Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه صنعتی امیرکبیر اعلام کرد از فروردین ماه سال جاری تحویل نسخه چاپی پایان‌نامه کارشناسی ارشد از فرآیند تسویه فارغ التحصیلان حذف شده و صرفا نسخه دیجیتال پایان نامه با شرایط مندرج در وب سایت کتابخانه این دانشگاه، دریافت می شود.

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه صنعتی امیرکبیر اعلام کرد از فروردین ماه سال جاری تحویل نسخه چاپی پایان‌نامه کارشناسی ارشد از فرآیند تسویه فارغ التحصیلان حذف شده و صرفا نسخه دیجیتال پایان نامه با شرایط مندرج در وب سایت کتابخانه این دانشگاه، دریافت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش ، در اطلاعیه کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر آمده است:  ﭘﯿﺮو ﻣﺼﻮﺑﻪ ﻫﯿﺎت رﺋﯿﺴﻪ داﻧﺸﮕﺎه و در راﺳﺘﺎی ﺻﺮﻓﻪ‌ﺟﻮﯾﯽ در ﻫﺰﯾﻨﻪ‌ﻫﺎ و ﻣﺼﺮف ﮐﺎﻏﺬ، از ﻓﺮوردﯾﻦ ﻣﺎه ۱۳۹۹ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﻧﺴﺨﻪ ﭼﺎﭘﯽ ﭘﺎﯾﺎن‌ﻧﺎﻣﻪ ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ از ﻓﺮاﯾﻨﺪ ﺗﺴﻮﯾﻪ ﻓﺎرغ اﻟﺘﺤﺼﯿﻼن ﺣﺬف ﮔﺮدﯾﺪه و ﺻﺮﻓﺎ ﻧﺴﺨﻪ دﯾﺠﯿﺘﺎل ﭘﺎﯾﺎنﻧﺎﻣﻪ ﺑﺎ ﺷﺮاﯾﻂ ﻣﻨﺪرج در وب ﺳﺎﯾﺖ ﮐﺘﺎﺑﺨﺎﻧﻪ درﯾﺎﻓﺖ ﻣﯽ شود.

براساس آن چه در این اطلاعیه آمده،  قرار است در آﯾﻨﺪه ﻧﺰدﯾﮏ ﮔﺰﯾﻨﻪای در ﭘﻮرﺗﺎل اﺳﺎﺗﯿﺪ، ﺗﺤﺖ ﻋﻨﻮان راﻫﻨﻤﺎی ﭘﺎﯾﺎن ﻧﺎﻣﻪ‌ﻫﺎی ﻣﺬﮐﻮر اﯾﺠﺎد شود ﺗﺎ نسخه الکترونیکی تحویل داده شده به کتابخانه مرکزی ﺗﻮﺳﻂ اﺳﺎﺗﯿﺪ راﻫﻨﻤﺎ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان آﺧﺮﯾﻦ ﻧﺴﺨﻪ ﻣﻮرد ﺗﺎﯾﯿﺪ ﻗﺮار ﮔﯿﺮد.

کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اعلام کرده، مورد فوق پس از ایجاد اطلاع رسانی خواهد شد و تا زمان ایجاد آن، فرآیند تسویه‌حساب با رویه فعلی انجام می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه کارشناسی ارشد پایان نامه امیرکبیر دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشگاه صنعتی امیرکبیر فرآیند تسویه پایان نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۴۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف

تفاهم نامه همکاری فناورانه و دانش بنیان در صنعت روانکار به‌منظور تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه بین شرکت نفت ایرانول و دانشگاه صنعتی شریف منعقد شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عصر روز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، تفاهم‌نامه همکاری فناورانه و دانش بنیان در صنعت روانکار با حضور دکتر موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف و مهندس اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول منعقد شد.

در این جلسه که با حضور معاون پژوهش و فناوری و برخی از اعضای هیئت علمی دانشگاه شریف همچنین جمعی از معاونین و مدیران شرکت نفت ایرانول برگزار شد، دکتر موسوی طی سخنانی گفت: شرکت نفت ایرانول یکی از بزرگترین شرکت‌های فعال در صنعت روانکار است. وی افزود: با توجه به ظرفیت بالقوه و بالفعلی که دانشگاه صنعتی شریف دارد امیدواریم بتوانیم با همکاری موثر در حوزه‌های مختلف فناورانه و دانش بنیان به موفقیت‌های چشمگیری دست یابیم و با بومی‌سازی ملزومات وارداتی، ارتقا کیفیت و ایجاد ارزش افزوده بالاتر از محصولات پالایشی، با تحولات آینده در روند جهانی هم مسیر شده و توسعه یابیم تا گامی اساسی در فراگیری خودرو‌های الکتریکی و پیشرفت این صنعت برداریم.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف اضافه کرد: با توجه به اینکه صنعت روانکار صرفا اختصاص به خودرو ندارد و نقش اساسی در تمامی صنایع کشور ایفا می‌کند، امیدواریم با برنامه‌هایی که در زمینه داخلی‌سازی مواد اولیه و استفاده از فناوری‌های نوین در تولید محصولات شرکت نفت ایرانول داریم، بتوانیم با حداکثر توان موجود در این دانشگاه، در راستای ارتقای این شرکت در بازار‌های داخل و خارج از کشور همکاری کنیم.

در ادامه این جلسه مهندس اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول نیز ضمن معرفی توانمندی‌های شرکت نفت ایرانول گفت: شرکت نفت ایرانول با سابقه‌ترین شرکت در صنعت روانکار کشور است که با دارا بودن دو پالایشگاه تهران و آبادان، ظرفیت بالایی در حوزه پیشرفت‌های دانش بنیان دارد. ما به دنبال تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت و اجرایی شدن پروژه‌هایی در زمینه توسعه و ارتقا کیفیت محصولات، ایجاد ارزش افزوده در محصولات جانبی، بهبود و تحول در فرایندها، بومی‌سازی مواد اولیه، به کارگیری فناوری‌های دیجیتال و هوش مصنوعی و توسعه سرمایه انسانی متخصص هستیم.

وی افزود: با توجه به آینده صنعت روانکار و ورود خودرو‌های برقی در سال‌های آینده باید تحقیقات و پژوهش در راستای محصولات این حوزه از جمله؛ انواع روغن‌های دارای عمر روانکاری بالا و گریس‌های خاص را آغاز کنیم.

در ادامه تفاهم نامه همکاری مشترک بین طرفین توسط دکتر سید عباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف و مهندس عیسی اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول امضا شد.

در این پایان جلسه مقرر شد با تشکیل جلسات مشترک ماهانه روند توسعه و پیشرفت مفاد تفاهم نامه، بررسی شده و اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • دفتر همکاری مشترک دانشگاه صنعتی شریف و اتکا افتتاح شد
  • دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش می‌کند
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین فنی‌وحرفه‌ای و دانشگاه صنعتی همدان
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی در تجهیزات مخابراتی
  • تحویل واحد‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر در هشتگر طی دومرحله تا پایان شهریور
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی
  • دستگیری باند سرقت از کتابخانه‌ها!