Web Analytics Made Easy - Statcounter

با شیوع ویروس کرونا این روزها از پرستاران و کادر درمان در بیمارستان‌ها به عنوان مدافعان سلامت یاد می‌شود افرادی که با وجود شیوع گسترده این ویروس حالا در شرایط سخت و درخطر بیشتری نسبت به سایر افراد جامعه قرار دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  کُردتودی،  این روز‌ها که خیلی‌ها خود را در خانه قرنطینه کرده اند عده ای در میدان سلامت با از خود گذشتکی در حال مبارزه با کرونا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با شیوع ویروس کرونا این روزها از پرستاران و کادر درمان در بیمارستان‌ها به عنوان مدافعان سلامت یاد می‌شود، افرادی که با وجود شیوع گستردۀ این ویروس حالا در شرایط سخت و در خطر بیشتری نسبت به سایر افراد جامعه قرار دارند.

تلاش و ایثار مدافعان سلامت بار دیگر روحیه جهادی را زنده کرد و وظیفه همه ماست که رزمندگان محور مقدم این خط مبارزه را با رعایت دستورات بهداشتی که مورد سفارش اسلام و بزرگان دین است، کمک کنیم.

در این میان، مدافعان سلامتی هستند که شاید نگرانی آنها در این ایام بیش از سایرین باشد تا جایی که سلامتی بیماران را به سلامتی خود ترجیح دهند.

در حالی که عملکرد کادر درمانی و مدافعان سلامت در خط مقدم نشاندهنده مسئولیت پذیری و تعهد انسانی و دینی است که حقیقتاً نماد جهاد فی سبیل الله است، لذا همیاری، همدلی و همنوایی مردم در پشت جبهه و دوشادوش مسئولان و کادر درمانی جای تعجب ندارد.

هر چند نیروها و کادر درمانی بیمارستان و مراکز بهداشت در کشور، استان و شهرستان با وجود آگاهی از همه خطرها و آسیب‌هایی که این ویروس می‌تواند به آنها و جامعه وارد کند، شجاعانه با همان تجهیزاتی که در اختیار داشته‌اند به مقابله با آن رفته‌اند و تا این بیماری را به عقب نشینی وادار نکنند از مبارزه دست نخواهند کشید.

شیوع ویروس منحوس کرونا در جامعه، ارزش وجودی فرشتگان نجات را بیش از گذشته عیان کرده است و امروز تمام اقشار از مسئولان تا مردم قدردان ایثار و تلاش مدافعان سلامت هستند.

این روزها، تقریبا هیچ صنفی به اندازه پرستاران، پزشکان و کادر بهداشتی و درمانی در معرض ابتلا به کرونا نیست افزایش تعداد مبتلایان و کمبود تجهیزات بار سنگین‌تری هم بر دوش آنها گذاشته است که دراین شرایط، خطر ابتلا به ویروس کرونا هم امنیت شغلی هم جانی آنها را به خطر انداخته است.

در میان کادر درمانی بیمارستان دهگلان و بر اساس اطلاعات موجود دستکم دو نفرپزشک به بیماری کرونا مبتلا شده و در قرنطینه خانگی هستند.

خالدیان پزشک اورژانس بیمارستان شهدای دهگلان که این روزها در خط مقدم مبارزه علیه کرونا قرار دارد، اوج ایثار و دلسوزی را به نمایش گذاشته و با وجود مبتلا شدنش به کرونا و قرنطینه شدن در منزل، هنوز هم نگران و جویای حالِ بیمارانش است.

خالدیان با بیان اینکه هنوز مردم شهرستان این قضیه را جدی نگرفته و شرایط بیماری را درک نکرده اند از مردم استان کردستان و شهرستان دهگلان خواست با ماندن در خانه و رعایت نکات بهداشتی باعث کاهش این بیماری شوند زیرا در صورت رعایت نکردن باعث فشار بیشتر بر روی کادر درمانی بیمارستان خواهند شد.

وی افزود: تنها راه جلوگیری از شیوع این ویروس، در خانه ماندن است و من با وجود تمام شرایط و امکانات و توجه به توصیه‌های مربوط به این ویروس از جمله شست و شوی مداوم دست‌ها و استفاده از ماسک، به کرونا مبتلا شدم و دور از باورم بود که این ویروس به من سرایت کند و تنها راه جلوگیری از شیوع این ویروس، در خانه ماندن است و اگر همه در منزل بمانند و سطح شهر توسط مسئولان ضدعفونی شود این بیماری کنترل می‌شود، لذا از مردم درخواست و خواهش دارم که برای حفظ سلامتی خود و عزیزانشان در خانه بمانند.

مجیدی دومین پزشک بیمارستان شهدای دهگلان هم که به این بیماری مبتلا شده است بیان داشت: پرستاران، کادر درمانی و تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی که با تمام وجود و با کمترین امکانات برای کنترل شیوع ویروس کرونا و انجام مسئولیت اجتماعی و خدمت به مردم  شبانه روز در حال خدمت رسانی هستند.

