Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-03-28@18:13:08 GMT

مصرف آب کرجی‌ها در زمستان از تابستان هم بیشتر شد

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۲۶۸۷۰

مصرف آب کرجی‌ها در زمستان از تابستان هم بیشتر شد

مدیر آبفای شهرستان کرج گفت: درست است که حساسیت برای رعایت بهداشت فردی در شرایط کنونی افزایش یافته ولی ضرورتی ندارد که در زمان شست و شوی ۲۰ ثانیه‌ای دست‌ها شیر آب را باز بگذاریم.

شهرام حافظ ا اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا شاهد افزایش قابل توجه مصرف آب در استان بوده‌ایم به طوری که در اسفند سال ۹۸ میزان مصرف آب توسط مشترکین شهرستان کرج در مقایسه با ۲۵ مرداد این سال (پیک مصرف تابستانه)، یک و نیم درصد افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از شهروندان در کل استان تقاضا می شود شرایط را درک کنند چون اگر قرار باشد در مصرف آب مدیریتی نداشته باشند، تامین آب شرب مورد نیاز آنها در فصل تابستان با مشکل مواجه خواهد شد.

وی توضیح داد: مشترکین  نباید فکر کنند شرکت آبفا به منابع تمام نشدنی آب دسترسی دارد و آنها می‌توانند هر طور که می‌خواهند آب مصرف کنند.

این مسئول افزود: حدود ۳۰ درصد از آب شرب مورد نیاز مشترکین کرجی از آب‌های سطحی سد طالقان و سد کرج تامین می‌شود.

وی اظهار کرد: نباید فراموش کنیم برداشت از سفره‌های زیرزمینی نیز محدودیت‌های خاصی دارد و این طور نیست که به هر شکل که بخواهیم بتوانیم از این منابع برداشت داشته باشیم.

مدیر آبفای شهرستان کرج گفت: در اسفندماه گذشته حدود ۱۲ درصد در روزهای عادی و ۱۵ درصد در روزهای پیک، افزایش مصرف آب توسط مشترکین کرجی را داشته‌ایم.

حافظ گفت: درست است که حساسیت برای رعایت بهداشت فردی در شرایط کنونی افزایش یافته ولی ضرورتی ندارد که در زمان شست و شوی ۲۰ ثانیه‌ای دست‌ها شیر آب را باز بگذاریم.

وی با گلایه از اینکه برخی مشترکین که پمپ آب خود را مستقیما روی شبکه نصب می‌کنند، گفت: این کار علاوه بر آسیب به شبکه آب رسانی، بر کیفیت آب استحصالی برای منزلشان اثر نامطلوبی دارد.

وی افزود: از مشترکینی که با مشکل افت فشار آب مواجه هستند درخواست می شود به جای نصب پمپ بر روی شبکه آب، از منبع آب استفاده کنند./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۶۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این غذاها را در بهار بخورید

به گزارش خبرآنلاین،علیرضا عباسیان عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه فصل بهار گرم و تر است، اظهار داشت: رعایت برخی نکات در فصل بهار برای همه مردم با هر مزاجی خوب است از جمله این که در این فصل مصرف برخی غذاها مثل شیرینی‌ها، گوشت‌ها، غذاهای حاوی ادویه‌جات نظیر غذاهای تند باید کاهش یابد.

فارس در گفت و گویی نوشت:عباسیان ادامه داد: در این فصل هوا گرم‌تر می‌شود و رطوبت هوا افزایش پیدا می‌کند و به همین دلیل افرادی که مزاج گرم و تر دارند، حالشان بدتر می‌شود و به عنوان مثال نوجوان‌ها و جوان‌ها ممکن است دچار جوش‌های صورت شوند و عارضه‌هایی نظیر کهیرهای پوستی، آلرژی و حساسیت، خارش انتهای حلق، آبریزش از بینی، آبریزش از چشم، عطسه‌ و حالت زکام افزایش یابد که این حالت‌ها بیشتر مربوط به مزاج گرم و تر است. وی اضاف کرد:‌ به این اشخاص علاوه همه دستوراتی که برای سایر افراد مطرح است؛ عدم مصرف گوشت‌ها به ویژه گوشت قرمز، غذاهای تند و شیرینی‌جات توصیه می‌شود. همچنین مناسب است که افراد دارای مزاج گرم و تر از عطرهای خنک استفاده کنند و یا همچون گذشته عطر نیلوفر یا گلاب را مصرف کنند و این‌ افراد نباید عطرهایی که خیلی بوهای تند و تیزی دارند مثل مشک یا عطرهای شیرین استفاده کنند.

