Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز و به نقل از مهر، تقریباً همزمان با آغاز اقدامات اولیه کمیته ملی المپیک برای تشکیل کاروان اعزامی به بازی‌های المپیک توکیو، ستاد فرهنگی این بازی‌ها شکل گرفت تا به صورت تخصصی پیگیر امور فرهنگی مربوط به این کاروان باشد.

این ستاد با مدیریت امین عارف نیا مدیرعامل مؤسسه کمک به توسعه فرهنگ و هنر وزارت ارشاد برنامه ریزی فرهنگی برای کاروان المپیک را در سه بازه زمانی پیش از بازی‌های المپیک، در جریان این رویداد و بعد از بازی‌ها آغاز کرد و تا آنجا پیش رفت که برای در اختیار داشتن محلی مناسب ویژه اجرای کار در توکیو، توافقات لازم با شهرداری توکیو و دانشگاه موساشینو هم به عمل آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به موازات آن هماهنگی‌های داخلی با نهادهایی مانند وزارت کشور، سازمان شهرداری‌ها و … جهت اجرایی شدن پروژه‌های فرهنگی در نقاط مختلف کشور به عمل آمد. حتی قرار بود بعد از نوروز ۹۹ برنامه‌های پیش بینی شده وارد فاز اجرایی شود اما شیوع ویروسکرونا و تصمیمی که کمیته بین المللی المپیک به خاطر مواجهه با این بحران جهانی برای تعویق یک ساله بازی‌های المپیک گرفت، منجر به توقف فعلی این برنامه‌ها شده است.

حالا این ابهام و پرسش ایجاد شده که «لغو المپیک در سال جاری، فعالیت‌های ستاد فرهنگی را تحت الشعاع قرار داده و باعث لغو آنها می‌شود یا این ستاد کماکان به کار خود ادامه خواهد داد؟»

امین عارف نیا در واکنش به این ابهام با تاکید بر اینکه ستاد فرهنگی المپیک توکیو همچنان به فعالیت خود ادامه خواهد داد، در مورد چگونگی ادامه کار توضیح داد.

تعویق در اجرای برنامه‌های فرهنگی المپیک

وی گفت: قالب برنامه‌های پیش بینی شده در ستاد با هدف ایجاد شور و نشاط و امید در جامعه و در راستای حمایت از کاروان ایران نهایی شده است اما حالا که زمان المپیک تغییر کرده قاعدتاً اجرای این برنامه‌ها نیز با تعویق مواجه خواهد شد.

مسئول ستاد فرهنگی المپیک توکیو ادامه داد: بخش عمده فعالیت‌های فرهنگی در قالب رویدادهای دسته جمعی و حضوری پیش بینی شده اند اما با توجه به بحران کرونا امکان برگزاری گردهمایی و تجمعات لازم در این زمینه فراهم نیست بنابراین عملاً و قانونا فعلاً برنامه اجرایی نخواهیم داشت تا در بازه زمانی جدید برای آنها تصمیم بگیریم.

ادامه همکاری ستاد فرهنگی با کمیته ملی المپیک

عارف نیا به این پرسش مبنی بر اینکه «ستاد فرهنگی المپیک توکیو برای بازی‌های ۲۰۲۰ تشکیل شد، حالا که این بازی‌ها یک سال به تعویق افتاده این ستاد کماکان به همکاری با کمیته ملی المپیک ادامه خواهد داد؟» پاسخ مثبت داد.

بازنگری در برنامه‌های مصوب

مدیرعامل مؤسسه کمک به توسعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در توضیح تکمیلی پاسخ خود تشریح کرد: طبق حکم ریاست کمیته ملی المپیک، مسئولیت برنامه‌های فرهنگی المپیک توکیو با ستاد فرهنگی است. قرار بود این بازی‌ها امسال برگزار شود اما با توجه به تعویق المپیک به سال آینده موکول شده است. این جابجایی زمانی خللی در کار و ادامه همکاری وارد نمی‌کند. فقط لازم است در مورد تصمیمات و برنامه‌ها مطابق با شرایط و زمان جدید بازی‌ها بازنگری داشته باشیم.

بهار ۱۴۰۰ زمان اجرای فعالیت‌های فرهنگی توکیو است

«با توجه به تعویق بازی‌ها و فاصله زمانی یک و نیم ساله ایجاد شده تا المپیک توکیو نحوه ادامه فعالیت ستاد فرهنگی و زمان اجرایی شدن برنامه‌های مصوب چگونه خواهد بود؟»، عارف نیا در پاسخ به این پرسش خبرنگار مهر گفت: در راستای هماهنگی‌های ایجاد شده توسط ستاد فرهنگی، از طرف وزارت کشور دستورالعمل لازم برای همکاری تمام استان‌های کشور جهت اجرای پروژه‌های فرهنگی در سطح استان‌ها صادر شده بود و قرار بود بعد از نوروز ۹۹ فعالیت‌های مصوب اجرا شود که کرونا همه آنها را منتفی کرد. حالا با تعویق ایجاد شده از بهار سال ۱۴۰۰ و در فاصله زمانی سه ماه مانده تا المپیک ۲۰۲۱ فعالیت‌ها اجرایی می‌شود.

وی در این زمینه ادامه داد: طی این مدت برنامه ریزی ها و تولیدات فرهنگی کماکان استمرار خواهد داشت. این تولیدات شامل محصولات چند رسانه‌ای، انیمیشن‌های المپیکی، بازی‌های رایانه‌ای ورزشی و … هستند که تولید آنها مصوب شده است.

تاکید بر عدم خسارت مالی و لزوم تمدید توافقات با ژاپنی‌ها

مسئول ستاد فرهنگی المپیک توکیو در بخش پایانی این گفتگو در مورد توافقات صورت گرفته با ژاپنی‌ها برای اجرای برنامه‌های مصوب در توکیو و اینکه «تعویق المپیک باعث خسارت مالی در این زمینه شده و آیا نیاز است توافقات به عمل آمده بازنگری شوند؟» تاکید کرد: با شهرداری توکیو و مسئولان دانشگاه موساشینو که یکی از محل‌های برگزاری برنامه‌های فرهنگی کاروان ایران است، توافقاتی داشته ایم اما این توافقات جنبه مالی نداشت. درواقع وجهی پرداخت نشده است که حالا تعویق المپیک آن را تحت تأثیر قرار دهد، فقط اینکه عمل به این توافقات به شرایط جدید وابسته خواهد بود. احتمالاً باید در رایزنی‌های مجدد لزوم عمل به این توافقات برای سال آینده را پیگیر باشیم. حداکثر تلاش خود را می‌کنیم در شرایط جدید بهترین زمینه برای خدمات فرهنگی کاروان ایران مهیا شود.

104 / 351 کمیته ملی المپیک امین عارف نیا المپیک ۲۰۲۰ توکیو کرونا در ورزش المپیک ۲۰۲۱ توکیو

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کمیته ملی المپیک امین عارف نیا المپیک ۲۰۲۰ توکیو کرونا در ورزش المپیک ۲۰۲۱ توکیو ستاد فرهنگی المپیک توکیو کمیته ملی المپیک ایجاد شده فعالیت ها برنامه ها عارف نیا بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۸۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به تنوع مخاطبان در اجرای برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی در تهران

به گزارش «نماینده»، مهدی اقراریان در جلسه علنی امروز شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه اقدامات متنوعی در حوزه اجتماعی و فرهنگی صورت گرفته اما بر اساس مسئولیت نظارتی شورا باید نکاتی را مطرح کنم، گفت: گزارش ارائه شده در خصوص اقدامات مناسبتی بود که خوشبختانه متنوع بود اما نمی توانیم فرهنگ را به یک سری اقدامات فرهنگی تقلیل دهیم.

وی ادامه داد: نقش معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری در فرهنگ‌سازی نیز باید مورد توجه قرار بگیرد. اینکه سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی چه نقشی دارد سوالات و ابهاماتی دارد و این نگرانی برای ما ایجاد می شود که در مدیریت منابع دچار مواردی شویم که نشان دهنده فعالیت های هم افزا نباشد. سوال ما این است که سازمان فرهنگی و هنری چه اقداماتی انجام داده است؟

اقراریان با بیان اینکه تنوع مخاطب در اجرای برنامه ها بسیار اهمیت دارد، یادآور شد: تهران بیش از ۹ میلیون جمعیت دارد و باید تنوع مخاطبان در اجرای برنامه ها مورد توجه قرار بگیرد. یکی از جمعیت های مورد نظر باید پرسنل شهرداری و مجموعه های تابعه آن باشند و پرسش ما این است که چه برنامه هایی برای پرسنل در نظر گرفته شده بود؟

رییس کمیته نظارت و حقوقی شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه انطباق با اسناد بالادستی از دیگر موارد مورد نظر است، تصریح کرد: پیوست نگاری فرهنگی فعالیت های شهرداری تهران نیز مورد اهمیت است.

وی تأکید کرد: غصه‌ای از ابتدای دوره برای ما وجود دارد. تابلوی کوچه ها مزین به تصاویر شهداست. ما به شهردار تذکر می دهیم و ناراحت می شود و به هم می ریزد اما به نظر می رسد این تذکر خوبی است. تابلوهای مزین به تصاویر شهدا شرایط خوبی ندارد و با این حجم از هزینه‌های گسترده در بخش های مختلف، شاید تغییر این تابلوها هزینه چندانی نداشته باشد. یادمان شهدا در مناطق نیز وضعیت مناسبی ندارد و وقتی شهردار تهران خود را داعیه دار فرهنگ شهادت می‌داند نباید توجه به شهدا و یادمان آنها مورد غفلت قرار بگیرد. امیدواریم پیام فرهنگی شهرداری این باشد که این مجموعه به تمام شهروندان توجه دارد نه یک جریان خاص.

دیگر خبرها

  • دبیر: گرفتن یک طلا در المپیک برای ما برد محسوب می‌شود / شکست تیلور روی روحیه ما تاثیر دارد +فیلم
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است
  • برگزاری جشنواره قلب شهر در مسجد ملااسماعيل یزد
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • لزوم توجه به تنوع مخاطبان در اجرای برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی در تهران
  • برگزاری برنامه‌های فرهنگی و تبیینی دهه کرامت در بوشهر
  • دهه کرامت فرصت مناسبی برای تبیین آموزه‌های دینی است
  • دهه کرامت فرصت مناسبی برای تببین آموزه‌های دینی است