وی اظهار داشت: بهترین سپاسگزاری و قدردانی مردم از مدافعان حریم سلامت این است که با خود مراقبتی مانع گسترش بیشتراین بیماری در جامعه شوند تا دامنه شیوع این اپیدامی روز به روز کاهش یافته و به کنترل در آید.

فداکاری نیروهای بهداشت و درمان و مجموعه بخش سلامت کشور این روزها در جنگ با بیماری کرونا ویروس یادآور ایثارگری‌هایی رزمندگان هشت سال دفاع مقدس در خط مقدم است و ملت ایران هیچ وقت شجاعت و از خودگذشتگی آنان را فراموش نخواهد کرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مدافعان سلامت کادر درمانی ویروس کرونا شیوع ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۹۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای درمان بواسیر باید به چه موضوعاتی توجه کرد؟

آفتاب‌‌نیوز :

بیماری بواسیر یکی از بیماری‌های شایع نشیمنگاهی به شمار می‌رود که باعث التهاب و تورم رگ‌های انتهای راست روده یا ناحیه مقعد می‌شود. درمان بیماری بواسیر از اهمیت بالایی برخوردار است؛ زیرا این بیماری با عوارض ناخوشایندی همچون سوزش و خارش مقعدی، التهاب و تورم، و خونریزی در هنگام اجابت مزاج می‌تواند بیمار را بسیار آزار دهد.

برای درمان بیماری بواسیر باید به نکات متعددی توجه شود تا این بیماری به شکل کامل درمان شود و بیمار با عود مجدد آن روبرو نباشد.

از جمله نکاتی که پزشکان برای درمان بواسیر به آن توجه می‌کنند تشخیص نوع بیماری بواسیر است. بواسیر یا هموروئید به دو نوع بواسیر داخلی و بواسیر خارجی تقسیم می‌شود. بواسیر داخلی ۴ درجه دارد که رگ‌های ناحیه انتهای رکتوم را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد و بواسیر خارجی رگ‌های ناحیه مقعد را دچار التهاب و کشیدگی می‌کند. تشخیص نوع بواسیر در درمان این بیماری بسیار اهمیت دارد و باید حتماً پزشک آن را در نظر بگیرد.

از طرف دیگر، اینکه کدام روش درمانی پاسخگوی مشکل بواسیر است بسیار اهمیت دارد. از دیگر مواردی که پزشکان برای درمان بواسیر به آن توجه می‌کنند شدت بواسیر است. اگر شدت بیماری بواسیر خفیف باشد پزشک روش‌های درمان خانگی و دارویی را برای مداوا پیشنهاد می‌دهد. در صورتی که شدت بواسیر زیاد باشد و روش‌های نام برده نتواند به مداوای این بیماری کمک کند روش جراحی و یا لیزردرمانی هموروئید پیشنهاد می‌شود. اینکه جراحی مناسب بیماری است یا لیزردرمانی، از دیگر نکاتی است که پزشکان آن را در نظر می‌گیرند و بهترین روش درمانی را برمی‌گزینند.

پزشک فوق تخصص بواسیر چه ویژگی‌هایی دارد؟

درمان بیماری بواسیر بسیار مهم است و برای درمان باید حتماً به پزشک فوق تخصص بواسیر مراجعه کرد. اینکه این پزشک چه ویژگی‌هایی دارد را می‌توان به شکل زیر عنوان کرد:

پزشک متخصص هموروئید

تخصص پزشک

پزشک فوق‌تخصص بواسیر به فردی گفته می‌شود که فوق‌تخصص ناحیه مقعد و روده بزرگ است. این پزشکان که پزشکان کولورکتال نامیده می‌شوند تخصص خود را در زمینه درمان بیماری‌های نشیمنگاهی به دست آورده‌اند و با تمرکز بر درمان بیماری‌های ناحیه مقعدی مهارت‌های زیادی دارند که می‌تواند در روند درمان بسیار مؤثر باشد.

 دسترسی به دستگاه‌های لیزر مجهز

از دیگر ویژگی‌های پزشک فوق‌تخصص بواسیر این است که به دستگاه‌های مجهز و به‌روز لیزر دسترسی داشته باشد. دستگاه‌های مجهز باعث می‌شوند که عوارضی همچون گوشت اضافه در ناحیه مقعد و در ادامه آن تنگی مقعد، بی‌اختیاری گاز معده و کنترل مدفوع دامنگیر فرد نشود و بدون عوارض بیماری بواسیر برای همیشه درمان شود.

دسترسی به مطب بهداشتی

از دیگر مواردی که می‌توان به عنوان ویژگی دکتر فوق‌تخصص بواسیر در نظر گرفت توجه او به فراهم آوردن یک مطب یا مرکز درمانی تمیز و ایزوله است. برای اینکه انواع بیماری‌های عفونی و ویروسی در حین جراحی یا لیزردرمانی به بیمار منتقل نشود استفاده از امکانات بهداشتی و رسیدگی به بهداشت و نظافت محیط بسیار اهمیت دارد.

