Web Analytics Made Easy - Statcounter

دولت ترامپ به منظور تشدید تجاوز بی رحمانه خود به پناهجویان و حقوق آنها از بحران کووید19 بهره می برد. اداره گمرک و محافظت مرزی آمریکا سریعا تمام مهاجران از جمله کودکان بی سرپرست را بدون توجه به محافظت از آنها تحت قانون پناهندگی آمریکا اخراج کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ دولت ترامپ به منظور تشدید تجاوز بی رحمانه خود به پناهجویان و حقوق آنها از بحران کووید19 بهره می برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هفته گذشته، اداره گمرک و محافظت مرزی آمریکا (CBP) سریعا تمام مهاجران غیر مجاز در مرز آمریکا و مکزیک از جمله کودکان بی سرپرست را بدون توجه به صلاحیت محافظت از آنها تحت قانون پناهندگی آمریکا اخراج کرد.

به گفته hrw، ادعاهای این سیاست جدید بر پایه دستورالعمل مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری است، اما دستور این مراکز بر مبنای اطلاعات ناکافی و نادرست ارائه شده توسط وزارت امنیت میهن است.

در میان تجاوز به حقوق پناهجویان پیش از کووید19، پروتکل های محافظت از مهاجران موسوم به "باقیمانده در مکزیک" پناهجویان را ملزم می کند تا استماع دادرسی ادعاهای آنها در دادگاه مهاجرت آمریکا در مکزیک بمانند. در حال حاضر، این دادرسی ها به خاطر همه گیری کروناویروس به تعویق می افتد و پناهجویان در اردوگاه ها و پناهگاه های شلوغ و غیر بهداشتی که آنها را در برابر این ویروس آسیب پذیر می کند در زمانی نامحدود منتظر روز دادرسی خود هستند.

آینده تاریک تر و غمگین تر به نظر می آید. وزارت دادگستری آمریکا پیشنهادهایی را صادر کرد که قطعا قانون را در راستای انکار پناهندگی و دیگر محافظت ها از افراد آلوده با بیماری قابل انتقال اصلاح می کند.

این اقدام یک روند نیست و غیر قانونی است. حتی در مواقع اضطراری، قوانین بین المللی آمریکا را از تعلیق حق محافظت از بازگشت اجباری به شرایط تهدیدآمیز منع می کند.

حق محافظت در برابر بازگشت به شکنجه که طی پیشنهاد وزارت دادگستری برای برخی حذف شد و تحت سیاست اداره گمرک و محافظت مرزی به شدت به خطر افتاد، قطعی بوده و قابل صرفنظر کردن نیست.

بیش از 85 درصد از پناهجویان مرز جنوبی از مکزیک و 3 کشور السالوادور، گواتمالا و هندوراس موسوم به "مثلث شمالی" آمده اند.

گزارش سالانه حقوق بشر وزارت امور خارجه آمریکا خشونت گسترده در این کشورها از جمله هدف قرار گرفتن مهاجران از سوی باندها و دولت ها، نمونه های شکنجه، خشونت جنسی و کشتار غیر قانونی را توصیف کرد.

سازمان دیده بان حقوق بشر (hrw) دریافت که دولت آمریکا از سال 2013 تاکنون، حداقل 138 السالوادوری را اخراج کرده و آنها را به سوی مرگ و دیگر سوء استفاده های جدی سوق داده است.

کووید19 یک تهدید جدی است، اما مهاجران نیستند. آمریکا می تواند بدون نقض حقوق پناهجویان و اجبار آنها به بازگشتن به شرایط خطرناک و تهدیدآمیز زندگی به منظور حفاظت از بهداشت عمومی، اقدامات ضروری مانند غربالگری و قرنطینه را انجام دهد.

پیشنهادهای دولت ترامپ، این ویروس را به عنوان سلاحی دیگر در مبارزات خود برای از بین بردن حقوق پناهندگی و محروم ساختن افراد نیازمند به محافظت که به آمریکا می آیند، گسترش می دهد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۸۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل طرح سوال از وزیر کار نحوه افزایش حقوق کارگران است

علیرضا بابایی کارنامی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درباره طرح سوال از وزیر کار گفت: دلیل طرح سوال از وزیر کار نحوه تصمیم‌گیری، نحوه برگزاری مذاکرات و نحوه برگزاری جلسات سه‌جانبه طبق ماده ۴۱ قانون کار است، چون ایراداتی به آن وارد است.  

