Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابر آروان به‌منظور حمایت از استارت‌آپ‌ها و کسب‌وکارهای خُرد که در وضعیت کرونا صدمات بسیاری دیده‌اند، با افزایش ۲.۵ برابری بازه‌ی رایگان محصول CDN، افزودن فیچرهای جدید به سطح رایگان محصولات امنیت ابری، عدم افزایش قیمت پشتیبانی پایه و محصولات ویدیویی خود تلاش کرد به سهم خود استفاده از سرویس‌های ابری را برای این دسته از کسب‌وکارها تسهیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابر آروان که در ۴ سال گذشته برروی خدمات عمومی خود هیچ افزایش قیمتی نداشته است بنا داشت با توجه به رشد سه برابری قیمت ارز در سال گذشته افزایش قیمت را اعمال کند که به گفته‌ی پویا پیرحسینلو؛ ناخدای اجرایی ابر آروان، «این تصمیم از موقعیت دشوار کشور متاثر شد. ما در اصلاح قیمت‌ها تلاش کردیم تا به سهم خود، خدمات رایگان خود را گسترش داده و در هر دسته‌ی محصول و سرویس، بخشی از سرویس‌های پراستفاده‌ی مشتریان تا جای ممکن بدون افزایش قیمت باقی بماند. ما همچنان بر مسیر پیشین خود گام بر می‌داریم و فکر می‌کنیم باید با حمایت از کسب‌وکارهای خرد، افزایش قیمت‌ها را تنها محدود به بخش مشتریان بزرگ و سازمانی نمود.»

پویا پیرحسینلو هم‌چنین به افزایش پیوسته هزینه‌های تامین سخت‌افزار و دشواری‌های تامین آن در وضعیت جهانی اشاره کرد و گفت: «در مورد هزینه‌های این محصول هم تلاش کردیم، با وجود افزایش قیمت، هم‌چنان استفاده از سرویس‌های ابر آروان اقتصادی‌تر از سایر سرویس‌دهندگان این محصول باشد.»

به گفته‌ی ابر آروان زیرساخت پردازشی ابر آروان که در حال حاضر در سه دیتاسنتر مختلف در داخل و خارج از کشور عرضه می‌شود، هم‌چنان ۳۲ تا ۶۳درصد از خدمات سرویس‌دهندگان شناخته‌شده‌ی خارجی ارزان‌تر است.

 

افزایش ۲.۵ برابری بازه‌ی رایگان محصول CDN و افزوده شدن امکانات جدید به سطح رایگان امنیت ابری

به گزارش ابر آروان بازه‌ی رایگان محصول شبکه‌ی توزیع محتوا یا CDN ابر آروان با افزایش ۲.۵ برابری از ابتدای اردیبهشت ۱۳۹۹، در اختیار وب‌سایت‌ها و کسب‌وکارهای آنلاین خواهد بود. به‌واسطه‌ی این تغییر، مشتریانی که می‌توانند از بازه‌ی رایگان این محصول استفاده کنند افزایش می‌یابند و مشتریانی که سطح مصرف‌شان بیش از این میزان است، مبلغ کم‌تری نسبت به گذشته پرداخت خواهند کرد.

سقف بازه‌ی رایگان CDN ابر آروان تا پیش از این، یک میلیون درخواست و ۲۰گیگابایت بود که این میزان تا ۵۰ گیگابایت افزایش می‌یابد. به گزارش ابر آروان علاوه‌بر امکانات سال قبل، امکاناتی هم‌چون DNSSEC، لاگ فورواردینگ، CDN Apps و گزارش وضعیت پاسخ‌گویی سرور نیز به این محصول افزوده شده است.

هم‌چنین سطح رایگان امنیت ابری آروان تا پیش از این تنها شامل مقابله با حملات DDoS پایه بود که در طرح جدید ابر آروان، دیواره آتش تا تعریف ۵ قانون به‌رایگان در اختیار کاربران است.

 

محصولات خانواده‌ی ویدیو و پخش زنده ابر آروان بدون افزایش قیمت

وضعیت کنونی، استفاده از بسترهای ویدیویی آنلاین را افزایش داده است و ضرورت و حجم درخواست استفاده از این دسته محصولات، سبب شد تا ابر آروان در سال جدید هیچ‌گونه افزایش قیمتی برای این دسته محصول انجام ندهد. هم‌چنین استفاده از پلتفرم ویدیو ابر آروان تا ۱۰ گیگابایت، رایگان است.

