Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@01:57:04 GMT

موفقیت ویتنام در مهار کرونا با مدیریت قوی و جرایم سنگین

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۲۶۷۶۶

موفقیت ویتنام در مهار کرونا با مدیریت قوی و جرایم سنگین

به گزارش روز چهارشنبه روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز ، نحوه برخورد کشور ویتنام با شیوع کرونا به عنوان الگوی کم هزینه و موفقیت آمیز مورد تمجید قرار گرفته است. دولت هانوی با تمرکز بر قرنطینه و ردگیری تماسها ، منابع محدود را برای این کار بسیج کرده است. "انگوین خوان فوک" (Nguyen Xuan Phuc) نخست وزیر ویتنام  اواخر ماه ژانویه و زمانی که اکثر جمعیت ۹۶ میلیونی این کشور در حال جشن سال نو بودند ، در جلسه دولتی با ویروس کرونا اعلام جنگ کرد و گفت: مبارزه با شیوع این بیماری مبارزه با دشمن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  از آن زمان تاکنون نحوه برخورد هانوی با شیوع کرونا به الگویی در مهار کرونا در کشوری با منابع محدود اما رهبری قاطع تبدیل شده است.

 جرایم سنگین در ویتنام برای  رعایت نکردن تدابیر بهداشتی 

 استفاده نکردن از ماسک در اماکن عمومی ، ارائه اطلاعات نادرست درباره وضعیت سلامتی یا نقض مقررات قرنطینه از جمله اقداماتی است که می تواند در کشور ویتنام به جرایم سنگین یا حتی محاکمه کیفری منجر شود. به گزارش خبرگزاری ویتنام ، همزمان با مبارزه مقامات این کشور با شیوع ویروس کووید-۱۹ اداره دادگستری شهر هانوی با انتشار سندی فهرستی از ۱۳ عملی که می تواند افراد را به دردسر اندازد منتشر کرد.

کسانی که در اماکن عمومی از ماسک استفاده نکنند با جریمه ای معادل حدود ۱۳ دلار آمریکا رو به رو خواهند شد. کسانی که از ماسک های کهنه و مستعمل استفاده کنند معادل ۲۱۲ دلار آمریکا جریمه می شوند و انداختن ماسک استفاده شده در خیابان هم معادل حدود ۳۰۰ دلار آمریکا جریمه در پی خواهد داشت.

کسانی که بطور عمدی وضعیت سلامتی خود یا دیگران را پنهان کنند معادل ۸۵ دلار جریمه می شوند . طبق دستورات اداره دادگستری همچنین برای رعایت نکردن مقررات قرنطینه توسط افراد و برای بخشهای خدماتی و تهیه غذا هم جرایم سنگینی درصورت رعایت نکردن موارد بهداشتی در نظر گرفته شده است.

قرنطینه کردن و ردگیری زنجیره تماس افراد آلوده به جای آزمایش گسترده کرونا

ویتنام بجای انجام آزمایشهای گسترده کرونا روی افراد که اقدام اصلی در کشور ثروتمند کره جنوبی بوده است، بر جدا و قرنطینه کردن افراد مبتلا و ردگیری تماسهای رده دوم و رده سوم این افراد تمرکز کرده است.

"تران داک فو" از مقامات ارشد بهداشتی ویتنام گفت: انجام گسترده آزمایش کرونا خوب است اما این کار بستگی به منابع هر کشور دارد. وی افزود: مساله مهم این است که شمار افرادی که ممکن است با بیماری تماس داشته باشند یا از نواحی شیوع بیماری بازگشته اند را بدانید و سپس روی این افراد آزمایش انجام دهید.

علاوه بر ردگیری دقیق تماسهای افراد آلوده به کرونا ، تدابیر مقامات ویتنام همچنین شامل قرنطینه های اجباری و همچنین به خدمت گرفتن اجباری دانشجویان پزشکی و پزشکان و پرستاران بازنشسته برای پیوستن به مبارزه با کرونا بوده است.

"کارل تایر" استاد دانشگاه "نیو ساوت ولز" استرالیا در این زمینه گفت: ویتنام جامعه ای تک حزبی با نیروهای امنیتی زیاد و نیروهای ارتش در کنار نیروهای حزب بوده و ساختار قدرت از بالا به پایین است و در مواجهه با فجایع طبیعی خوب عمل می کند.

تاکنون در ویتنام ابتلای ۲۵۱ نفر به کرونا تایید شده که ۱۲۲ نفر بهبود یافته اند اما کسی در این کشور جنوب شرق آسیا جان خود را بر اثر کرونا از دست نداده است.

