Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- پنتاگون از کشته شدن یکی از فرماندهان ارشد گروه الشباب طی حمله هوایی هفته گذشته جنگنده‌های این کشور به جنوب سومالی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس‌العربی، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد، در حمله هوایی که نیروهای این کشور هفته گذشته در جنوب سومالی و در حدود 200 کیلومتری غرب موگادیشو انجام دادند، یکی از فرماندهان ارشد گروه الشباب کشته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرماندهی نظامی آمریکا در آفریقا (افریکام) در بیانیه‌ای اعلام کرد، در دوم آوریل جاری یک حمله هوایی به پایگاهی در نزدیکی «بوش مدینه» آغاز شد که به کشته شدن سه تن از اعضای الشباب از جمله یکی از فرماندهان ارشد آن به نام «یوسف جییس» منجر شد.
طبق این بیانیه، جییس یکی از بنیانگذاران الشباب وابسته به تشکیلات تروریستی القاعده بود و چندین پست رهبری را در این گروه برعهده گرفت.
در این بیانیه به نقل از ژنرال استفن تاونسند، فرمانده افریکام آمده است، این فرد، رهبر اصلی سازمان الشباب بود؛ فردی بسیار خشن، بی‌رحم و عامل ریخته شدن خون بی‌گناهان بسیاری بود. از پا درآمدن او سومالی و کشورهای همسایه را امن‌تر می‌کند.
ژنرال تاونسند در ادامه گفت: در حالی که ما به دلیل شیوع کرونا تمایل داریم عملیات خود را در سومالی به حالت تعلیق درآوریم، رهبران تشکل‌های القاعده، الشباب و داعش این بحران را فرصتی برای تقویت برنامه تروریستی خود می‌بینند. به همین دلیل ما به حمایت خود از شرکای آفریقایی‌ خود ادامه خواهیم داد.
طبق اعلام ارتش آمریکا، پنج عضو دیگر الشباب در حمله هوایی روز دوشنبه این کشور به منطقه جیلیب در جنوب سومالی کشته شدند.
الشباب به القاعده تعهد داده دولت سومالی را که تحت حمایت جامعه جهانی است و یک گروه نظامی 20 هزار نفری وابسته به اتحادیه آفریقا از آن پشتیبانی می‌کند، سرنگون سازد.
در سال 2011 با بیرون راندن الشباب از پایتخت سومالی، این گروه مهم‌ترین پایگاه خود را از دست داد اما هنوز کنترل مناطق حومه‌ای گسترده‌ای را در دست داشته و حملات نظامی و عملیات‌های انتحاری را از آنجا انجام می‌دهد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: فرمانده ارشد الشباب حمله هوایی کشته شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۴۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقابل هوش مصنوعی و انسان در نبرد هوایی ارتش آمریکا!

به گزارش نشریه TheVerge / ترجمه در گروه استان‌های‌ ‌ایسکانیوز از اصفهان، آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی آمریکا موسوم به «دارپا» (DARPA) در راستای «برنامه تکامل نبرد هوایی» (Air Combat Evolution) از دسامبر ۲۰۲۲ میلادی در حال آزمایش و توسعه هوش مصنوعی بوده است. این آژانس در تلاش بوده که فناوری هوش مصنوعی را به‌گونه‌ای توسعه دهد که نه تنها بتواند به‌صورت خودران یک جت جنگنده را هدایت کند، بلکه پروتکل‌های ایمنی نیروی هوایی ایالات متحده را نیز رعایت شود.

پس از تکمیل شبیه‌سازی عملیات داگ‌فایت [Dogfight به نبرد هوایی گفته می‌شود که دو هواپیمای جنگنده در فاصله نزدیک به‌هم، درگیر می‌شوند]، دو جنگنده با استفاده از هوش مصنوعی به‌عنوان خلبانِ خودران (Autopilot) طراحی شدند. سپس DARPA کار خود را با نصب این سامانه بر روی دو جنگنده X-62A ادامه داد. این جنگنده‌ها، هواپیمای تمرینی خلبانان نیروی هوایی ارتش آمریکا محسوب می‌شوند.

