Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی استان البرز، دکتر حسین کریم گفت: کرونا تمام نشده و این نباید برای مردم عادی شود اگر مردم بخواهند به زندگی و تردد عادی ادامه دهند مطمئناً با بحران جدی مواجهه می‌شویم.

وی اضافه کرد: از شروع کرونا در استان همت و انسجام بسیار خوبی برای مقابله با آن صورت گرفت و باعث شد مرحله اول را با وضعیت قابل قبول و با ثبات طی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: نمودار شیوع کرونا در استان طی ایام نوروز و تا کنون شیب افقی دارد و می‌توان گفت مراجعه به بیمارستان‌ها و بستری با کاهش رو بوده است.

کریم اضافه کرد: استان البرز با شرایط خاصی که دارد می‌توانست در مرحله اول با یک بحران جدی مواجه شود که خوشبختانه با پارامترهایی نظیر همکاری بسیار خوب مردم، تشکیل ستاد کرونا و برگزاری مستمر و بی وقفه جلسات، فعالیت بی وقفه و بدون تعطیلی کارکنان دانشگاه و خانواده سلامت که خطر را به جان خریدند و در خط مقدم مبارزه ایستادند و حضور رسانه‌ها این بحران کنترل شد.

نمی‌توان گفت کرونا تا چه زمانی خواهد ماند، تنها زمانی می‌توان گفت کرونا از بین رفته است که دارو یا واکسنی برای آن ساخته شود وی افزود: از این به بعد با یک فرصت و تهدید رو برو هستیم. فرصت و نقطه قوت این است که خوشبختانه در این مرحله فرهنگ فاصله گذاری و رعایت موارد بهداشتی در مردم استان به خوبی جا افتاده است. اگر قرار است ادارات باز باشد و اصناف به تدریج فعالیت خود را آغاز کنند باید به مردم عزیز بگویم نباید این باعث شود که فکر کنند کرونا تمام شده و از بین رفته یا تضعیف شده بلکه فقط ما توانستیم کرونا که یک دشمن جدی و خطرناک است را در پشت دیوار خانه نگه داریم و با رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی در ادارات، اصناف و خانه‌ها باید از ورود این ویروس جلوگیری کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: در مرحله دوم مقابله با کرونا پروتکل‌های بهداشتی باید در تمامی ادارات و اصناف به درستی رعایت شود و این پروتکل‌ها مراقبت از پرسنل، مراجعان و پاک نگه داشتن محیط از ویروس را شامل می شود.

کریم با تاکید بر اینکه سیستم‌های نظارتی درون و برون سازمانی در همه ادارات و اصناف باید بر رعایت صحیح پروتکل‌های بهداشتی نظارت داشته داشته باشند، گفت: نمی‌توان گفت کرونا تا چه زمانی خواهد ماند تنها زمانی می‌توان گفت کرونا را از بین برده ایم که یک داروی قطعی و یا واکسن برای آن ساخته شود.

تمام دنیا برای تولید دارو و واکسن این بیماری بسیج شده اند

وی گفت: احتمال این وجود دارد که گرم شدن هوا به مقابله با کرونا کمک کند اما تا خرداد ماه باید جدیت کامل در مدیریت این بیماری داشته باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز در بخش دیگری در خصوص بیماران، ادامه داد: اگر حال عمومی بیماران خوب باشد و علائم در آنها شدید نباشد با مراقبت‌های تیم‌های بهداشت در مراکز بهداشتی در منزل قرنطینه شده و مراحل درمانی را سپری می‌کنند و چنانچه علائم شدید و تنگی نفس شدید داشته باشند در بیمارستان‌ها بستری خواهند شد.

کریم گفت: استراحت کافی درمان بسیار خوبی برای کرونا است و خوردن مایعات مخصوصاً آبمیوه‌های تازه، آب و سوپ‌های رقیق بسیار کمک کننده است. همچنین استرس دشمن اصلی سیستم ایمنی افراد است باید سعی کنیم بدون استرس و با رعایت موارد بهداشتی و با ماندن در خانه به سلامتی خود و دیگران کمک کنیم.

