Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-23@21:53:15 GMT

حمایت بروکسل از سازمان‌ها برای مهار کووید-۱۹

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۲۷۰۶۳

حمایت بروکسل از سازمان‌ها برای مهار کووید-۱۹

بیماری فراگیر کووید-۱۹ به طور قابل توجهی بخش‌های غیر انتفاعی را از نظر اجتماعی و اقتصادی تحت تاثیر قرار داده است. فعالیت‌های این بخش متاثر از رویدادها و اقداماتی ضروری است که توسط شورای امنیت ملی اعمال می‌شود.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، این روزها انجمن‌ها و خدمات غیر انتفاعی، چه در بخش مراقبت‌های سلامت و چه بخش‌های اجتماعی، آموزش و پرورش، فرهنگ، ورزش یا انسجام اجتماعی تحت تاثیر بحران ویروس کرونا قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین، لازم است برای به حداقل رساندن اثرات ناشی از بحران کووید-۱۹ بر فعالیت‌ها و پرسنل این بخش‌ها دولت به طور جدی آن‌ها را تحت حمایت خود درآورد. علاوه براین، از آنجا که این انجمن‌ها و خدمات در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا قرار دارند و مسئولیت برآورده کردن نیازهای اولیه بسیاری از شهروندان را بر عهده دارند، در نتیجه دولت باید اقداماتی جدی برای کاهش اثرات منفی بر منافع آن‌ها را در پیش گیرد. همین منافع است که در مقابل مخاطرات سلامت بیشترین آسیب را متحمل می‌شود و در نتیجه لازم است بخش‌های غیر انتفاعی مورد حمایت قرار گیرند (مثلا تجهیزات ایمنی در اختیار آن‌ها قرار گیرد) تا به خوبی فعالیت‌های خود را سازماندهی کنند.

در این راستا، دولت بروکسل پایتخت بلژیک، با همکاری کالج کمیسیون انجمن مشترک، کالج کمیسیون انجمن فرانسه و کالج کمیسیون انجمن فلاندی تصمیم گرفته‌اند اقدامات متعددی را انجام دهند که در ادامه به بعضی از آن‌ها پرداخته می‌شود.

حفظ یارانه‌های ساختاری برای همه بخش‌ها

مقامات رسمی بروکسل متعهد شده‌اند که چنانچه بخش‌های تحت حمایت آن‌ها به دلایل مختلف نظیر تعطیلی اجباری یا کمبود نیرو با کاهش یا توقف فعالیت‌های خود مواجه شود، به آن‌ها یارانه‌های ساختاری تعلق گیرد. علاوه براین، دولت برای جبران مخارج پیش‌بینی نشده‌ای که به طور مستقیم ناشی از بحران باشد، یا به منظور تسهیل مراحل اداری صورت گرفته شده باشد، اقداماتی اساسی در پیش خواهد گرفت.

تداوم بخشیدن به پرداخت کمک‌های مالی برای تمام بخش‌های کالج کمیسیون جامعه فرانسوی

مقامات ارشد بروکسل به تمام بخش‌های کالج کمیسیون جامعه فرانسوی وعده داده است در صورتیکه از یکم مارس تا پایان ماه آوریل قرار بوده رویداد، پروژه یا فعالیت‌هایی انجام دهند اما به دلیل وضعیت حاکم بر کشور در اثر ویروس کرونا به تاخیر افتاده است، از نظر مالی مورد حمایت دولت قرار دهد.

ایجاد بودجه‌ای به ارزش ۲۹ میلیون یورو مخصوص کووید-۱۹

دولت محلی بروکسل تصمیم گرفته است تمام بنگاه‌های اقتصادی غیر انتفاعی، به خصوص آن‌هایی که در خط مقدم بحران کرونا در حال فعالیت و خدمات رسانی هستند، را از نظر مالی مورد حمایت خود قرار دهد. بدیهی است که بخش‌های مراقبت سلامت و فعالان اجتماعی بیش از هر گروه دیگری از جامعه تحت تاثیر بحران کنونی قرار گرفته‌اند چرا که این افراد مجبورند خود را با شرایط سخت و در حال تغییر مداوم سازگار کنند و از طرفی مهم‌ترین نقش را در مقابله با کوید-۱۹ ایفا می‌کنند.

ارائه خدمات ویژه به مراقبان سلامت

مراقبان سلامت در خط مقدم بحران ویروس کرونا قرار دارند چرا که به طور روزانه با افراد مستعد کووید-۱۹ در تماس هستند. دولت محلی بروکسل از صرف هزینه بیش از دو میلیون یورو برای تهیه تجهیزات پزشکی، تنظیم دوباره برنامه کاری کارکنان به خصوص در زمان مواجهه با کمبود نیرو و فراهم آوردن سیستم‌های جدید ارتباطات الکترونیک سخن گفته است.

ارائه کمک‌های مالی به آسایشگاه‌ها و مراکز نگهداری از افراد معلول

آسایشگاه‌ها و مراکز نگهداری از افراد معلول نیز در خط مقدم ویروس کرونا قرار دارد چرا که افرادی که در این مراکز مورد مراقبت قرار می‌گیرند نسبت به این ویروس بسیار آسیب‌پذیر هستند. در بحران ویروس کرونا هزینه زیادی صرف این بخش‌ها می‌شود که این هزینه‌ها معمولا برای تهیه تجهیزات ایمنی بیشتر، تغییر در بافت محوطه‌ها به منظور پیاده‌سازی اقدامات و افزایش دستمزد کارکنانی که ساعات بیشتری را در محل خدمت می‌گذرانند، مصرف می‌شود.

کد خبر 417357

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کرونا در جهان بروکسل بلژیک شهرهای جهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ویروس کرونا قرار غیر انتفاعی خط مقدم فعالیت ها کووید ۱۹ بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۷۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بحران نبود آب آشامیدنی در افغانستان

برنامه توسعه سازمان ملل در روز جهانی زمین با انتشار بیانیه‌ای اظهار داشت 79 درصد از خانواده‌ها در افغانستان به آب آشامیدنی دسترسی ندارند.

سازمان ملل در این بیانیه از کمبود و بحران آب آشامیدنی در افغانستان ابراز نگرانی کرد.

برنامه توسعه سازمان ملل (یو.‌ان.‌دی/‌پی) در نوامبر سال 2023 گزارش داده بود افغانستان سال گذشته رتبه ششم را در میان کشورهای آسیب‌پذیر در برابر تغییرات اقلیمی به خود اختصاص داده است.

صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (یونیسف) نیز آذرماه در گزارشی هشدار داده بود 12 میلیون نفر در افغانستان به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارند.

بر اساس گزارش‌ها، افغانستان از سال 1950 تاکنون 1.8 درجه سانتیگراد تغییرات دما را تجربه کرده است.

پیش از این سازمان ملل اعلام کرده بود به بیش از 479 میلیون دلار نیاز است تا بحران آب و فاضلاب در افغانستان حل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • مهار حریق گسترده در دامداری سمنان
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟
  • مهار آتش‌سوزی مهیب یک مجتمع مسکونی در کرمان
  • بحران نبود آب آشامیدنی در افغانستان
  • درخواست خصمانه بروکسل علیه تهران
  • درخواست خصمانه بروکسل علیه تهران در آستانه اجلاس اتحادیه اروپا
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • دهمین سالگرد تجاوز نظامی به یمن؛ دورنمای حل بحران چیست؟
  • کووید باعث تحریک آسم در کودکان نمی‌شود
  • احیای برجام در میانه بحران؟