاش برای فعال سازی کانال سوئیس، ما تمایل داریم با جمعیت هلال احمر ایران در زمینه ارتباطات و به اشتراک گذاشتن تجربه دیگر کشورها در زمینه مقابله با ویروس کرونا همکاری کنیم. همچنین برگزاری کارگاه‌های آموزشی در خصوص معلولیت و شمول معلولیت، مشارکت و مسئولیت پذیری جوامع، مباحث مربوط به مهاجرت، باز پیوند خانواده، افزایش آگاهی در خصوص خطرات ناشی از مین و… از جمله مواردی است که می‌توانیم همکاری خود را با هلال احمر ایران گسترش دهیم.

رئیس دفتر کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در تهران افزود: این سازمان همچنین در زمینه پزشکی قانونی و مدیریت اجساد در بحران‌هایی همچون شیوع ویروس کرونا ظرفیت‌ها و تجربیاتی دارد که در صورت تمایل سازمان‌های مربوطه می‌تواند این تجربیات را در اختیار آنها قرار دهد.

وی با تقدیر از تمام مسئولان و اعضای هلال احمر ایران برای کار ویژه ای که در خط مقدم مقابله با ویروس کرونا انجام می‌دهند، افزود: ما از نزدیک در جریان عملیات‌های هلال احمر ایران همچون کمپین‌های اطلاع رسانی و حمایت از نیازمندان، فعالیت‌های امدادی و تب سنجی در جاده‌ها، و سایر تلاش‌ها برای حفظ سلامت ایرانیان در زمان شیوع کرونا و سایر حوادث هستیم و دفتر کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در ژنو را نیز از این خدمات مطلع می‌کنیم.

کد خبر 4895375

منبع: مهر

کلیدواژه: هلال احمر جمهوری اسلامی ایران کمیته بین المللی صلیب سرخ کریم همتی کمک مالی ویروس کرونا ویروس کرونا وزارت بهداشت کیانوش جهانپور علیرضا زالی سعید نمکی کووید 19 شیوع کرونا سخنگوی وزارت بهداشت بیمارستان مسیح دانشوری سازمان نظام پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی روز طبیعت طب سنتی جمعیت هلال احمر ایران مقابله با ویروس کرونا هلال احمر ایران شیوع ویروس کرونا مردم ایران مورد نیاز تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۳۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین آمار جهانی کرونا امروز ۹ فروردین؛ ۳۳ فوتی و ۵ ابتلای جدید

تازه‌ترین آمار جهانی واکسیناسیون، مبتلایان، فوتی‌ها و بهبودیافتگان کرونا امروز _پنجشنبه نهم فروردین_ منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، طبق آخرین آمارهای جهانی، ابتلاء به ویروس کرونا در ۲۴ ساعت گذشته با افزایش ۵۵۳۷ نفری شمار مبتلایان به این ویروس، تاکنون به ۷۰۴ میلیون و ۵۰۶ هزار و ۶۰۱ نفر رسیده است.

فوتی‌های ناشی از کرونا در جهان، با رشد ۳۳ نفری در یک روز، به ۷ میلیون و ۸ هزار و ۳۳۴ نفر رسیده است.

آمار بهبودیافتگان نیز به ۶۷۵ میلیون و ۳۶۰ هزار و ۲۰۶ نفر رسیده است.

آمار مبتلایان ۱۰ کشور اصلی درگیر شیوع کرونا و ایران به شرح زیر است: (اعداد درون پرانتز تعداد مبتلایان جدید هر کشور است)

۱. آمریکا، ۱۱۱ میلیون و ۷۵۲ هزار و ۶۵۳ نفر (۳۳۳۲ ابتلای جدید)

۲. هند، ۴۶ میلیون و ۳۳ هزار و ۸۹۳ نفر (۷۱ ابتلای جدید)

۳. فرانسه، ۴۰ میلیون و ۱۳۸ هزار و ۵۶۰ نفر (بدون ابتلای جدید)

۴. آلمان، ۳۸ میلیون و ۸۲۶ هزار و ۳۰۴ نفر (بدون ابتلای جدید)

۵. برزیل، ۳۸ میلیون و ۶۹۴ هزار و ۲۲۱ نفر (بدون ابتلای جدید)

۶. کره جنوبی، ۳۴ میلیون و ۵۷۱ هزار و ۸۷۳ نفر (بدون ابتلای جدید)

۷. ژاپن، ۳۳ میلیون و ۸۰۳ هزار و ۵۷۲ نفر (بدون ابتلای جدید)

۸. ایتالیا، ۲۶ میلیون و ۷۲۲ هزار و ۱۴۳ نفر (بدون ابتلای جدید)

۹. انگلستان، ۲۴ میلیون و ۹۱۰ هزار و ۳۸۷ نفر (بدون ابتلای جدید)

۱۰. روسیه، ۲۴ میلیون و ۸۲ هزار و ۶۷۱ نفر (بدون ابتلای جدید)

۱۹. ایران، هفت میلیون و ۶۲۷ هزار و ۸۶۳ نفر (بدون داده جدید)

آمار ۱۰ کشور اول از لحاظ شمار جان‌باختگان ناشی از کرونا و ایران به شرح زیر است: (اعداد داخل پرانتز شمار جان‌باختگان جدید هر کشور است.)