یکی از مراکزی که در آن بیماران می‌توانند به دکتر فوق‌تخصص بواسیر و سایر بیماری‌های نشیمنگاهی دسترسی داشته باشند و از طرفی در آن از دستگاه‌های لیزر به‌روز استفاده می‌شود مرکز فوق‌تخصصان درمان فوری است که افراد می‌توانند به آن مراجعه کنند.

درمان بدون بازگشت هموروئید چیست؟

بیماران برای درمان بیماری هموروئید خود وقت و هزینه بسیاری را اختصاص می‌دهند و بسیار برایشان مهم است که از درمان بدون بازگشت هموروئید استفاده کنند. بازگشت هموروئید می‌تواند بیمار را دوباره وارد پروسه درمان کند که برای بیماران بسیار ناخوشایند است و به همین دلیل آشنایی با درمان بدون بازگشت هموروئید بسیار اهمیت دارد.

درمان بدون بازگشت هموروئید لیزردرمانی است. این روش درمانی امروزه جایگزین روش جراحی شده و می‌تواند این بیماری را در زمانی کمتر از ۳۰ دقیقه و بدون درد و خونریزی درمان کند. درمان بدون بازگشت هموروئید نیازی به بیهوشی و بستری شبانه ندارد و همین مسئله باعث می‌شود یکی از روش‌های محبوب مداوای این بیماری باشد.

آیا لیزر درمانی بهترین روش درمان بواسیر است

میزان موفقیت‌آمیز بودن روش لیزردرمانی بسیار بالا است و احتمال بازگشت مجدد هموروئید پس از آن بسیار نادر و به همین دلیل به این روش، درمان بدون بازگشت هموروئید می‌گویند.

لیزردرمانی امروزه در مراکز درمانی متعددی انجام می‌شود؛ اما بسیار مهم است برای اینکه بیماران از روند درمان خود نتیجه بگیرند حتماً به کلینیک‌هایی مراجعه کنند که این روش درمانی را با دستگاه‌های لیزر به‌روز و مجهز انجام می‌دهند. این مسئله بسیار بر موفقیت‌آمیز بودن لیزردرمانی تأثیرگذار است و به همین دلیل بیماران باید به آن توجه داشته باشند.

چرا شناخت علائم بیماری بواسیر اهمیت دارد؟

بسیاری مواقع افراد مبتلا به بیماری بواسیر از علائم این بیماری بی‌خبر هستند و همین مسئله باعث می‌شود دست به خوددرمانی بزنند و یا اصلاً به درمان بیماری توجهی نشان ندهند. شناخت علائم بیماری بواسیر کمک می‌کند تا افراد با شناسایی علائم هرچه سریع‌تر برای درمان اقدام نمایند و هرچه سریع‌تر با علائم ناخوشایند این بیماری خداحافظی کنند.

شایع‌ترین علائم بواسیر

از جمله علائم بیماری بواسیر می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

خونریزی در هنگام اجابت مزاج

احساس درد مقعدی

بیرون‌زدگی‌های گوشتی از ناحیه مقعد

سوزش و خارش مقعد

احساس دفع ناکامل مدفوع

خروج ترشحات لزج و چسبنده

علائم بیماری بواسیر که از آن‌ها نام برده شد به طور معمول در بیشتر بیماران دیده می‌شود و البته بستگی به شدت بیماری نیز دارند. باید توجه داشت علائم بیماری بواسیر با برخی دیگر از بیماری‌های نشیمنگاهی همچون شقاق، آبسه مقعدی، و فیستول مقعدی شباهت‌هایی دارد و باید این نکته در نظر گرفته شود. بسیار مهم است که بیماران با دیدن علائم بیماری بواسیر برای تشخیص دقیق‌تر به پزشک مراجعه کنند تا پزشک با بررسی ناحیه مقعد و شنیدن گزارش علائم بتواند به تشخیص بیماری بواسیر یا سایر بیماری‌های نشیمنگاهی بپردازد.

خوددرمانی پس از دیدن علائم بیماری بواسیر به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود؛ زیرا ممکن است فرد به بیماری دیگری مبتلا باشد و با خوددرمانی باعث تشدید بیماری گردد. علائم بیماری بواسیر همچنین فردبه‌فرد ممکن است تفاوت‌های با یکدیگر داشته باشد که این مسئله نیز باید حتماً در شناخت این بیماری در نظر گرفته شود.

دیگر خبرها

  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • برای درمان بواسیر باید به چه موضوعاتی توجه کرد؟
  • پیام تسلیت منتخب مردم استان در ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری به مناسبت عروج محمد کیانی
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • اجرای طرح ملی واکسیناسیون رایگان طیور بومی در خمینی‌شهر
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • حجاب در خدمت سلامت روان جامعه
  • جان باختن بیش از یک هزار تن بر اثر بیماری های عفونی در افغانستان
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم