Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر حسین فرشیدی با اشاره به این‌که در حال حاضر اطمینان خاطری در همشهریان اتفاق افتاده است، افزود: شاهد استقبال بیشتری از حضور مردم استان در مراکز غربالگری دانشگاه هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم با تشخیص زودهنگام موارد مثبت در افراد مشکوک به بیماری حاد تنفسی رنج و غم بیماری را از وجود آنان خارج کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرشیدی عنوان کرد: مردم از مصرف داروهای خودسرانه خودداری کنند، کسانی که حتی علائم مختصری از سرماخوردگی، سرفه و یا تب هم دارند؛ مهم‌ترین نکته در این افراد همان قرنطینه کردن یا جداسازی از سایرین است.

وی اضافه کرد: اگر این افراد استراحت خوبی داشته باشند بدون شک با مسکن یا مقداری داروهای معمولی سلامت خود را به دست می‌آورند و نیاز به داروی خاصی نیست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تصریح کرد:  در فضای مجازی مواردی از خوددرمانی و تبلیغ برخی از داروهای گیاهی به‌صورت جوشانده یا به شکل‌های مختلف مشاهده‌شده که گاهی در فرهنگ ما نیز مصرف می‌شود؛ هیچ ایرادی نیست ولی هرگز به‌عنوان درمان این بیماری توصیه نمی‌کنیم، ۸۰ درصد موارد اصلاً نیاز به درمان نیست و فقط با استراحت سلامتی خود را به دست می‌آورند.

کد خبر 499154 برچسب‌ها كرونا در ايران استان هرمزگان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان كرونا در ايران استان هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۳۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقط یک‌چهارم گیاهان دارویی برای تولید دارو استفاده شده‌اند

رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان داروها و فرآورده های طبیعی و طب سنتی ایران گفت: بیش از ۱۲۰۰ گیاه دارویی داریم که از این تعداد صرفا از ۳۰۰ گیاه، دارو ساخته شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، امیرحسین جمشیدی امروز در سیزدهمین همایش طلای سبز و دوازدهمین همایش مکمل‌های غذایی و رژیمی اظهار کرد: صنعت داروهای گیاهی از سال 1360 در کشور آغاز به کار کرده است. 

وی افزود: صنعت تولید داروهای گیاهی تنها صنعتی است که تولید دانش مستقیماً به تولید محصول در آن می‌انجامد با این وجود، بیش از 1200 گیاه دارویی داریم که از این تعداد صرفا از 300 گیاه، دارو ساخته شده است و 4400 فرآورده طبیعی و بیش از 2000 فرآورده سنتی داریم. 

گلایه رئیس سازمان غذاودارو از فروش اقلام غیرمجاز در عطاری‌ها

رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان داروهای طبیعی و فرآورده‌های طب سنتی ایران گفت: امیدوارم در سال 1403 ثبات بیشتری در بازار ارزش‌آفرین داروهای گیاهی و طب سنتی که اسناد بالادستی هم بر استفاده از ظرفیت‌های آن تاکید دارند، داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خواب کافی و راحت یکی از پایه‌های اصلی سلامتی است
  • کدام داروها را می توان بدون نسخه خرید؟ | زمانی که باید مصرف داروهای OTC را قطع کنید
  • شمشیر دو لبه‌ای به نام کورتون | پاسخ به همه سؤالات و نگرانی‌ها درباره چگونگی مصرف داروهای ضدالتهابی
  • بهترین راهکار برای کاهش وزن
  • تولید ۲۵۰ میلیون مکمل/ صادرات ۱۳ میلیون دلاری داروهای سنتی
  • فقط یک‌چهارم گیاهان دارویی برای تولید دارو استفاده شده‌اند
  • وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران/ نیاز به حمایت دولت، سازمان غذا و دارو و خیرین 
  • وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران / نیاز به حمایت دولت، سازمان غذا و دارو و خیرین
  • این بیماری در کمین کسانی که زبانشان تلخ می‌شود
  • بازی با جان، تجارت پرسود برخی عطاری‌ها