کد خبر 4895581

منبع: مهر

کلیدواژه: خبرگزاری مهر شهرستان کرج رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز ویروس کرونا ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا شیوع کرونا بوشهر فاصله گذاری اجتماعی گرگان شهرکرد ایلام بیرجند بارش باران طرح غربالگری ماسک طبی روز طبیعت استانداری قزوین دانشگاه علوم پزشکی استان البرز توان گفت کرونا پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۵۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۰ درصدی مصدومین تصادفات نوروزی | ثبت بیش از یک میلیون بازدید بهداشتی

به گزارش جام جم آنلاین، صبح امروز همایش تجلیل از خادمان سلامت نوروزی ۱۴۰۳ همزمان با چهارمین روز از هفته سلامت با حضور بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، فرمانده پلیس راهور فراجا، معاونین و مدیران وزارت بهداشت و سازمان اورژانس کشور و جمعی از تلاشگران سازمان اورژانس و حوزه‌های بهداشت و درمان در سالن امام جواد (ع) ستاد وزارت بهداشت برگزار شد.

 رییس سازمان اورژانس کشور در این مراسم از کاهش ۱۰ درصدی مصدومین ترافیکی در نوروز ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: در این ایام ۵۰ هزار و ۸۰۰ ماموریت ترافیکی انجام و حدود ۴۳ هزار مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند.



 جعفر میعادفر با اشاره به اینکه در طرح سلامت نوروزی ۳۳۴۵ پایگاه اورژانس در سراسر کشور فعالیت داشت، افزود: دو پایگاه بال ثابت و پایگاه دریایی نیز در ایام نوروز فعال بود و در این ایام حدود یک میلیون تماس از سوی مردم دریافت و ۲۹۶ هزار ماموریت انجام شد.

وی با اشاره به حوادث ترافیکی در ایام نوروز، عنوان کرد: در این ایام ۵۰ هزار و ۸۰۰ ماموریت ترافیکی انجام و حدود ۴۳ هزار مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند.

رئیس سازمان اورژانس کشور از کاهش ۱۰ درصدی مصدومین ترافیکی در ایام نوروز ۱۴۰۳ خبر داد و افزود: همچنین اورژانس هوایی نیز ۱۹۳ سورتی پرواز داشت که نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری دارد.

به گفته وی در طرح سلامت نوروزی ۲۶ هزار نیروی انسانی در حوزه اورژانس و فوریت‌های پزشکی خدمت کردند.

 
 انجام بیش از یک میلیون بازدید بهداشتی در ایام نوروز

 
معاون بهداشت وزارت بهداشت نیز در این مراسم از انجام بیش از یک میلیون و ۷۰۰ بازدید بهداشتی در ایام نوروز خبر داد و بر اهمیت و لزوم مشارکت مردمی در ارتقای حوزه بهداشت و پیشگیری، تاکید کرد.

 حسین فرشیدی ضمن قدردانی از تلاش و همکاری پلیس راهور در ایام نوروز و کاهش تصادفات رانندگی در ایام نوروز، گفت: پیشگیری از بروز حادثه و بیماری، شرط اول سلامتی است، بنابراین با توجه به تنوع فرهنگی در کشورمان، سعی داریم خدمات حوزه بهداشت و فرهنگسازی و افزایش سواد سلامت را پررنگ‌تر از گذشته، تداوم و ارتقا بخشیم.

وی با بیان اینکه در طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۳ بیش از یک میلیون و ۷۰۰ بازدید بهداشتی صورت گرفته است، افزود: در این بازدید‌ها بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد توسط کارشناسان بهداشت کشف و معدوم شد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت ادامه داد: در حوزه بیماری‌های واگیر، یک میلیون مورد علائم سندرومیک بررسی و غربالگری شد.

وی با بیان اینکه در ایام نوروز اقدامات روتین حوزه بهداشت از جمله واکسیناسیون‌ها نیز انجام و هیچ خدمتی تعطیل نشد، عنوان کرد: در این ایام بازدید‌های بهداشتی ۷۰ درصد افزایش یافت و تیم‌های بهداشتی در سراسر کشور و در پایگاه‌های مرزی، در خدمت رسانی به مردم، از هیچ تلاشی فروگذاری نبودند.

دیگر خبرها

  • آغاز واکسیناسیون حجاج البرزی
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان را بشناسید
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان
  • کاهش فواصل بهداشتی واحد‌های دامی از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد
  • کشف هشت هزار کیلو گرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در البرز
  • کاهش ۱۰ درصدی مصدومین تصادفات نوروزی | ثبت بیش از یک میلیون بازدید بهداشتی
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • هافبک استقلال در بیمارستان بستری شد
  • بانک ملی ایران پیشگام در حمایت توسعه خدمات بهداشتی و درمانی