Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر طهرانچی با معاون و مدیران کل معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از طریق ویدئوکنفرانس دیدار کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دیدار نوروزی دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با معاون و مدیران کل معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی پیش از ظهر امروز از طریق ویدئوکنفرانس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر طهرانچی در ابتدای این نشست، از تمامی پزشکان، پرستاران و کادر درمانی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی که طی روزهای گذشته با تمام وجود در خط مقدم مقابله با ویروس کرونا در خدمت مردم بودند، قدردانی و برای آنها آرزوی توفیق و سلامتی کرد.

در ادامه، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درگذشت برادر محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه (که از جانبازان سرافراز دوران دفاع مقدس و مدافع حرم بود)، حسین شیخ‌الاسلام معاون فقید امور بین‌الملل و دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی و همکاران و دانشجویان تازه درگذشته این دانشگاه را تسلیت گفت.

طهرانچی از بستری شدن بیش از 2800 بیمار کرونایی در بیمارستان‌های دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت: تا روز گذشته، بیش از 2800 بیمار کرونایی در 3 بیمارستان فرهیختگان، بوعلی و امیرالمونین(ع) بستری و تحت درمان قرار گرفتند که پذیرش و خدمات رسانی به این بیماران همچنان ادامه دارد.

دکتر طهرانچی از معاونت علوم پزشکی دانشگاه خواست با توجه به از سرگیری فعالیت‌های اداری سازمان مرکزی دانشگاه و فعالیت های آموزشی حضوری دانشجویان مقطع دکتری در دانشگاه آزاد اسلامی، این معاونت پروتکل‌های فاصله‌گذاری هوشمند را برای مراجعه‌کنندگان، حاضران در جلسات دفاع، دانشجویان شرکت‌کننده در کلاس‌های حضوری (کارگاهی و آزمایشگاهی) تدوین کند و در اختیار مسئولان مربوطه قرار دهد. همچنین برنامه‌ریزی ویژه برای بسته آموزشی دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در ترم جاری را انجام دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین پیشنهاد داد مدیران معاونت علوم پزشکی دانشگاه، از طریق کانال دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، پاسخگوی سؤالات و ابهامات دانشجویان باشند.

محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی نیز گزارشی از علمکرد حوزه های مختلف معاونت علوم پزشکی به ویژه در بحث کرونا را ارائه کرد و گفت: از ابتدای سال 98 کمیته مرکزی سلامت در حوادث و بلایا در معاونت علوم پزشکی تشکیل شد و بلافاصله پس از وقوع سیل در کشور، گروه های جهادی شامل تیم های پزشکی، پرستاری، مامایی و دامپزشکی به 116 روستای استان های سیل‌زده اعزام شدند و توانستند به بیش از 15 هزار نفر خدمت‌رسانی کنند.

راه‌اندازی سامانه گروه‌های جهادی سلامت، تدوین سند آمایش سرزمینی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، تشکیل شورای راهبری مراکز درمانی و کمیسیون معاملات مرکزی مربوطه در این معاونت، راه‌اندازی مرکز پایش سلامت در بیمارستان فرهیختگان، هدایت طیف‌های درمانی و قطب کشوری در حوزه دامپزشکی، برنامه‌ریزی برای ایجاد کلینیک‌های جامع روانشناسی و... از جمله اقدامات صورت گرفته در حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 98 بود که دکتر نفر به تشریح آنها پرداخت.

وی با اشاره به اقدامات این معاونت در مقابله با ویروس کرونا، اظهار داشت: به محض اطلاع‌ از شیوع ویروس کرونا در کشور، شورای سلامت و کمیته مقابله با کرونا، با محوریت معاونت علوم پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل و درگاه آموزشی مرتبط با پیشگیری از ویروس کرونا راه‌اندازی شد.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، تدوین و گردآوری محتوای آموزشی پیشگیری از ویروس کرونا و پیگیری تأمین لباس های محافظ کادر پزشکی، ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده برای بیمارستان های دانشگاه آزاد اسلامی و هماهنگی برای ایجاد فضای مناسب برای دوران نقاهت بیماران بهبودیافته با هماهنگی ستادکل نیروهای مسلح را از دیگر اقدامات حوزه متبوع خود در مقابله با ویروس کرونا عنوان کرد.

