Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،زهرا واحدپور مدیر گروه زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه بر اساس مطالعات انجام شده این مسأله که امکان ابتلا ویروس کرونا در زمان بارداری بیشتر است، اظهار داشت: هر چند به علت نوظهور بودن این ویروس، این مسأله قطعی نیست، اما معمولا زنان باردار در صورت ابتلا به بیماری‌های تنفسی علائم بیماری را با شدت بیشتری نشان می‌دهند؛ بهتر است مراقبت‌های لازم جهت پیشگیری را با دقت بیشتری انجام داده و در صورت بروز هریک از علائم این ویروس شامل سرفه، تب و یا تنگی نفس به پزشک خود اطلاع دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیر گروه زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: طبق نظر سازمان بهداشت جهانی (WHO) زنان باردار با علائم شبیه کرونا باید تست بدهند تا در صورت نیاز تحت مراقبت‌های ویژه قرار گیرند.

او در خصوص نیاز زنان مبتلا و یا مشکوک به ابتلا به سزارین اظهار داشت: ابتلا به کرونا در تصمیم‌گیری جهت سزارین بیمار هیچ نقشی ندارد.

واحدپور همچنین ادامه داد: امکان شیردهی در مادران مبتلا به کرونا وجود دارد و هیچ نشانه‌ای از ویروس کرونا در شیر زنان مبتلا دیده نشده است.

مدیر گروه زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: مادران درصورت رعایت بهداشت تنفس با استفاده از ماسک، شستشوی دست‌ها قبل و بعد از تماس با نوزاد و تمیز کردن سطوح لمس شده به صورت مرتب می‌توانند به فرزند خود شیر دهند.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۵۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، بیش از ۴۰ هزار نفر در رشته علوم آزمایشگاهی فعال هستند. این رشته در ایام کرونا در صف اول مواجهه با ویروس کرونا بود و در سایر مواقع نیز از جمله رشته‌هایی است که در ارتباط مستقیم با عوامل عفونی و ویروسی است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   آقای یار محمدی از جمله افرادی که ۳۲ سال در این رشته کار کرده و همکارانی داشته که در حین کار به علت آلودگی با نمونه ویروسی به هپاتیت مبتلا شده است. آقای یار محمدی در این باره گفت: متاسفانه برخی همکاران ما در این رشته بعلت مواجهه با نمونه‌های ویروسی به ایدز و هپاتیت آلوده شدند و برخی جانشان را از دست دادند. البته پیگیری‌های ما نشان می‌دهد هنوز مصوبه هیات وزیران در سال ۹۵ در خصوص اعمال سختی کار برای رشته آزمایشگاه اجرایی نشده است. محسنی بند پی گفت: باید این مصوبه در بخش خصوصی همچون بخش دولتی شامل حال شاغلین رشته آزمایشگاه شود و رفتار دوگانه‌ای نباید در این دو بخش وجود داشته باشد. از دیگر مشکلات این رشته محدودیت‌هایی است که برای اداامه تحصیل فارغ التحصیلان آن وجود دارد. موضوعی که سال هاست وزارت بهداشت در حال پیگیری آن است حسین درگاهی در این باره گفت: کمیته‌های تخصصی در حال بررسی این موضوع هستند و در صورت نیاز سنجی برای این رشته اجرا میشود. خبر خوب اینکه روز گذشته شورای انقلاب فرهنگی اعلام کرد ۳۰ فروردین در تقویم کشور به نام روز آزمایشگاه ثبت شده است.

دیگر خبرها

  • نمایش «واپسین نفس» به جشنواره سراسری تئاتر ایثار راه یافت
  • نحوه مصرف کرم ضدآفتاب برای مادران باردار و کودکان
  • همه‌چیز در مورد یک ویروس بهاری؛ بیشتر مراقب کودکان خود باشید
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • سرمربی سردار آزمون قراردادش را تمدید کرد
  • شایع‌ترین نشانه‌های وسواس
  • ردپای ژنتیک در اختلال وسواس
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • زنان غیرشاغل روستایی و عشایر دارای ۳ فرزند به‌صورت رایگان بیمه می‌شوند
  • ۳۰ فروردین مهلت آخر ثبت‌نام بیمه رایگان ویژه آینده زنان خانه‌دار