وی اظهار کرد: مجموعه کارگری مطالباتی داشتند و طبیعی است که سوالاتشان به نمایندگان مجلس و کمیسیون‌های مجلس تسری پیدا کرده است و ما به‌عنوان نماینده مجلس در حال پیگیری این موضوع هستیم.

رئیس فراکسیون کارگری مجلس ادامه داد: اکثریت جامعه، کارگران هستند و اگر ناراضی باشند بخشی از اهداف مترقی کشور برای رشد و توسعه زیر سوال می‌رود بنابراین ما نباید کاری کنیم که کارگران ناراضی باشند بلکه باید به رضایتمندی کافی برسند.  

نماینده مردم ساری در مجلس گفت: نمایندگان کارگران افزایش حقوق کارگران را امضا نکردند که این جای بحث دارد و باید در مجلس سوالات آنها را مطرح کنیم و در نحوه تصمیم‌گیری هم بحث‌هایی وجود دارد که باید دید وزیر چه پاسخی می‌دهد.

بابایی کارنامی تاکید کرد: اگر قرار بود که فقط دولت برای افزایش حقوق کارگران تصمیم بگیرد چرا جلسات سه‌جانبه را برگزار کردند. در طول تاریخ تصویب قانون کار در سال ۱۳۶۹ به بعد تا الان دو بار است که نمایندگان کارگران مصوبه افزایش حقوق را امضا نکردند که یک‌بار در دولت آقای روحانی و یک‌بار هم در دولت آقای رئیسی بوده است که فرقشان این است که دولت آقای روحانی در سال پنج یا ششم این کار را کرد، اما در دولت آقای رئیسی در سال دوم این اتفاق افتاد.  

وی افزود: در سال اول دولت آقای رئیسی آقای عبدالملکی که وزیر کار بود تصمیم خوبی گرفته بود و به شاخص رفاه توجه کرده بود، اما با برخوردی که با وی توسط دولت و نمایندگان مجلس شد وی از وزارت کار کنار رفت و الان وزیر وقتی سه نفر از نمایندگان کارگران مصوبه افزایش حقوق را امضا نمی‌کنند خوشحال می‌شود و می‌گوید خودم امضا می‌کنم، چون رای اکثریت را دارم.  

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه باید روابط برای کارگر و کارفرما حسنه شود، اظهار کرد: نماینده کارگران در جلسات می‌گفت با ما خوب برخورد نشد و هر کاری می‌کردیم می‌گفتند باید از دولت اجازه بگیریم همچنین وزیر صمت در جلسه می‌گفت می‌پذیرم که افزایش ۲۲ درصدی، افزایش زیادی نیست، اما من اختیاری ندارم و باید از دولت اجازه بگیرم لذا اگر باید از دولت اجازه می‌گرفتند پس شما چکاره هستید که به آمار‌ها و تحلیل‌های متناسب با مرکز پژوهش‌های مجلس و وزارت کار توجه نمی‌کردید و اگر می‌خواستید از رئیس‌جمهور و یا معاون اول رئیس‌جمهور اجازه بگیرید ما باید با آنها مذاکره می‌کردیم.

بابایی کارنامی بیان‌کرد: قانون، استقلال رای داده است و به وزیر نگفته که شما دولت هستید بلکه گفته به نمایندگی از بخشی از دولت شما وزیر هستید و رای دارید و باید آمار‌ها را تحلیل کنید و اگر معیار مذاکره آمارها، تحلیل‌ها و واقعیات جامعه با قانون کار باشد باید تصمیم‌گیری براساس آن باشد، اما اگر قرار است هر چه دولت و مجلس بگویند مذاکره سه‌جانبه اصلا معنی ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • چرا حقوق و مالیات‌ها متناسب نیست؟
  • چرا حقوق و مالیات‌ها در کشور متناسب نیست؟
  • پاکستان اخراج پناهجویان افغانستانی را متوقف کند
  • مقام حماس: آمریکا مذاکرات آتش‌بس را به بن‌بست می‌کشاند
  • بهادری جهرمی: مالیات بر ارزش افزوده به یک درصد کاهش یافت
  • هرست: ایران ثابت کرد اسرائیل قدرت محافظت از خودش را ندارد
  • چقدر برای نرخ بیمه و درمان از فیش حقوقی هر کارمند کسر می‌شود؟
  • (تصاویر) درباره بزرگترین پهپاد جاسوسی نیروی دریایی آمریکا
  • تحویل ۹۰۰ قطعه زمین طرح جوانی جمعیت در شهر امیرکبیر
  • دلیل طرح سوال از وزیر کار نحوه افزایش حقوق کارگران است