Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت‌ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: صنایع خلاق، فرهنگی و فناوری‌های نرم از ابزارهای اقتصاد مقاومتی و پیشران کشور هستند که می‌توان از آنها برای توسعه و پیشرفت استفاده کرد.

سید محمدحسین سجادی نیری در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا  در خصوص  برنامه‌های سال 99 ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت‌ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: یکی از مأموریت‌های ستاد توسعه زیست‌بوم شرکت‌های خلاق است  که امیدواریم تا پایان سال تعداد شرکت‌های شناسایی شده، ایجاد شده، برآمده از دل دانشگاه ‌ها، شتاب‌دهنده‌ها و مراکز رشد به 2 هزار مورد برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این امر نه‌تنها تأثیر چشمگیری  در اشتغال‌زایی دارد بلکه می‌تواند به اقتصاد کشور نیز کمک کند.

وی افزود: تثبیت برنامه توسعه زیست‌بوم شرکت‌های خلاق از فعالیت‌های ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت‌ساز در سال 98 بود که این مأموریت در سال 99 نیز ادامه دارد و شامل توسعه کمی و کیفی می‌شود.  توسعه کیفی به معنای تقویت خوشه‌های صنایع خلاق از جمله خوشه گیم، خوشه انیمیشن، خوشه مد و طراحی و خوشه محتوای دیجیتال است تا بتوان حمایت‌های متناسب با هر خوشه را توسعه داد.

رئیس ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت‌ساز  معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان کرد: تقویت و توسعه مراکز نوآوری، شتاب‌دهنده‌ها و شکل‌گیری حداقل دو کارخانه نوآوری برای حوزه صنایع خلاق یکی در تهران و دیگری در قم از جمله برنامه‌های سال جدید است. فعالیت‌هایی در  استان‌های کرمانشاه، ایلام، هرمزگان، مناطق آزاد انزلی و اروند نیز شروع شده که امیدواریم در به زودی منجر به تشکیل کارخانه نوآوری و مرکز نوآوری و شکل‌گیری شرکت‌های حوزه خلاق شود.

سجادی نیری مطرح کرد: راه‌اندازی یک صندوق پژوهش و فناوری دیگر با نگاه تخصصی در حوزه صنایع خلاق، فناوری‌های نرم و علوم انسانی و راه‌اندازی یک صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر دیگر در این حوزه نیز از جمله برنامه‌های ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت‌ساز در سال جاری است.  برنامه‌هایی نیز برای افزایش تعداد صندوق‌های پژوهش و فناوری غیردولتی در این حوزه داریم.

وی افزود: ستاد در  سال گذشته همکاری‌هایی با نهادهای حاکمیتی در صنایع فرهنگی مانند ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، بنیاد مستضعفان و سازمان تبلیغات داشته‌ و مذاکرات اولیه برای انجام چند کار مشترک در حوزه ایجاد صندوق سرمایه‌گذاری، مراکز نوآور، شتاب‌دهنده‌، گفتمان‌سازی و ترویج در سال 99 انجام شده است.

رئیس ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت‌ساز  معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان کرد: امیدوارین در سال جاری زیست‌بوم صنایع خلاق را به جایی برسانیم که تبدیل به یکی از ابزارهای توسعه‌ای در اقتصاد مقاومتی شود.

انتهای پیام/4021/

منبع: آنا

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حوزه فرهنگ ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز حوزه خلاق ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صنایع خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۶۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح‌های معدن و صنایع معدنی متعددی امسال افتتاح می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از ­­روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) , محمد رضا موثقی افزود:­این سازمان از تابستان سال ۱۴۰۲ راهبری برنامه‌ها و اهداف پیش روی بخش معدن و صنایع معدنی را در قالب برنامه پایش‌های مستمر هفتگی، پیش برده است. طی این برنامه، نحوه اجرا و راه‌های برطرف سازی گلوگاه‌های توسعه این حوزه بررسی و ارایه شدند.

وی گفت: در زنجیره فولاد انجام نخستین قوس الکتریکی فولاد شادگان و شروع فعالیت تولید شمش فولاد در سفید دشت با تکنولوژی ایرانی رقم خورد.

همچنین تست قوس الکتریکی طرح‌های فولاد میانه و فولاد قائنات به ثبت رسید و این پروژه‌ها در آینده نزدیک افتتاح خواهند شد. ­

موثقی نیا ادامه داد: در زنجیره فولاد طرح‌های فولادسازی نی ریز و آهن اسفنجی ۲ بافت نیز، در آستانه راه اندازی قرار دارند. باید یادآور شد این سازمان فاز نخست کارخانه تولید کنسانتره روی در مهدی آباد -به عنوان بزرگ‌ترین کارخانه فراوری روی خاورمیانه به ظرفیت تولید ۲۰۰ هزار تن- را در دست راه اندازی دارد.

وی افزود: در حوزه فولاد، پیشتر کارخانه احیای مستقیم زمزم ۳؛ بزرگ‌ترین مگامدول تولید آهن اسفنجی در ایران با ظرفیت تولید ۱.۷ میلیون تن راه اندازی شده است. از سوی دیگر اسکله شماره سه منطقه ویژه صنایع انرژی بر پارسیان با سرمایه ۲۵ میلیون یورویی افتتاح شد. "پارسیان"، بندر تخصصی معدن و صنایع معدنی برای ورود مواد خام و صدور کالای ساخته شده است.

دیگر خبرها

  • ساخت کارخانه نوآوری و توسعه شرکت‌های دانش بنیان در زهک اجرا می‌شود
  • تقویت زیرساخت‌های مالی صنایع خلاق با «مشارکت مردمی»
  • ارائه ۴۰۰ میلیارد تومان خدمات مالی به دانش‌بنیان‌های اقتصاد دیجیتال در سال گذشته
  • تقویت زیرساخت‌های مالی صنایع خلاق با «مشارکت مردمی» اجرایی می‌شود
  • حمایت برنامه «فن‌تز» از پایان‌نامه‌های حوزه صنایع غذایی
  • حمایت از پایان‌نامه‌های فناورانه حوزه صنایع غذایی
  • توسعه زیرساخت‌های مالی با مشارکت مردم
  • طرح‌های معدن و صنایع معدنی متعددی امسال افتتاح می‌شود
  • حل مشکلات ثبتی بیش از هزار واحد صنعتی در استان تهران با پیگیری ستاد اقتصاد مقاومتی
  • در خانه‌های خلاق و نوآوری چه می‌گذرد؟