منطقە ویژە اقتصادی بانە و شهرک صنعتی سرنجیانە سنندج باید بە بهرەبرداری برسند
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۲۷۲۰۴
بە گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، بهمن مرادنیا در سومین جلسه اقتصاد مقاومتی استان که به بررسی و تصمیم گیری در خصوص پروژه های مهم و سازگار با شعار سال برای اتمام اختصاص داشت، اظهار داشت: در استان به جای اینکه تعداد زیادی پروژه پراکنده داشته باشیم لازم است چند پروژه مهم و اثرگذار را در دستور کار قرار دهیم و آنها را در مدت زمان مشخص به بهره برداری برسانیم.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
وی با بیان اینکه ما در کردستان دنبال ایجاد صنایعی هستیم که اشتغال پایدار به دنبال داشته باشند، افزود: پروژه های صنعتی بزرگی که برای استان تعریف شده، بخش زیادی از کارهایشان که نیازمند پیگیری های فراوان بوده انجام شده است که نمونه آن تامین اعتبار و خوراک برای پتروشیمی بعث کردستان بوده که با عادی شدن وضعیت کشور عملیات اجرایی آن آغاز می شود.
استاندار کردستان در ادامه سخنان خود بر ضرورت اتمام و واگذاری منطقه ویژه اقتصادی بانه و شهرک صنعتی سرنجیانه سنندج شد و گفت: سال گذشته ما ۱٨ میلیارد تومان از اعتبارات استان را به اتمام این شهرک ها اختصاص دادیم و قرار شد شرکت شهرک های کشور هم معادل همین رقم را اختصاص دهد که این کار را نکرده است.
مرادنیا تصریح کرد: لازم است شرکت شهرک های صنعتی استان بصورت جدی پیگیر دریافت و هزینه کرد این اعتبارات شود و این دو شهرک در سالجاری به اتمام برسند و به سرمایه گذاران واگذار شود.
وی همچنین خواستار توجه بیشتر به زیر ساخت های صنایع دستی و گردشگری شد و اظهار کرد: ما قرار است در استان برنامه ها و مراسم های ملی و بین المللی داشته باشیم و عملا امکانات گردشگری جوابگوی این برنامه ها نیست.
استاندار کردستان یادآور شد: در سنندج هتل هایی که برای ساخت تسهیلات دریافت کرده اند باید در کمترین زمان به بهره برداری برسند، چرا که معتقدیم ساخت هتل در خدمت توسعه استان است.
48
کد خبر 1374390منبع: خبرآنلاین
کلیدواژه: استان کردستان
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۷۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
پست برق 63/20 کیلو ولت شهرک صنعتی آراسنج افتتاح شد
همزمان با هفتیمن روز دهه مبارک فجر در مراسمی با حضور استاندار قزوین پست برق 63/20 کیلو ولت شهرک صنعتی آراسنج افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ در هفتمین روز دهه مبارک فجر و همزمان با آیین افتتاح و بهره برداری از پروژه های صنعت برق استان با حضور محمدئ نوذری استاندار، علی رحمانی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استانداری، جواد حق لطفی سرپرست معاونت عمرانی استانداری، صالحی فرماندار بویین زهرا، صفاری مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان قزوین و جمعی از مدیران اقتصادی استان و مدیران صنعت آب و برق استان از پست برق 63/20 کیلو ولت شهرک صنعتی آراسنج در شهرستان بوئین زهرا بهره برداری شد.
این پست با ظرفیت 25 مگاوات جهت تامین و ارتقا برق واحدهای تولیدی و صنعتی مستقر در شهرک صنعتی آراسنج با اعتباری بالغ بر 37 میلیارد تومان احداث شده و به بهره برداری رسیده است.
استاندار قزوین امروز 334 پروژه صنعت آب و برق استان را با اعتباری بالغ بر 762 میلیارد تومان افتتاح کرد.
انتهای پیام
منبع: خبرگزاری برنا