Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم نامه ایجاد اولین باغ موزه آجرکشور بین شهرداری منطقه ١٩ و شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران منعقد شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزرای برنا؛ در جلسه ای که به همین منظور با حضور شهردار منطقه ومعاونین حوزه های شهرسازی و معماری، خدمات شهری و برنامه ریزی و مدیر عامل و معاونین شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران برگزار شد، علی توکلی شهردار منطقه احداث باغ موزه آجر را گامی مهم برای حفظ هویت فرهنگی و تاریخی منطقه دانست و اعلام کرد: این پروژه برای اولین بار در سطح خاورمیانه اتفاق می افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن تشکر از مساعدت و نگاه ویژه مدیر عامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی در احداث این پروژه ملی به لزوم تسریع در احداث باغ موزه آجر و بهره برداری شهروندان از آن اشاره کرد و گفت: باتوجه به بررسی میدانی و لزوم حفظ یکی از هویت های فرهنگی و تاریخی منطقه و تأکید اعضای شورای اسلامی شهر و موافقت شهردار تهران، طرح احداث باغ موزه آجرطی پیشنهادی از سوی منطقه 19 به مسئولان شهرداری تهران منعکس شد که با مساعدت و تدبیر صورت گرفته مقرر گردید توسط شرکت توسعه فضا های فرهنگی و همکاری منطقه در کوتاه ترین زمان اجرا شود.

در این جلسه همچنین علیرضا آقایی مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران با تأکید بر اجرای سریعتر این پروژه و انتخاب پیمانکار ذیصلاح در اسرع وقت به ظرفیت های این شرکت در ایجاد و توسعه فضاهای فرهنگی در شهر تهران و منطقه 19 پرداخت.

به گفته این مسئول ایجاد باغ موزه آجر در منطقه ١٩ از اولویت های اجرایی  شرکت در سال جدید می باشد.

براساس این گزارش کلنگ احداث نخستین باغ موزه آجر خاورمیانه بزودی پس از انجام مقدمات طرح در اراضی ناحیه ٣ این منطقه بر زمین خواهد خورد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تفاهم نامه منطقه 19 شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۵۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای سازه جدید در عمارت تاریخی که شهرداری قالیباف به انجمن مداحان واگذار کرده بود

به گزارش خبرآنلاین، این کمیته همچنین اعلام کرد: خانه منسوب به فخرالدوله یکی از بناهای تاریخی شهر تهران است که در قالب پرونده «مجموعه ساختمان‌های خیابان فخرآباد» به شماره ۸۰۰۸ به تاریخ ۲۶ اسفند ۱۳۸۱ در فهرست آثار ملی کشور ثبت شده است و در حقیقت این بنا متعلق به «منشور الملک» است و به غلط این بنا را به «فخرالدوله» نسبت می‌دهند.

ایسنا در خبری نوشت:کمیته پیگیری حفاظت از خانه‌های تاریخی تهران این توضیح را اضافه کرد که عمارت فخرالدوله در سال ۱۳۸۸ و به دستور محمدباقر قالیباف، شهردار وقت تهران، به انجمن مداحان واگذار شد. این بنا تا پیش از آن، محل مدیریت بافت تاریخی و گردشگری شهرداری منطقه ۱۲ بود. سوم شهریور سال ۱۴۰۲ نیز با همراهی شهرداری منطقه ۱۲ و بنا به درخواست خانه مداحان، یک شهید گمنام پس از تشییع در مدرسه عالی شهید مطهری، در محوطه ورودی این بنا به خاک سپرده شد و به استناد گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲، وحیدرضا انارکی، شهردار منطقه ۱۲ از ایجاد مقبره‌ای درخور شأن برای این شهید گمنام در محرم همان سال خبر داده بود.

این کمیته یادآور شد: پس از تعطیلات عید نوروز ۱۴۰۳، شهرداری منطقه ۱۲ بدون استعلام از اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران، سازه‌ای نامتناسب با این عمارت تاریخی روی مقبره این شهید والامقام ایجاد کرد که اعتراضات فراوانی از سوی مردم و مسئولان ایجاد کرد و در همان زمان مصطفی خرسندی، رئیس خانه مداحان نیز در مصاحبه‌ای در تاریخ ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ با برخی رسانه‌ها اعلام کرد که کار ساخت این سازه متوقف شده است و پس از استعلام و اعلام نظر میراث فرهنگی این بنا ساخته خواهد شد.

اکنون با پیگیری‌های کمیته مردم‌نهاد حفاظت از خانه‌های تاریخی تهران به عنوان یک سازمان مردم‌نهاد غیردولتی و همت معاونت میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران، دستور حذف این سازه و توقف ساخت آن به خانه مداحان اعلام شد و در چند روز اخیر این سازه به طور کامل برچیده شد و نمای خانه منسوب به فخرالدوله دوباره به حالت اولیه خود برگشت.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899170

دیگر خبرها

  • همکاری دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • ماجرای سازه جدید در عمارت تاریخی که شهرداری قالیباف به انجمن مداحان واگذار کرده بود
  • اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • میراث فرهنگی به سنگلج کمک کند/بی‌اعتنایی به طرح توسعه تئاتر قدیمی
  • جزییات تفاهمنامه ۴ جانبه بغداد منتشر شد
  • جزییات تفاهم نامه ۴ جانبه بغداد
  • وزارت نفت و سازمان انرژی اتمی ایران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • ضرورت تسریع در پروژه احداث موزه دفاع مقدس در خراسان‌رضوی