Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی استان البرز، دکتر حسین کریم گفت: کرونا تمام نشده و این نباید برای مردم عادی شود اگر مردم بخواهند به زندگی و تردد عادی ادامه دهند مطمئناً با بحران جدی مواجهه می‌شویم.

وی اضافه کرد: از شروع کرونا در استان همت و انسجام بسیار خوبی برای مقابله با آن صورت گرفت و باعث شد مرحله اول را با وضعیت قابل قبول و با ثبات طی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: نمودار شیوع کرونا در استان طی ایام نوروز و تا کنون شیب افقی دارد و می‌توان گفت مراجعه به بیمارستان‌ها و بستری با کاهش رو بوده است.

کریم اضافه کرد: استان البرز با شرایط خاصی که دارد می‌توانست در مرحله اول با یک بحران جدی مواجه شود که خوشبختانه با پارامترهایی نظیر همکاری بسیار خوب مردم، تشکیل ستاد کرونا و برگزاری مستمر و بی وقفه جلسات، فعالیت بی وقفه و بدون تعطیلی کارکنان دانشگاه و خانواده سلامت که خطر را به جان خریدند و در خط مقدم مبارزه ایستادند و حضور رسانه‌ها این بحران کنترل شد.

نمی‌توان گفت کرونا تا چه زمانی خواهد ماند، تنها زمانی می‌توان گفت کرونا از بین رفته است که دارو یا واکسنی برای آن ساخته شود وی افزود: از این به بعد با یک فرصت و تهدید رو برو هستیم. فرصت و نقطه قوت این است که خوشبختانه در این مرحله فرهنگ فاصله گذاری و رعایت موارد بهداشتی در مردم استان به خوبی جا افتاده است. اگر قرار است ادارات باز باشد و اصناف به تدریج فعالیت خود را آغاز کنند باید به مردم عزیز بگویم نباید این باعث شود که فکر کنند کرونا تمام شده و از بین رفته یا تضعیف شده بلکه فقط ما توانستیم کرونا که یک دشمن جدی و خطرناک است را در پشت دیوار خانه نگه داریم و با رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی در ادارات، اصناف و خانه‌ها باید از ورود این ویروس جلوگیری کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: در مرحله دوم مقابله با کرونا پروتکل‌های بهداشتی باید در تمامی ادارات و اصناف به درستی رعایت شود و این پروتکل‌ها مراقبت از پرسنل، مراجعان و پاک نگه داشتن محیط از ویروس را شامل می شود.

کریم با تاکید بر اینکه سیستم‌های نظارتی درون و برون سازمانی در همه ادارات و اصناف باید بر رعایت صحیح پروتکل‌های بهداشتی نظارت داشته داشته باشند، گفت: نمی‌توان گفت کرونا تا چه زمانی خواهد ماند تنها زمانی می‌توان گفت کرونا را از بین برده ایم که یک داروی قطعی و یا واکسن برای آن ساخته شود.

تمام دنیا برای تولید دارو و واکسن این بیماری بسیج شده اند

وی گفت: احتمال این وجود دارد که گرم شدن هوا به مقابله با کرونا کمک کند اما تا خرداد ماه باید جدیت کامل در مدیریت این بیماری داشته باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز در بخش دیگری در خصوص بیماران، ادامه داد: اگر حال عمومی بیماران خوب باشد و علائم در آنها شدید نباشد با مراقبت‌های تیم‌های بهداشت در مراکز بهداشتی در منزل قرنطینه شده و مراحل درمانی را سپری می‌کنند و چنانچه علائم شدید و تنگی نفس شدید داشته باشند در بیمارستان‌ها بستری خواهند شد.

کریم گفت: استراحت کافی درمان بسیار خوبی برای کرونا است و خوردن مایعات مخصوصاً آبمیوه‌های تازه، آب و سوپ‌های رقیق بسیار کمک کننده است. همچنین استرس دشمن اصلی سیستم ایمنی افراد است باید سعی کنیم بدون استرس و با رعایت موارد بهداشتی و با ماندن در خانه به سلامتی خود و دیگران کمک کنیم.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا استان البرز خانواده دانشگاه علوم پزشکی استان درمان سیستم ایمنی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز توان گفت کرونا پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۶۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۳ درصد استفاده از پابند الکترونیک برای زندانیان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ حسین فاضلی هریکندی گفت: در سال ۱۴۰۲ رشد ۳۳ درصدی در صدور احکام پابند الکترونیک از سوی دادگاه‌های استان داشته‌ایم و ۷۲۰ نفر از محکومان به جای حضور در زندان، ضمن انجام فعالیت‌های اجتماعی معمول و حضور در کنار خانواده، دوران محکومیت خود را سپری کردند و صرفا محدودیت در تردد داشته‌اند.   به  گفته او افزایش ۱۱ درصدی احکام تعلیق اجرای مجازات، منجر به این شد که از ورود ۱۰۳۳ نفر از محکومان به زندان جلوگیری شود.

رئیس دادگستری البرز گفت: با توجه به آثار اعطای مرخصی به محکومان که موجب حضور آنها در خانواده و کاهش آسیب‌های اجتماعی و تلاش برای جلب رضایت شاکی می‌شود، در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن، ۳۲ درصد افزایش اعطای مرخصی به محکومان را شاهد بودیم.   وی با تاکید به اینکه هیچ یک از نهاد‌های ارفاقی مشمول متهمان و محکومان جرایم خاص، مهم و سرقت نمی‌شود، ابراز امیدواری کرد در سال جدید هم با برنامه‌ریزی انجام شده در زمینه کاهش جمعیت کیفری، موفقیت‌های بیشتری حاصل شود و زندان به محلی تبدیل شود که صرفا افراد مخل نظم و آسایش و امنیت عمومی و مرتکبین جرایم خشن و مهم در آن تحمل محکومیت کنند.    

دیگر خبرها

  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان
  • کاهش فواصل بهداشتی واحد‌های دامی از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد
  • کشف هشت هزار کیلو گرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در البرز
  • کاهش ۱۰ درصدی مصدومین تصادفات نوروزی | ثبت بیش از یک میلیون بازدید بهداشتی
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • هافبک استقلال در بیمارستان بستری شد
  • بانک ملی ایران پیشگام در حمایت توسعه خدمات بهداشتی و درمانی
  • افزایش ۳۳ درصد استفاده از پابند الکترونیک برای زندانیان
  • افزایش ۳۳ درصدی استفاده از پابند الکترونیک برای زندانیان در البرز