Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اقتصادی رئیس جمهور گفت: دولت سازوکارهایی را برای حمایت از بیکارشدگان در اثر کرونا در نظر گرفته و پنج هزار میلیارد تومان به این بخش اختصاص می‌یابد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، محمد نهاوندیان در حاشیه نشست امروز هیئت دولت درباره برنامه‌های اقتصادی دولت برای مقابله با کرونا گفت: همه اقداماتی که دولت انجام می‌دهد، در راستای این است که هم از جانِ مردم صیانت شود و هم حیات اقتصادی آنان ادامه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بر این اساس کارگروه تبعات اقتصادی کرونا از همان ابتدا تشکیل و جلسات عدیده ای را برگزار کرد و بسته صدهزار میلیارد تومانی در این باره تدوین و به تصویب ستاد ملی کرونا رسید.

معاون اقتصادی رئیس جمهور بیان کرد: دولت کمک به بنگاه‌ها، کسب و کارها و همچنین خانوارها را در دستور کار دارد و هدف ما توأمان این است که بنگاهی فرو ننشیند و کارگری بیکار نشود و از سوی دیگر خانواده‌ها که ممکن است قدرت خریدشان کاهش یافته باشد، بتوانند این دوره را سپری کنند.

نهاوندیان ادامه داد: در این بسته صد هزار میلیارد تومانی، ۲۵ هزار میلیارد تومان پرداخت‌های بلاعوض است که از منابع دولت استفاده می‌شود که به همین جهت درخواست کردیم که یک میلیارد یورو از صندوق توسعه ملی برداشت شود.

وی گفت: ۷۵ هزار میلیارد تومان هم مربوط به تسهیلات بانکی است که اختیار آن برعهده بانک مرکزی است و اقداماتی را در این باره در دستور کار خود قرار می‌دهد.

معاون اقتصادی رئیس جمهور تصریح کرد: دولت تعداد کارکنان کلیه بنگاه‌ها و همچنین هتل‌ها، رستوران‌ها، شرکت‌های هواپیمایی و اماکنی را که از آنان خواسته شده است به دلیل شیوع کرونا تعطیل شده اند، محاسبه کرده اما باید مشاغل مختلف را از یکدیگر تفکیک کرد، چرا که کسب و کارها با هم متفاوت هستند و ما نمی‌توانیم حکم واحدی را به همه بنگاه‌ها تعمیم دهیم.

نهاوندیان بیان کرد: ما تصمیم گرفتیم شرط استفاده بنگاه‌ها از تسهیلات مذکور این باشد که کارگری را اخراج نکنند و بر این اساس بنگاه‌ها به تناسب کارگرانی که دارند، از تسهیلات بهره مند می‌شوند، به این معنا که بنگاه‌هایی که با الزام دولت تعطیل شده اند، معادل ۱۶ میلیون تومان و بنگاه‌های دسته دوم که به سبب آثار طبیعی و رعایت اصول بهداشتی بازار خود را از دست داده اند، به ازای هر کارگر ۱۲ میلیون تومان دریافت کنند که در دسته اول ۵۰ درصد و در دسته دوم ۷۰ درصد تسهیلات باید به دستمزد اختصاص یابد.

وی با بیان اینکه در ارائه این تسهیلات شفافیت برای ما بسیار مهم است و قرار نیست در این تسهیلات رانتی توزیع شود، گفت: همه کسانی که از این تسهیلات استفاده می‌کنند، به طور شفاف در سایت مربوطه اطلاع رسانی می‌شود.

معاون اقتصادی رئیس جمهور ادامه داد: پس از اینکه کسب و کارها راه افتاد، باید تقاضا ایجاد کنیم و بر این اساس لازم است مردم قدرت خرید داشته باشند، لذا در نظر گرفته شد به خانوارها قدرت خرید داده شود و یک میلیون تومان در اختیار هر خانوار قرار گیرد.