این پزشک و متخصص طب ایرانی تأکید کرد: در هم خوری‌ها را باید کم کرد. مصرف اغذیه‌جات خشک نسبت به آن‌هایی که چرب هستند، برتری دارد و در مورد شیرینی‌ها توصیه می‌کنیم شیرینی‌تر استفاده نکنند و بیشتر از شیرینی نخودچی و شیرینی برنجی استفاده شود؛ در مورد میوه‌ها هم توصیه می‌کنیم که در هم خوری میوه انجام نشود و افراد از یک مدل میوه استفاده کنند.وی ابراز کرد: مثلا امروز سیب مصرف کنند فردا خیار و پس فردا نارنگی یا پرتقال بخورند. البته یک قاعده کلی هم وجود دارد که در هر فصلی میوه آن فصل باید خورده شود. یعنی خوب است که ما در فصل بهار میوه‌هایی که مخصوص فصل بهار است را میل بکنیم. مثلا پرتقال یا نارنگی میوه‌های فصل زمستان است و بهتر است در همان فصل استفاده شوند.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تأکید بر اینکه در این فصل باید بیشتر غذاهایی که ساده هستند میل شوند و بهتر است اجزای غذا کم باشد، اظهار داشت: در گذشته ما ایرانی‌ها غذاهایی داشتیم که بسیار ساده بودند و اجزایش کم بود. مثلا انواع املت‌ها، تخم مرغ،خاگینه‌ها هویج یا بادمجان یا کشک که یک غذای خیلی خوب است و در این فصل به شکل کله‌جوش استفاده می‌شود. همچنین مواد غذایی نظیر سوپ جو، آش جو و نان جو غذاهای خیلی ایده‌آلی برای این فصل هستند و حبوباتی که کمی خنک‌تر است مثل عدس یا ماش برای این فصل مناسب‌تر اند.

وی افزود: در کنار این دستورات کلی دستوراتی داریم که برای همه فصول است اما برای این فصل بیشتر است و برای مثال غذاهایی که رنگ‌ها و طعم‌های مصنوعی دارند مثلا شیرینی‌هایی که رنگ‌های خیلی خاص نظیر قرمز، سبز تند، نقره‌ای و طلایی دارند، برای بدن مضر هستند.

این متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: همچنین آدامس‌ها و تنقلاتی که رنگ‌های زیاد و طعم‌های خیلی خاص دارند نیز برای همه فصول خوب نیست و در فصل بهار از آنجایی که بدن خیلی حساس‌تر است، ویژه‌تر مضر هستند.

عباسیان بیان کرد: در میان آجیل‌ها، بیشتر فندق و بادام و تا حدودی پسته را توصیه می‌کنیم و همچنین مصرف تخم کدو، آفتاب‌گردان، تخمه ژاپنی و تخم هندوانه هم خوب است اما گردو ممکن است افراد را تا حدودی اذیت کند و به علاوه بادام زمینی یا بادام هندی هم به دلیل گرمی و خاصیت آلرژنی که دارند می‌توانند تا حدودی برای بدن‌هایی که ضعیف‌تر هستند، اذیت‌کننده باشند. حالا اگر این ترکیبات با هم مخلوط شوند باز اذیتش بیشتر می‌شود و برای مثال مصرف انواع باقلواها چون معمولاً تنوعی از این آجیل‌ها را دارند و به آن‌ها انواع شیرین‌کننده‌ها و گاها مواد نگه‌دارنده می‌زنند ممکن است اذیت کننده باشند.

این متخصص طب سنتی ضمن اشاره به اینکه در میان آجیل‌ها هر روز یک مدل آجیل را بخورید و برای مثال یک روز تخمه کدو میل کنید و روز بعد چند بادام، یاد آور شد: فاصله‌گذاری بین مواد غذایی مهم است و بلافاصله بعد از مصرف یک سری آجیل و شیرینی غذا خورده نشود. یک مقدار گرسنه بودن توصیه می‌شود و بهتر است همیشه سیر از سر سفره بلند نشویم و هنگام بلند شدن از سر سفره یک مقدار گرسنه باشیم.

۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1888327

دیگر خبرها

  • حقوق کارگران ۱۵ درصد بیشتر از کارکنان دولت افزایش یافت
  • تابستان در تهران جیره بندی آب نخواهیم داشت
  • راه‌های افزایش طول عمر باتری موبایل
  • تابستان جیره بندی آب نخواهیم داشت
  • این غذاها را در بهار بخورید
  • افزایش ۹ درصدی مصرف بنزین در خراسان شمالی
  • سالانه ۶۰۰ هزار تن بذر گواهی شده در کشور مصرف می‌شود
  • اصلاح و بازسازی شبکه توزیع آب شهرستان میبد + عکس
  • باید‌ها و نباید‌های تغذیه در فصل بهار
  • پیش‌بینی وضعیت تورم در کشورهای مختلف جهان در سال ۲۰۲۴ (+ اینفوگرافی)