پیش از این، در اسفند ماه، ابر آروان محصولات این حوزه را به‌رایگان در اختیار کسب‌وکارهایی قرار داده بود که از این بستر برای سرویس‌دهی مضاعف در دوران کرونا استفاده می‌کردند و استفاده‌ی رایگان از این محصولات را تا پایان فروردین نیز تمدید کرده است.

همچنین استفاده از فضای‌ذخیره‌سازی ابری و پلتفرم ابری آروان نیز تا پایان اردیبهشت‌ ماه رایگان باقی خواهد ماند.

منبع: الف

کلیدواژه: بازه ی رایگان رایگان محصول افزایش قیمت کسب وکارهای ی ابر آروان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۳۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق، آفت اصلی زعفران

  این در حالی است که درسال۱۴۰۱بیش از۲۴۰تن طلای سرخ به ارزش ۲۴۴ میلیون و۲۱۶هزار دلار صادر شده بود. بنابراین می‌توان گفت صادرات زعفران دریک سال اخیر به لحاظ وزنی کاهش ۸درصدی و به لحاظ ارزشی کاهش ۱۵درصدی داشته است. اتریش، اردن، اسپانیا، استرالیا، اسلوونی، افغانستان،امارات متحده عربی،اندونزی، انگلستان،ایرلند، ایتالیا، آرژانتین، آفریقای جنوبی، آلمان، بحرین، بلژیک، برزیل، بنگلادش،بوسنی وهرز‌‌گوین، پاکستان، تایلند، تایوان، ترکیه، تونس، جمهوری چک، چین، دانمارک، رومانی، ژاپن، سنگاپور، سوئیس، سوئد، عراق، عربستان سعودی، عمان، روسیه، فرانسه، فیلیپین، قزاقستان، قطر، کانادا، کره جنوبی، کرواسی، کویت، گرجستان، مالزی، مجارستان، موریس، نروژ، نیوزیلند، هلند، هندوستان، هنگ کنگ، ویتنام و یونان ۵۵کشوری بودند که انواع زعفران ایرانی د‌رسال گذشته به آنجا صادر شد.با این حال ذکر این نکته خالی از لطف نیست که بیشترین بازار صادراتی طلای سرخ‌ امارات، چین، اسپانیا، افغانستان و قطر بوده است که این کشورها رقبای زعفران ایران هم هستند. در واقع کشوری مثل افغانستان، زعفران را خود به مصرف نمی‌رساند.در واقع آنها زعفران ایرانی را به‌عنوان محصول تولیدی افغانستان به مقاصد صادراتی کشور ما وآن هم با قیمت بالاترصادر می‌کنند و این رویه در مورد دیگر کشورها از‌جمله امارات، اسپانیا وچین هم صادق است به این معنا که زعفران ایران را خریداری کرده وبا بسته‌بندی کشور خودشان به بازارهای جهانی عرضه می‌کنند یعنی مشابه همان اتفاقی که در مورد پسته و فرش ایران رخ داده، در مورد زعفران هم تکرار شده است. در برخی موارد شاهد این موضوع هم هستیم که زعفران ایرانی دوباره با برند خارجی وارد کشور می‌شود. 
   
کاهش صادرات 
این کاهش صادرات زعفران در حالی صورت گرفته که وزارت جهاد کشاورزی طی دو سال اخیر اعلام کرده بود که با انعقاد قراردادهای مهم با قطر و چین برای توسعه صادرات این محصول ارزآوری آن را افزایش خواهد داد اما این افزایش ارزآوری تنها محدود به سال۱۴۰۱بود.به طوری که آمارها گویای آن است دومینوی کاهش ارزآوری این محصول سال گذشته نیز ادامه داشت به طوری که دیگر خبری از صادرات ۴۲۰ یا ۳۵۰ میلیون دلاری این کالای صادراتی نیست. 
   