نفر خاطرنشان کرد: با توجه به شیوع جهانی ویروس کرونا، کشور ما نیز شرایط سختی را می‌گذراند که امیدوارم بتوانیم با موفقیت از این دوران گذر کنیم.

در ادامه این جلسه، امین قاسم بگلو مدیرکل دفتر توسعه خدمات سلامت، فرهاد ادهمی مقدم مدیرکل دفتر توسعه آموزش و امور دانشجویان علوم پزشکی، همایون رستگارزاده سرپرست معاونت توسعه منابع سلامت، عباس احمدی سرپرست دفتر توسعه پژوهش و فناوری علوم پزشکی گزارش مبسوطی از اهم اقدامات و عملکرد حوزه علوم پزشکی دانشگاه مطرح کردند.

انتهای پیام/4040/

منبع: آنا

کلیدواژه: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دیدار نوروزی دکتر طهرانچی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی معاونت علوم پزشکی دانشگاه ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۸۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی ٨ رشته جدید در دانشگاه علوم پزشکی کردستان

به گزارش خبرنگار مهر، فریدون عبدالملکی عصر سه‌شنبه در بازدید رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به برخی نیازمندی‌های استان اظهار کرد: کلنگ زنی ۲ بیمارستان در استان، به مطالبه عمومی تبدیل شده است که امیدوارم با همکاری مدیران استانی هر چه سریع‌تر ساخت این ۲ پروژه به اتمام رسیده و به چرخه ارائه خدمات وارد شود.

وی افزود: فراهم کردن انبارهایی برای بیمارستان سیار شهید ماموستا شیخ الاسلام، دارویی و تجهیزات پزشکی و همچنین تأمین ملزومات آزمایشگاهی از جمله نیازمندی‌های ما در حوزه غذا و دارو است که با این کار مهم جایگاه مرجعیت دانشگاه حفظ و ارتقا داده می‌شود.

عبدالملکی به پیشرفت سایر بخش‌های دانشگاه اشاره کرد و گفت: در حوزه آموزشی هشت رشته جدید به دانشگاه اضافه شده که دستیاری عفونی و ارولوژی و PhD پژوهشی پزشکی سلولی ملکولی و نیز احداث دانشکده داروسازی و فناوری‌های نوین از آن جمله است.

وی به ارائه خدمات به مردم در ١٦ بیمارستان دانشگاهی و یک بیمارستان سیار شهید ماموستا شیخ الاسلام اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: بیمارستان سیار برای موارد غیرمترقبه است که نیاز به تکمیل تجهیزات پزشکی و تکمیل محلی برای نگهداری آن داریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی استان کردستان مرز باشماق را از مهمترین مرزهای صادراتی کشور برشمرد و اظهار کرد: در این مرز باید به سلامت به عنوان یک مقوله ویژه توجه شود به طوری که فضایی حداقل یک‌هزار متر مربعی برای ارائه خدمات سلامت از قبیل واکسیناسیون، قرنطینه سازی، کنترل قاچاق دارو و مواد آرایشی و پد پالگرد در طرح جامع مرز در نظر گرفته شود.

گفتنی است؛ بازدید از واحدهای مختلف آزمایشگاه معاونت غذا و دارو پایان بخش این دیدار و نشست ٢ ساعته بود.

کد خبر 6080368

دیگر خبرها

  • افق‌های جدید، پیش روی هاب پیوند کلیه ایران/ پذیرش بیمار از ۱۲ کشور جهان در بیمارستان فرهیختگان
  • بهره مندی بیش از یک هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی از خدمات درمانی و مراقبتی
  • بازدید مقام سازمان غذا ودارو از آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
  • راه‌اندازی ٨ رشته جدید در دانشگاه علوم پزشکی کردستان
  • پایگاه اورژانس بانوان در همدان راه‌اندازی می‌شود
  • مراجعه بیش از ۳۳ هزار بیمار به مراکز درمانی دانشگاه علوم‌ پزشکی بابل در نوروز ۱۴۰۳
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • برپایی بیمارستان صحرایی در دانشگاه علوم پزشکی کرمان
  • خدمات درمانی دانشگاه علوم‌پزشکی بابل به بیش از ۳۳ هزار بیمار
  • بانوی سبزواری به هفت بیمار نیازمند عضو جان بخشید