۱. آمریکا، یک میلیون و ۲۱۸ هزار و ۷۶۳ نفر (۳۳ فوتی)

۲. برزیل، ۷۱۰ هزار و ۹۶۶ نفر (بدون فوتی)

۳. هند، ۵۳۳ هزار و ۵۴۰ نفر (بدون فوتی)

۴. روسیه، ۴۰۲ هزار و ۶۱۲ نفر (بدون فوتی)

۵. مکزیک، ۳۳۴ هزار و ۹۵۸ نفر (بدون فوتی)

۶. انگلستان، ۲۳۲ هزار و ۱۱۲ نفر (بدون فوتی)

۷. پرو، ۲۲۲ هزار و ۱۶۱ نفر (بدون فوتی)

۸. ایتالیا، ۱۹۶ هزار و ۴۴۶ نفر (بدون فوتی)

۹. آلمان، ۱۸۲ هزار و ۸۹۱ نفر (بدون فوتی)

۱۰. فرانسه، ۱۶۷ هزار و ۶۴۲ نفر (بدون فوتی)

۱۲. ایران، ۱۴۶ هزار و ۸۳۷ نفر (بدون داده جدید)

آخرین آمار واکسیناسیون کرونا در جهان

طبق آخرین آمارهای جهانی درباره واکسیناسیون کرونا در جهان، ۱۳ میلیارد و ۲۷۰ میلیون و ۱۷۰ هزار و ۳۳۲ واکسن کرونا در کشورهای مختلف تزریق شده است.

بر اساس این آمار، تعداد واکسیناسیون انجام‌شده در ۱۰ کشور اول با بیشترین دز تزریقی به شرح زیر است: (اعداد داخل پرانتز درصد واکسیناسیون کرونا به جمعیت کل است.)

۱. چین، سه میلیارد و ۴۹۱ میلیون و ۷۷ هزار دز (۹۱ درصد)

۲. هند، دو میلیارد و ۲۰۶ میلیون و ۳۴۸ هزار و ۲۸ دز (۷۰ درصد)

۳. آمریکا، ۶۳۲ میلیون و ۹۰۵ هزار و ۶۶۴ دز (۶۸ درصد)

۴. برزیل، ۴۸۴ میلیون و ۹۹۵ هزار و ۲۷۱ دز (۸۳ درصد)

۵. اندونزی، ۴۴۴ میلیون و ۳۰۳ هزار و ۱۳۰ دز (۶۴ درصد)

۶. ژاپن، ۳۸۱ میلیون و ۶۷۵ هزار و ۶۲۷ دز (۸۲ درصد)

۷. بنگلادش، ۳۵۴ میلیون و ۹۳۳ هزار و ۱۸۴ دز (۸۴ درصد)

۸. پاکستان، ۳۳۳ میلیون و ۶۶۲ هزار و ۸۴ دز (۶۴ درصد)

۹. ویتنام، ۲۶۶ میلیون و ۲۱۱ هزار و ۶۳ دز (۸۹ درصد)

۱۰. مکزیک، ۲۲۵ میلیون و ۶۳ هزار و ۷۹ دز (۶۵ درصد)

کد خبر 739872

دیگر خبرها

  • آخرین آمار جهانی کرونا امروز ۱۰ فروردین؛ ۲۹ فوتی و ۳ هزار ابتلای جدید
  • ایران آمادگی راه‌اندازی بیمارستان صحرایی را در غزه و رفح دارد
  • عزیزی: برای میزبانی بیشتر مسابقات بین‌المللی تلاش می‌کنیم
  • انتقال مردی ۲۵ ساله از قایق صیادی به آمبولانس اورژانس
  • تاکید بر ضرورت تسریع در کمک‌رسانی به مردم غزه
  • آخرین آمار جهانی کرونا امروز ۹ فروردین؛ ۳۳ فوتی و ۵ ابتلای جدید
  • غزه به نمایشگاه جنایات جنگی نوین در جهان تبدیل شده است
  • ضرورت تسریع در کمک‌رسانی به مردم غزه
  • غرق شدن ۱۲ فلسطینی حین دریافت بسته‌های کمک ارسالی از آسمان
  • تلاش برای ایجاد فرهنگ خود امدادی ۷۶۰۰ مسافر نوروزی در یزد