این اقدام به DARPA اجازه داد تا جنگنده‌های خودران با هوش مصنوعی را در پایگاه هوایی ادواردز کالیفرنیا پرواز دهد؛ جایی که این آژانس مدعی شده «اولین آزمایش موفقیت‌آمیز داگ‌فایت هوش مصنوعی علیه انسان» را انجام داده است!

خلبانانِ انسانی که در کنار سامانه خودران هوش مصنوعی درون کابین X-26A قرار گرفتند، قابلیت غیرفعال‌سازی هوش‌مصنوعی در هر لحظه‌ای را داشتند؛ اما DARPA ادعا کرده که در این آزمایش نیازی به این‌کار نبوده است.

این هواپیمای آزمایشی در برابر دو جت جنگنده F-16 قرار گرفتند که کاملاً توسط انسان کنترل می‌شد، تا ارتفاع ۶۰۹ متری اوج گرفته و به سرعت ۲ هزار کیلومتر در ساعت رسیدند. آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی آمریکا البته جزییاتی از «پیروز این نبرد» ارائه نکرده است.

بیل گری، خلبان آزمایشی ارشد در دانشکده خلبانی آزمایشی نیروی هوایی، درباره نبرد نزدیک این جنگنده‌ها گفت: عملیات داگ‌فایت (Dogfighting)، چالش اصلی آموزشی ما برای خلبانانِ تحت تعلیم بود که با ورود سامانه‌های هوش مصنوعی، خوش‌بختانه این چالش حل شده است.

بنابر اعلام DARPA جنگنده‌های خودران هوش مصنوعی تاکنون در مجموع ۲۱ پرواز آزمایشی انجام داده و این آزمایش‌ها در سال جاری میلادی نیز ادامه خواهد داشت.

هرچند پیشرفت‌های سریع علمی در حوزه هوش مصنوعی، نگرانی‌هایی را در مورد نحوه استفاده نظامی از این فناوری ایجاد کرده است. در همین رابطه، سال گذشته روزنامه وال استریت ژورنال گزارش داده بود که پنتاگون برای تقویت قابلیت‌های نظامی و افزایش شمار هواپیماهای بدون سرنشینِ خود، توسعه سیستم‌های هوش مصنوعی را دنبال می‌کند.

خبرنگار: علی سمیرمی پوده

انتهای خبر/

کد خبر: 1228103 برچسب‌ها آمریکا هوش مصنوعی نیروی هوایی ارتش

دیگر خبرها

  • حزب الله شعاع حملات خود را به عمق اسراییل گسترش داد
  • استقرار ۳۳ هزار نیروی نظامی ناتو در مرز‌های روسیه/کشته شدن ۵۰۰ هزار سرباز اوکراینی در جنگ با روسیه/حمله پهپادی گسترده اوکراین به شبه جزیره کریمه
  • استقرار 33 هزار نیروی نظامی ناتو در مرزهای روسیه/کشته شدن 500 هزار سرباز اوکراینی در جنگ با روسیه/حمله پهپادی گسترده اوکراین به شبه جزیره کریمه
  • تقابل هوش مصنوعی و انسان در نبرد هوایی ارتش آمریکا!
  • حملات هوایی شدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ حزب الله لبنان پایگاه‌ نظامی رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد
  • اولین نبرد هوایی بین یک جنگنده تحت کنترل هوش مصنوعی و انسان انجام شد
  • ادعای عجیب روزنامه آمریکایی از طرح اولیه حمله اسرائیل به ایران | حمله بزرگ به اهداف نظامی در نزدیکی تهران؟ | آمریکایی‌ها: ما نتانیاهو را منصرف کردیم!
  • حملات هوایی گسترده رژیم صهیونیستی به شهر غزه
  • شهادت ۲۶ فلسطینی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب غزه
  • حملات پهپادی به پایگاه نظامیان آمریکایی در سوریه