قاچاق گسترده زعفران به افغانستان
کارشناسان و فعالان بخش خصوصی معتقدند اصلی‌ترین دلایل کاهش صادرات طلای سرخ، به کاهش نزولات آسمانی، خشکسالی و تغییرات گسترده آب و هوایی و به‌تبع آن کاهش تولید برمی‌گردد. با این حال برخی دیگر معتقدند ردپای این کاهش ارزآوری را باید در قاچاق گسترده این محصول به افغانستان و سپس به اسپانیا دانست که طی سال‌های اخیر رشد قابل‌توجهی داشته است.  به طوری که آمارهای تجارت خارجی اسپانیا نشان می‌دهد در سال ۲۰۲۲ ایران با ۳۶میلیون و۵۶۵ هزار یورو صادرات و افغانستان با ۳۳ میلیون و ۴۰۱ هزار یورو بزرگ‌ترین تأمین‌کنندگان زعفران این کشور بودند که عمده این واردات اسپانیا از افغانستان در واقع همان زعفران ایرانی بوده که از مرزهای شرقی کشورمان به سمت افغانستان قاچاق شده است.در این خصوص غلامرضا میری‌گفت: براساس آمار ماهانه ۱۰تن زعفران از کشور قاچاق می‌شود که در صورت رفع موانع، صادرات رونق می‌گیرد. از این رو کماکان پیگیر رفع موانع پیش‌رو هستیم.  به گفته او، در شرایط کنونی با قاچاق زعفران، صادرکنندگان تنها نظاره‌گر از دست دادن بازارهای هدف هستند،درحالی که با رفع موانع پیش‌رو‌ی صادرکنندگان، قاچاق صرفه اقتصادی ندارد.میری با بیان این‌که کشور ما بیش از ۹۰درصد زعفران دنیا را تأمین می‌کند، افزود:همه ساله ازابتدای خردادماه شاهد قاچاق پیاز زعفران هستیم و از آنجاکه پیاز زعفران ازخود محصول مهم‌تر است، متولیان امر باید جلوی این امر را بگیرند.نایب‌رئیس شورای ملی زعفران گفت: بنابر آمار، کشورهایی که طی ۱۰ تا ۱۵سال‌ گذشته اقدام به کشت زعفران کردند، مربوط به پیازهای قاچاق شده از کشور ما‌ست که با استمرار این روند، جایگاه بزرگ‌ترین تولیدکننده در معرض خطر قرار می‌گیرد. 

قیمت زعفران در بازار داخل
بد نیست بدانیم هم اکنون قیمت‌ هرکیلو زعفران دسته ۷۴ میلیون تومان، پوشال ۹۳ تا ۹۴ میلیون تومان، سرگل ۹۶ تا ۹۷ میلیون تومان و نگین ۹۸ تا ۱۰۸ میلیون تومان بوده و برآوردها حاکی از آن است که قیمت زعفران در همین محدوده باقی بماند، هرچند قیمت‌های فعلی برای کشاورزان هم مقرون به صرفه است.فرشید منوچهری، دبیر شورای ملی زعفران درباره بازار زعفران و مصرف خارج و صادرات این محصول اظهار کرد: مصرف داخلی زعفران بستگی مستقیم به سطح درآمد افراد جامعه و قیمت آن دارد؛ طبیعی است وقتی زعفران کیلویی به ۷۰ تا ۸۰ میلیون تومان رسیده، مصرف داخل به میزان قابل‌توجهی کاهش می‌یابد چون سطح درآمد مردم بالا نرفته و این در حالی است که زمانی تا ۲۵درصد زعفران کشور دربازار داخل به فروش می‌رسید ولی امروز این ارقام رویایی است.وی قیمت هر مثقال زعفران را حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰هزار تومان عنوان کرد و افزود: با توجه به این قیمت وهمچنین بالانرفتن سطح درآمد جامعه، تقاضا کم شده ودر بسیاری ازمراکز و رستوران‌ها از این محصول استفاده نمی‌شود. 

دیگر خبرها

  • هوای صاف تا نیمه ابری در مازندران
  • هوای امروز استان صاف تا کمی ابری
  • پژو پارس ۹۰۰ میلیون تومانی در راه است؟
  • شارژر بی‌سیم Anker با چه قیمتی به فروش می‌رسد؟
  • گرمای بهاری در مازندران
  • هوایی صاف و افزایش محسوس دما مهمان آسمان مازندران
  • آفتاب گرم بهاری در مازندران
  • پیش‌بینی وضع هوای مازندران در ۶ روز آینده
  • مزایای احداث باغ در اراضی شیبدار چیست؟
  • قاچاق، آفت اصلی زعفران