Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اقتصادی رئیس جمهور گفت: دولت سازوکارهایی را برای حمایت از بیکارشدگان در اثر کرونا در نظر گرفته و پنج هزار میلیارد تومان به این بخش اختصاص می‌یابد.

قدس آنلاین: محمد نهاوندیان معاون اقتصادی رئیس جمهور در حاشیه نشست امروز هیئت دولت درباره برنامه‌های اقتصادی دولت برای مقابله با کرونا گفت: همه اقداماتی که دولت انجام می‌دهد، در راستای این است که هم از جانِ مردم صیانت شود و هم حیات اقتصادی آنان ادامه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بر این اساس کارگروه تبعات اقتصادی کرونا از همان ابتدا تشکیل و جلسات عدیده ای را برگزار کرد و بسته صدهزار میلیارد تومانی در این باره تدوین و به تصویب ستاد ملی کرونا رسید.

معاون اقتصادی رئیس جمهور بیان کرد: دولت کمک به بنگاه‌ها، کسب و کارها و همچنین خانوارها را در دستور کار دارد و هدف ما توأمان این است که بنگاهی فرو ننشیند و کارگری بیکار نشود و از سوی دیگر خانواده‌ها که ممکن است قدرت خریدشان کاهش یافته باشد، بتوانند این دوره را سپری کنند.

نهاوندیان ادامه داد: در این بسته صد هزار میلیارد تومانی، ۲۵ هزار میلیارد تومان پرداخت‌های بلاعوض است که از منابع دولت استفاده می‌شود که به همین جهت درخواست کردیم که یک میلیارد یورو از صندوق توسعه ملی برداشت شود.

وی گفت: ۷۵ هزار میلیارد تومان هم مربوط به تسهیلات بانکی است که اختیار آن برعهده بانک مرکزی است و اقداماتی را در این باره در دستور کار خود قرار می‌دهد.

معاون اقتصادی رئیس جمهور تصریح کرد: دولت تعداد کارکنان کلیه بنگاه‌ها و همچنین هتل‌ها، رستوران‌ها، شرکت‌های هواپیمایی و اماکنی را که از آنان خواسته شده است به دلیل شیوع کرونا تعطیل شده اند، محاسبه کرده اما باید مشاغل مختلف را از یکدیگر تفکیک کرد، چرا که کسب و کارها با هم متفاوت هستند و ما نمی‌توانیم حکم واحدی را به همه بنگاه‌ها تعمیم دهیم.

نهاوندیان بیان کرد: ما تصمیم گرفتیم شرط استفاده بنگاه‌ها از تسهیلات مذکور این باشد که کارگری را اخراج نکنند و بر این اساس بنگاه‌ها به تناسب کارگرانی که دارند، از تسهیلات بهره مند می‌شوند، به این معنا که بنگاه‌هایی که با الزام دولت تعطیل شده اند، معادل ۱۶ میلیون تومان و بنگاه‌های دسته دوم که به سبب آثار طبیعی و رعایت اصول بهداشتی بازار خود را از دست داده اند، به ازای هر کارگر ۱۲ میلیون تومان دریافت کنند که در دسته اول ۵۰ درصد و در دسته دوم ۷۰ درصد تسهیلات باید به دستمزد اختصاص یابد.

وی با بیان اینکه در ارائه این تسهیلات شفافیت برای ما بسیار مهم است و قرار نیست در این تسهیلات رانتی توزیع شود، گفت: همه کسانی که از این تسهیلات استفاده می‌کنند، به طور شفاف در سایت مربوطه اطلاع رسانی می‌شود.

معاون اقتصادی رئیس جمهور ادامه داد: پس از اینکه کسب و کارها راه افتاد، باید تقاضا ایجاد کنیم و بر این اساس لازم است مردم قدرت خرید داشته باشند، لذا در نظر گرفته شد به خانوارها قدرت خرید داده شود و یک میلیون تومان در اختیار هر خانوار قرار گیرد.

نهاوندیان تصریح کرد: پرداخت مستقیم و بلاعوض تسهیلات به اقشاری که درآمد بسیار پایینی دارند اختصاص می‌یابد و همچنین کسانی که به دلایلی چون شرایط خاص منطقه‌ای و تعطیلی بنگاه‌ها بیکار شده اند، از حمایت‌های دولت برخوردار خواهند شد.

وی با بیان اینکه دولت کمک ویژه ای برای پرداخت تسهیلات به بیکار شدگان به سبب کرونا می‌کند، اظهارداشت: البته در این بخش از سازوکار صندوق بیمه بیکاری استفاده می‌کنیم اما برای حمایت از بیکار شدگان کرونا پنج هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که جزئیات آن ظرف هفته آینده اطلاع رسانی می‌شود.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: نهاوندیان معاون اقتصادی رئیس جمهور صندوق توسعه ملی بانک مرکزی معاون اقتصادی رئیس جمهور هزار میلیارد تومان بنگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۶۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۱۳ هزار فرصت شغلی مشاغل خانگی در خراسان‌شمالی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی، ناصر فخرموحدی در جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری خراسان‌شمالی افزود: این فرصت‌های شغلی با پرداخت تسهیلات در قالب تبصره ۱۸، تبصره ۱۶ و مشاغل خانگی در استان ایجاد شده است.
وی گفت: نظارت بر نحوه اجرای طرح‌ها و هزینه کرد تسهیلات پرداخت شده، بسیار حائز اهمیت است به گونه‌ای که شیوه نامه نظارت بر عملکرد طرح‌ها صادر شده است تا مورد رصد قرار گیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان شمالی بر راستی آزمایی طرح‌های اشتغال نیز تاکید و اضافه کرد: ایجاد شغل باید بتواند به معیشت و درآمد شهروندان کمک کند.
فخرموحدی با اشاره به اینکه بانک‌ها محدودیت‌های پرداخت تسهیلات را اعلام کنند، گفت: بانک‌ها باید موانع و محدودیت‌های موجود برای عدم پرداخت تسهیلات شناسایی و به شکل مکتوب اعلام کنند تا مراتب به شبکه بانکی اطلاع‌رسانی شود.
وی با بیان اینکه مشکلات بسیاری از واحد‌های تولیدی تنها مشکلات مالی نیست، خاطرنشان کرد: بسیاری از این واحد‌ها مشکلات مدیریتی و حقوقی نیز دارند که رفع موانع و فعال سازی مجدد آنها در سال جاری به صورت جدی دنبال خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ایجاد ۱۳ هزار فرصت شغلی مشاغل خانگی در خراسان‌شمالی
  • جهادگران اقتصادی را لَنگ تسهیلات نگذارید
  • بانک تجارت؛پیشتاز در تسهیلات تکلیفی
  • بانک‌ها در توسعه بخش درمان استان بوشهر مشارکت کنند
  • رئیسی: بانک‌ها حق بنگاه‌داری ندارند
  • بانک‌ها حق بنگاه‌داری ندارند/ واحد‌های تولیدی باید به بخش خصوصی و فعالان اقتصادی واگذار شوند
  • رئیسی: بانک‌ها حق بنگاه‌داری ندارند/ واحد‌های تولیدی باید به بخش خصوصی و فعالان اقتصادی واگذار شوند
  • تغییر رویکرد بانک‌های استان بوشهر به توسعه محوری
  • راهکارهایی برای خرید و فروش انرژی توسط بخش خصوصی در مازندران
  • پرداخت ۵۲۷ میلیارد تومان تسهیلات تبصره ۱۸ در استان بوشهر