نهاوندیان تصریح کرد: پرداخت مستقیم و بلاعوض تسهیلات به اقشاری که درآمد بسیار پایینی دارند اختصاص می‌یابد و همچنین کسانی که به دلایلی چون شرایط خاص منطقه‌ای و تعطیلی بنگاه‌ها بیکار شده اند، از حمایت‌های دولت برخوردار خواهند شد.

وی با بیان اینکه دولت کمک ویژه ای برای پرداخت تسهیلات به بیکار شدگان به سبب کرونا می‌کند، اظهارداشت: البته در این بخش از سازوکار صندوق بیمه بیکاری استفاده می‌کنیم اما برای حمایت از بیکار شدگان کرونا پنج هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که جزئیات آن ظرف هفته آینده اطلاع رسانی می‌شود.

انتهای پیام/4034/

منبع: آنا

کلیدواژه: کرونا محمد نهاوندیان معاون اقتصاد رئیس جمهور معاون اقتصادی رئیس جمهور هزار میلیارد تومان بنگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۷۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد

زی‌سان: این مرد ۷۲ ساله ناشناس زمانی که در سال ۲۰۲۲ و پس از دریافت چندین واکسن کووید، به نوع اومیکرون (Omicron) ویروس کرونا مبتلا شد، دچار نقص ایمنی شدید بود.

به گزارش زی‌سان، از آن زمان، وی در مجموع ۶۱۳ روز تا زمان مرگش در اکتبر سال گذشته، به طور مداوم تستش به ویروس کرونا مثبت بود.
اگرچه موارد بسیار طولانی کووید-۱۹ در گذشته گزارش شده، اما این طولانی‌ترین موردی است که تاکنون وجود داشته است.

در طول ۲۰ ماه عفونت، پزشکان تمام تلاش خود را برای کمک به مرد مسن انجام دادند، اما هیچ نتیجه‌ای حاصل نشد. بدن او حتی با کمک دارو‌های آنتی‌بادی نمی‌توانست پاسخ ایمنی کافی برای مبارزه با ویروس داشته باشد و سال گذشته به دلیل تشدید یک بیماری زمینه‌ای درگذشت.

بیماران مبتلا به “SARS-CoV-۲” معمولاً ویروس را ظرف چندروز یا چند هفته از بین می‌برند، اما در این حالت شدید، عفونت تقریباً دو سال ادامه داشت.

در طول دوره عفونت، پزشکان مکرراً از مرد نمونه‌برداری کردند تا مواد ژنتیکی ویروس کرونا را تجزیه و تحلیل کنند و دریافتند که نوع اصلی Omicron BA۱ در بدن او بیش از ۵۰ جهش داشته است؛ جهش‌هایی که می‌توانستند از سیستم ایمنی بدن انسان فرار کنند.

خوشبختانه، «هیچ انتقال مستندی» از این مرد به سایر اعضای جامعه وجود نداشت، اما این مورد بر خطرات طولانی‌مدت عفونت SARS-CoV-۲ تاکید دارد.

محققان نوشتند: «این مورد بر خطر عفونت‌های پایدار SARS-CoV-۲ در افراد دارای نقص ایمنی تاکید می‌کند، زیرا ممکن است انواع منحصر به فرد ویروس کووید به دلیل تکامل گسترده، درون میزبان ظاهر شود.»

tags # کرونا سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • بابایی کارنامی: رونق بنگاه‌های اقتصادی متضمن امنیت شغلی کارگران است
  • گاف عجیب دولت رئیسی /عدد نمی فهمید یا عدد نمی فهمید؟! /گردش مالی یک بنگاه املاک تک نفره در اشکولک تپه سفلی هم از ۵۰ میلیون تومان بیشتر است
  • پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی
  • علل عدم جذب تسهیلات طرح‌ها در بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی از این پس پایش می‌شود
  • ۴۹ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ در خراسان جنوبی جذب شد
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • وعده شناسایی و رفع موانع واگذاری سهام ایران خودرو و سایپا
  • ۵۹ درصد واحد‌های مسکونی روستایی در دشتستان مقاوم سازی شد