Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجتی پور گفت: بیمارستان‌های تأمین اجتماعی کرمانشاه برای پذیرش بیماران مشکوک به کرونا محدودیت ندارند و برای همه اقدامات اولیه و ارجاع انجام می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ میثم حجتی پور در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز اظهار داشت: مراکز درمانی زیر مجموعه سازمان تأمین اجتماعی همانند گذشته به فعالیت خود ادامه می‌دهند هر چند شاهد کاهش شمار مراجعه به این مراکز هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به شیوع بیماری کرونا، در بیمارستان‌های طرف قرارداد تأمین اجتماعی تنها جراحی‌های اورژانسی انجام می‌شود و دیگر جراحی‌ها تا عادی شدن شرایط تعطیل است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان کرمانشاه تصریح کرد: در صورت مراجعه بیماران مشکوک به کرونا به بیمارستان شهدا و حضرت معصومه سی تی اسکن و آزمایش خون برای آنها انجام می‌شود و پس از هماهنگی با پزشک تعیین شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی به مراکز مربوطه ارجاع داده خواهند شد.

وی عنوان کرد: تاکنون چهار بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان حضرت معصومه (س) و ۲ بیمار مشکوک در بیمارستان شهدا بستری شدند که سه مورد از این بیماران بهبود یافته و مابقی برای مراقبت‌های بیشتر به مراکز دانشگاهی ارجاع داده شدند.

حجتی پور گفت: برای پذیرش بیماران مشکوک به کرونا محدودیتی نداریم و برای همه اقدامات اولیه و اعزام انجام خواهد شد.

این مسئول ادامه داد: تاکنون ۴۲ بیمار مشکوک به ویروس کرونا پس از انجام سی تی اسکن و آزمایش خون در بیمارستان شهدا به دیگر مراکز بیمارستانی ارجاع داده شده است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان کرمانشاه گفت: بیماران مشکوک به کرونا به مراکز سرپایی مراجعه نکنند بلکه تنها باید به مراکز بیمارستانی ارجاع شوند با این حال تاکنون در مراکز سرپایی هیچ گونه مورد مشکوکی از ابتلاء به ویروس کرونا نداشته‌ایم.

حجتی پور بیان داشت: مردم نباید اینگونه بیندیشند که کرونا تمام شده بلکه این قضیه ممکن است تا یک سال یا بیشتر به طول انجامد بر همین مبنا خستگی چند روز ناشی از ماندن در منزل نباید سبب شود که پس از اتمام تعطیلات نوروزی بی محابا وارد خیابان شویم هرچند در این راستا از سوی دولت و استانداری‌ها مصوباتی خواهیم داشت و ممکن است محدودیت‌های گزینشی اعمال شود.

وی خاطرنشان کرد: همچنان مردم با رعایت فاصله، رعایت بهداشت فردی، استفاده از ماسک و دستکش به طور جدی مبادرت کنند تا زمانی که درمان قطعی یا واکسن برای بیماری کرونا شود و شرایط بهبود یابد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بیماران مشکوک تأمین اجتماعی حجتی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۵۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام بیش از یک میلیون آزمایش در مراکز تامین اجتماعی خوزستان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، هدایت‌الله عبدی‌زاده با تبریک سالروز تولد حکیم سید محمداسماعیل جرجانی و روز آزمایشگاه به تلاشگران و فرهیختگان علوم آزمایشگاهی گفت: پارسال بیش از ۴۷۶ هزار نفر به آزمایشگاه‌های مراکز درمانی ملکی تامین اجتماعی خوزستان مراجعه کردند که از این تعداد ۳۱۴ هزار و ۲۵۰ بیمار به صورت سرپایی مراجعه و بیش از یک میلیون و ۸۹۵ هزار آزمایش برای آنها انجام شد.

وی افزود: همچنین برای ۱۶۱ هزار و ۷۹۹ بیمار بستری در مراکز تامین اجتماعی، ۷۶۹ هزار و ۶۵۳ مورد آزمایش انجام شد.

عبدی زاده با اشاره به راه اندازی بخش هورمون‌شناسی درمانگاه امام علی (ع) شوش، ادامه داد: یک دستگاه تمام اتوماتیک هورمون‌شناسی برای بیمارستان امیرالمومنین (ع) اهواز و یک دستگاه دیگر برای پلی‌کلینیک ۴ خرداد دزفول خریداری شده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی خوزستان اضافه کرد: برای بیمارستان‌های ۱۷ شهریور آبادان و امیرالمومنین (ع) اهواز نیز ۲ دستگاه الکترولیت آنالایزر خریداری و مجوز خرید دستگاه کشت باکتری اتوماتیک برای اولین بار در کشور برای استفاده در آزمایشگاه بیمارستان امیرالمومنین (ع) اهواز اخذ شد.

وی به برگزاری ۳ دوره آموزشی استانداردسازی نتایج آنالیز ادرار، تفسیر نتایج تست‌های تیروئیدی و کنترل کیفیت آنتی‌بیوگرام توسط کارشناسان متخصص آزمایشگاهی استان به صورت ویدیو کنفرانس برای کارکنان سراسر کشور اشاره کرد و افزود: تعداد مراجعان سرپایی به مراکز تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۲، ۵ میلیون و ۹۲۶ هزار و ۹۳۹ نفر بوده که از این تعداد ۵ میلیون و ۷۰ هزار و ۹۴۴ نفر توسط پزشکان عمومی، ۶۹۰ هزار و ۸۲۷ نفر توسط پزشکان متخصص و ۱۶۰ هزار و ۱۶۸ نفر خدمات دندانپزشکی گرفتند.

به گفته عبدی‌زاده؛ ۷ هزار و ۷۰۳ زایمان در بیمارستان‌های زیر پوشش تامین اجتماعی استان انجام شده که ۴ هزار و ۹۷ زایمان طبیعی و ۳ هزار و ۷۰۶ زایمان سزارین بوده است.

وی با اشاره به بستری ۴۵ هزار و ۱۸ نفر و ۱۸ هزار و ۴۲۸ نفر جراحی بستری در این مراکز در سال گذشته، افزود: ضریب اشغال تخت در بیمارستان آبادان ۸۰ درصد، امیرالمومنین ۷۶ و در بیمارستان ماهشهر ۸۵ درصد و بهبهان ۸۸ درصد است.

گفتنی است؛ دو سوم جمعیت استان خوزستان از خدمات بیمه تامین اجتماعی بهره‌مند هستند.

دیگر خبرها

  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد
  • جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و پزشکان طرف قرارداد تأمین‌اجتماعی
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و مراکز درمانی
  • واریز بخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین‌ اجتماعی
  • واریزبخشی از مطالبات مراکزدرمانی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • واریزبخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • ثبت بیش از ۲ میلیون خدمت سرپایی درمان تأمین اجتماعی در زنجان
  • انجام بیش از یک میلیون آزمایش در مراکز تامین اجتماعی خوزستان
  • زیرساخت‌های استان کرمان برای پذیرش بیماران خارجی ضعیف است