Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-19@06:51:18 GMT

خواص باورنکردنی عدس در طب سنتی

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۲۹۳۴۳

اخبار اجتماعی - عدس یکی از بهترین راه های تامین پروتئین کم چربی برای بدن ماست که سرشار از مواد معدنی، ویتامین ها، آنتی اکسیدان و فیبر است.

به گزارش افکارنیوز، خوردن روزانه آن می تواند به تقویت و بهبود قوای جسمانی ما منجر شود.

همان‌طور که می‌دانید، عدس منبع غنی پروتئین گیاهی است؛ به طوری که مقدار پروتئین موجود در 15گرم عدس، بسیار بیشتر از 15 گرم گوشت گاو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عدس فواید بیشماری را برای بدن انسان به ارمغان می آورد. در زیر برخی از آن ها ذکر شده است.

معجزه آسا در درمان کم خونی

خوردن عدس در جبران کم خونی کمک زیادی به انسان می کند، همچنین از آن برای افزایش غلظت خون استفاده می شود.

پاکسازی معده با آسان ترین روش

30 عدد عدس را پوست بکنید و آن را بخورید تا غذایی را که در معده مانده و فاسد شده است، از آن خارج نماید و معده یتان را پاکسازی کند.

عدس و سفید کردن دندان

عدس را بسوزانید و از خاکستر آن برای سفید کردن دندانهایتان بهره بگیرید.

درمان درد سینه با خوردن آب عدس

عدس را بپزید و آب آن را بخورید زیرا خوردن آب عدس شفای امراض سر و ریه و سرفه و درد سینه است.

معده خود را تقویت کنید

اگر عدس را با سرکه بپزید و بخورید، سبب تقویت معده یتان خواهد شد.

درمان ترک پا به کمک عدس

عدس را پخته ، له کرده و با سفیده تخم مرغ مخلوط کنید، آن را بر روی پای خود بمالید تا معجزه آن را ببینید.

چه کسانی نباید عدس بخورند؟

افرادی که مزاج سوداوی دارند. مصرف زیاد سبب افزایش سودای بدن می شود. از اینرو بهتر است ابتدا مزاج خود را بشناسید، سپس از موادغذایی متناسب با مزاج بدن خود استفاده کنید.

کسانی که ضعف بینایی دارند.

 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: چربی ویتامین آنتی اکسیدان عدس بدن انسان طب سنتی گوشت ویتامین پروتئین عدس جوان سازی پوست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۹۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوچک‌ترین بمب‌افکن دنیا

به گزارش خبرآنلاین، محققان دانشگاه آلاباما با همکاری پژوهشگرانی از موسسه تحقیقاتی سنت‌پاو وسیبربن، ماده‌ای در مقیاس میکرومتری از جنس پروتئین ساختند که می‌تواند رهایش نانوذرات را در محل سلول‌های سرطانی انجام داده و با این کار تومور را از بین ببرد. این میکروماده روی مدل‌های جوندگان مبتلا به سرطان روده بزرگ آزمایش شده و نتایج آن امیدوارکننده بوده است.

این تیم به سرپرستی آنتونیو ویلاورد از انستیتوی بیوتکنولوژی و زیست‌پزشکی گروه ژنتیک و میکروبیولوژی در دانشگاه آلاباما در بیرمنگام، با کمک خودآرایی، پروتئین‌ها را تبدیل به ساختارهای میکرومقیاس کردند که توانایی حمل پپتیدها را به صورت طولانی مدت دارند. این فناوری که به صورت پتنتی به ثبت رسیده است، برای تولید گرانول‌های زیستی به کار گرفته می‌شود. این گرانول‌ها، عملکردی شبیه به سیستم غدد درون‌ریز انسان دادند. از نظر آرایش مولکولی، این ساختار از برهمکنش یونی فلز روی (Zn) با یک دامنه غنی از هیستیدین تشکیل شده است. هیستیدین یک اسید آمینه مهم در بدن انسان است.

بر اساس گزارش ایسنا، این میکروماده‌ جدیدی که دانشمندان ایجاد کرده‌اند از زنجیره‌های پلی پپتیدی تشکیل شده است، زنجیره‌هایی که به عنوان نانوذرات زیست‌فعال و کاربردی در دسترسی هستند و می‌توانند محتویات خود را برای از بین بردن سلول‌های سرطانی رهاسازی کنند.

این گروه تحقیقاتی برای بررسی عملکرد این ساختار مولکولی آن را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و دینامیک ترشح آن را، هم در شرایط آزمایشگاهی و هم در داخل بدن مطالعه کردند. در یک مدل حیوانی مبتلا به سرطان کولورکتال CXCR4+، این سامانه در تجویز زیرپوستی، تجمع پروتئینی بالایی را در بافت تومور نشان داد.

آنتونیو ویلاوره، استاد گروه ژنتیک و میکروبیولوژی دانشگاه آلاباما می‌گوید: « این نکته حائز اهمیت است که این تجمع نسبت به زمانی که پروتئین در خون تزریق می‌شود، کارآمدتر است. این فناوری یک روش جدید برای اطمینان از سطح بالای دارو در محل مورد نظر و اثربخشی بالینی بهتر است، بنابراین از تجویز مکرر داخل وریدی جلوگیری می‌کند و با این کار عوارض جانبی دارو به حداقل می‌رسد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896924

دیگر خبرها

  • کوچک‌ترین بمب‌افکن دنیا
  • مواد غذایی‌ای که به کاهش التهاب معده کمک می‌کنند
  • درمان سنتی عفونت لثه از نگاه طب سنتی (فیلم)
  • شناسایی و پلمپ یک واحد طب سنتی غیرمجاز در سرایان
  • برای درمان نفخ معده چه دمنوش‌هایی بخوریم؟
  • این میوه از صدتا کدئین بهتر است
  • این باکتری‌ها به خون انسان تشنه‌اند
  • اثربخشی بهتر از کدئین با این میوه فصل
  • این تخمه ها منبع بزرگ پروتئین و خواص گوناگون هستند
  • خواص روغن ماکادمیا برای پوست و مو