Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با  خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به عملکرد مردم در کنترل شیوع ویروس کرونا اظهار کرد: با توجه به شرایط موجود کشور و اهمیت کنترل ویروس کرونا مردم استان سیستان و بلوچستان، متولیان دانشگاه علوم پزشکی و مسئولان استانی برای اجرا طرح فاصله گذاری اجتماعی، در ستاد ملی مقابله با کرونا همراهی بسیار خوبی داشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تصریح کرد: در روز‌های اول شیوع کرونا ویروس، شنیده‌ها حاکی از این بود که استان سیستان و بلوچستان با این ویروس درگیر خواهد شد، اما تا به امروز درگیری نگران کننده‌ای نبوده است.

استاندار سیستان و بلوچستان یادآور شد: تست کرونا حدود ۲۸۰ نفر در استان ما مثبت اعلام شده اما ۷۵ درصد از این افراد بهبود یافته‌اند.

موهبتی گفت: آمار چند روز اخیر از رشد افزایشی خبر می‌دهد و پیش بینی می‌کنیم که در روز‌های آینده با مشکلاتی مواجه شویم؛ همچنین طرح فاصله گذاری اجتماعی تا ۲۰ فروردین ادامه دارد، اما بعد از آن مردم باید همراهی بیشتری داشته باشند.

او با اشاره به سیلاب اخیر در استان، تاکید کرد: هفته اول و دوم فروردین، استان سیستان و بلوچستان با سیل همراه بود، میزان سیل جاری شده در رودخانه ها به حدی بود که به بخشی از اقدامات انجام شده  در سیل قبل هم آسیب جدی وارد کرد و متاسفانه ۲ نفر هم جان خود را از دست دادند.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: سیل اخیر بسیاری از مسیرها را تخریب کرده و خسارت‌های مالی داشته است و همچنان سامانه بارشی شدیدی استان سیستان و بلوچستان را فرا گرفته است.

بیشتر بخوانید: طرح فاصله گذارى اجتماعى در استان فارس موفقیت آمیز بود

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سیلاب و آبگرفتگی استاندار سیستان و بلوچستان ویروس کرونا استان سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۸۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود دیدگاه‌ها نسبت به ریاست جمهوری ترامپ در آمریکا

نتایج نظرسنجی‌های جدید نشان می‌دهد دیدگاه‌ها نسبت به ریاست جمهوری دونالد ترامپ از اواخر سال ۲۰۲۰ بهبود یافته است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نتایج نظرسنجی های جدید که توسط نیویورک تایمز و کالج سیئنا انجام شده، نشان می دهد دیدگاه ها نسبت به ریاست جمهوری دونالد ترامپ از اواخر سال 2020 به شکل چشمگیری بهبود یافته است.

براساس نتایج این نظرسنجی، رای دهندگان به طور کلی دیدگاه مثبت تری درباره دوران ریاست جمهوری ترامپ و نیز مدیریت اقتصاد و حفظ نظم و قانون دارند.

بر این اساس، حدود 48 درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی، اظهار کردند ترامپ کشور را بهتر از زمانی که بر سر قدرت بود، ترک کرد در حالی که 46 درصد معتقدند این وضعیت بدتر شده است.

این در حالی است که در نظرسنجی انجام شده در اکتبر 2020، 39 درصد شرکت کنندگان اظهار کردند وضعیت آمریکا نسبت به 4 سال قبل بهتر شده در حالی که 54 درصد معتقد بودند وضعیت بدتر شده است.

براساس دیگر نتایج نظرسنجی جدید در مورد امور اقتصادی، از بین 64 درصد شرکت کنندگان در نظرسنجی، 44 درصد مدیریت امور اقتصادی در دوران ترامپ را قویا تایید و 20 درصد تا حدی تایید می کنند. اما در نظرسنجی انجام شده در سپتامبر 2020 ، 54 درصد در این مورد ترامپ را تایید می کردند.

علاوه بر این، میزان تایید عملکرد ترامپ در مورد حفظ نظم و قانون افزایش یافته به طوری که 51 درصد عملکرد ترامپ در این زمینه را تایید کردند. اما در نظرسنجی سپتامبر 2020 ، 43 درصد عملکرد وی در این زمینه را تایید می کردند.

براساس این نظرسنجی، آمریکایی ها اغلب دیدگاه مثبت تری نسبت به دوران تصدی روسای جمهور قبلی پس از ترک کاخ سفید داشته اند. براساس نتایج نظرسنجی گالوپ، میزان تایید عملکرد جورج دبلیو بوش رئیس جمهور سابق آمریکا امروزه 8 درصد بیشتر از زمانی است که کاخ سفید را ترک کرده است. همچنین میزان تایید عملکرد باراک اوباما رئیس جمهور سابق نیز امروز 15 درصد بیشتر از زمانی است که کاخ سفید را ترک کرده است.  

در حال حاضر دونالد ترامپ نامزد پیشتاز جمهوری خواهان با اتهامات کیفری متعددی روبروست: تلاش برای ابطال نتایج انتخابات 2020 و حمله طرفدارانش به ساختمان کنگره در ژانویه 2021، نگه داری اسناد طبقه بندی شده در ویلای شخصی اش در فلوریدا پس از ترک کاخ سفید، پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم های غیراخلاقی، و تلاش برای تغییر نتایج انتخابات در ایالت جورجیا. وی همچنین درگیر پرونده کلاهبرداری و اتهامات مالی است. علاوه بر این رئیس جمهور سابق آمریکا با پرونده پرداخت خسارت به یک نویسنده که او را به تجاوز جنسی متهم کرده بود، روبروست.

اما ترامپ انجام هر اقدام نادرست در این پرونده ها را رد و طرح این اتهامات را تنها با انگیزه سیاسی و با هدف کنار گذاشتن او از رقابت‌های انتخاباتی 2024 می‌داند.

اگر ترامپ بار دیگر به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود، می تواند برای هر گونه اتهام فدرال علیه خود درخواست عفو بدهد.

این در حالی است که در اوایل ماه مارس جو بایدن و دونالد ترامپ موفق به کسب نامزدی دموکرات ها و جمهوری خواهان برای انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا شدند تا نخستین رویارویی دوباره دو نامزد انتخاباتی در حدود 70 سال اخیر در تاریخ این کشور رقم بخورد.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در پنجم نوامبر سال 2024 برگزار می شود. نتایج نظرسنجی های جدید نشان می دهد رقابت دوباره بین دونالد ترامپ و جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر فشرده و تنگاتنگ است و ترامپ با حدود 0/6 درصد در تازه ترین نظرسنجی های ملی نسبت به بایدن پیشتاز است.

درخواست ترامپ برای اجتناب از پیگرد قضایی بررسی می‌شوددرخواست رسانه‌ها از ترامپ و بایدن برای برگزاری مناظره

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خسارت ۱۸ هزار میلیارد ریالی سیل به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان
  • دلیل اصلی سیل دبی چه بود؟
  • کدام نقطه ایران در روزهای اخیر باران بیشتری بارید؟
  • ۱۰۰ درصد روستاهای بلوچستان از آب شرب بهره‌مند می‌شوند
  • ۱۰۰ درصد روستا‌های جنوب سیستان و بلوچستان از آب شرب بهره‌مند می‌شوند
  • بارش های اخیر مشکل آب سیستان و بلوچستان را مرتفع کرد
  • تعیین وضعیت پزشکی۹۷ درصد از زائران حج در سیستان و بلوچستان
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • بهبود دیدگاه‌ها نسبت به ریاست جمهوری ترامپ در آمریکا
  • ناامنی‌های اخیر باهدف ایجاد تفرقه بین امت اسلامی طراحی شده بود