برچسب‌ها کرونا سهم_من_در_مهارکرونا ویتنام پروندهٔ خبری پویش اجتماعیِ سهم من در کرونا هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ویتنام کرونا ویتنام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۶۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بیش از ۵۰۰ موبایل سرقتی در عملیات پلیس آگاهی پایتخت / کاهش آمار وقوع سرقت مسلحانه

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف بیش از ۵۰۰ دستگاه تلفن همراه مسروقه از ۷۴ سارق به‌عنف و قاپ‌زنی حرفه‌ای در پایتخت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار علی ولیپور گودرزی اظهار کرد: همکاران من در پلیس آگاهی تهران بزرگ پس از چندین روز کار اطلاعاتی، موفق به شناسایی تعدادی از سارقان به عنف و قاپ‌زن شدند و در نهایت طی ۴۸ ساعت گذشته با هماهنگی مقام قضائی، عملیات متعددی را به اجرا گذشتند و در مجموع ۷۴ نفر از سارقان به عنف حرفه‌ای و قاپ‌زن را دستگیر کردند.

وی با اشاره به انجام بازجویی از متهمان دستگیر شده افزود: این افراد در بازجویی‌های اولیه به سرقت بیش از ۵۰۰ دستگاه تلفن همراه اعتراف کردند و با دستگیری این افراد ۲۱ باند سرقت نیز منهدم شد.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: علاوه بر سارقان دستگیر شده، چند کلاهبردار و اخاذ هم دستگیر شده‌اند، همچنین مالخران اموال مسروقه نیز شناسایی، برخی از آنان دستگیر شدند و برخی دیگر نیز به زودی دستگیر خواهند شد.

سردار ولیپور گودرزی با بیان اینکه عمده افراد دستگیر شده، سابقه‌دار و جزو سارقان حرفه‌ای هستند، گفت: هماهنگی خوبی با دستگاه قضائی داریم و این افراد روانه زندان خواهند شد؛ بعد از آن هم با پابندهای الکترونیک کنترل خواهند شد.

وی در خصوص آمار سرقت مسلحانه ادامه داد: سرقت مسلحانه کاهش یافته است، اما در مواردی همچنان سلاح در دسترس مجرمان هست و ما در حال برخورد با این افراد هستیم، همچنین قانون تشدید مجازات در حال پیگیری است.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در مورد امنیت کنکور سراسری گفت: در زمینه کنکور کارگروهی در وزارت کشور تشکیل شده که فراجا هم عضو آن است و اقداماتی برای بهتر برگزار شدن آن انجام می‌شود.

سردار ولیپور گودرزی درباره اینکه آیا انتشار ویدئوهایی مانند زورگیری در بزرگراه صدر نشان‌دهنده افزایش جرایم خشن است یا خیر، گفت: چنین مواردی در گذشته هم وجود داشته، اما در گذشته ضریب نفوذ اینترنت به اندازه امروز نبوده است؛ آمارها نشان می‌دهد که در چنین سرقت‌هایی با کاهش روبه‌رو هستیم، اما انتشار گسترده ویدئو سبب می‌شود که افراد بیشتری از وقوع یک مورد باخبر شوند، در این پرونده همانطور که اخبارش منتشر شد، کاراگاهان پلیس آگاهی در کمترین زمان ممکن مجرمان را شناسایی کردند.

وی درباره روند وقوع جرایم از سال ۱۴۰۱ به بعد خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۱ به دلیل اتفاقاتی که رخ داد شاهد افزایش ۲۰ درصدی جرایم بودیم و در ماه‌های پایانی سال موفق به توقف رشد این روند شدیم و در سال ۱۴۰۲ نیز با اقدامات انجام شده، وقوع جرایم ۱۲ درصد کاهش پیدا کرد.

کد خبر 747497

دیگر خبرها

  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • کشف بیش از ۵۰۰ موبایل سرقتی در عملیات پلیس آگاهی پایتخت / کاهش آمار وقوع سرقت مسلحانه
  • تشریح دستاوردهای پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان یافته و شبکه ای
  • احتمال بالای شیوع آفت زنگ زرد در مزارع گندم و جو
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • فریاد شیران: واگذاری استقلال و پرسپولیس یک موفقیت برای دولت است
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • کتاب «قوانین و مقررات صادرات و واردات» منتشر شد
  • سندروم پس از کرونا چیست؟