Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ سیاست ایران هرگز عرصه بی‌خبری نیست. حتی در اوج شیوع ویروس کرونا چهره‌هایی سیاسی می‌تواند حرف‌هایی بزنند که از کرونا خبرسازتر شود! محسن رضایی یکی از همان چهره‌هایی است که می‌تواند چنان اظهار نظری کند که هر فرد تحصیلکرده‌ای انگشت حیرت به دهان بگیرد.
اخیرا محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار جمعی از اساتید دانشگاه‌های استان تهران و در پاسخ به پرسشی درباره تحلیل‌های ارائه شده درباره جهان پساکرونا گفته «متعاقب یا مقارن انتشار یادداشت تحلیلی اینجانب، چندین تحلیل راهبردی درباره نظم جدید پساکرونا مطرح شد که از جمله مهمترین آن‌ها تحلیل جداگانه آقایان چامسکی و کسینجر با دو نگاه متفاوت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحلیل کیسینجر و راهکار‌های وی بسیار ناامیدکننده و محافظه‌کارانه است.»
دیدار محسن رضایی با اساتید دانشگاه ظاهرا انتخاباتی نبوده است. گرچه در دوران کرونا، خبر درست از این محافل بیرون نمی‌آید، برخی نزدیکان حاج محسن می‌گویند او احتمالا به دنبال چهارمین نبرد نباشد. اما منتقدان او البته به طراحی چند عملیات شکست خورده حاج محسن در سال‌های دفاع مقدس اشاره می‌کنند و می‌گویند سردار مرد عمل است و به حرف‌های او نباید توجه کنید.   منتقدان می‌گویند او مرد تکلیف‌های شرعی است و با استناد به همین دیدگاه تصمیمات متناقض خود را توجیه می‌کند؛ همچنانکه تا بهمن سال ۹۱ هم نامزد شدن خود را در انتخابات ۹۲ تکذیب می‌کرد.   محسن رضایی هنوز معتقد است باید سیاست‌های نظامی را در اداره کشور به کار برد. او می‌گوید: «در بسیاری از سبک‌های مدیریتی دنیا از حوزه نظامی الگو شده و وارد کسب و کار و سایر بخش‌ها شده است.» منتقدان به این سخنان نیز انتقاد وارد کردند و گفتند سبک مدیریت نظامی سردار در عملیات کربلای ۴ وقتی جان جوانان برای آنچه که آن را سردار «عملیات فریب» می‌خواند، خود را نشان داده است.   اشاره منتقدان به لو رفتن طرح عملیات بود که باعث شد نیروهای زیادی از ایران شهید شوند و عملیات در تاریخ ۵ دی ۱۳۶۵ با عقب‌نشینی ایران پایان یافت. دو هفته بعد عملیات کربلای ۵ توسط نیروهای ایرانی انجام شد و رضایی در پاسخ به جان باختن تعداد زیادی از نیروهای ایرانی گفته بود آن عملیات، عملیات فریب بوده است.   ماجرای عملیات کربلای ۴ هم یکی از ده‌ها اتفاقاتی بود که کسی بیان آن را از محسن رضایی باور نکرد. اساسا مشکل بزرگ محسن رضایی همین است که کسی حرف او را باور نمی‌کند؛ تفاوتی نمی‌کند این حرف در نقد «نوام چامسکی» باشد و «هنری کسینجر» یا درباره تغییر لباس از نظامی به سیاسی و دوباره داستان بازگشت به لباس نظامی.بیشتر بخوانید: اعضای حزب نزدیک به محسن رضایی در مجمع تشخیص/ روح الامینی در جایگاه بنگاه کاریابی! رسول بابایی در چرخش‌های عجیب محسن رضایی و باورناپذیری داستان‌های او به عصر ایران می‌گوید: «محسن رضایی یک بار می‌گوید اگر رهبری نبودند ترکمانچای دیگری شکل می‌گرفت و جای دیگری می‌گوید به آقای ظریف برای توافق هسته‌ای باید مدال داد. این دو اظهارنظر خیلی با هم فاصله دارند و مخاطب این اظهارات با خود می‌گوید که آقای رضایی در موقعیت‌های مختلف یا بر اساس منافع مختلف اظهارنظرهای متفاوت ابراز می‌کند. مخاطب فردی با چنین اظهارنظرهای متناقضی را جدی نمی‌گیرد. البته من نمی‌گویم سیاستمداران هیچگاه رای و نظرشان را عوض نمی‌کنند اما صحبت من این است که وقتی این میزان تحول در رای توضیح داده نمی‌شود، نتیجه‌اش این می‌شود که مخاطب شما را جدی نمی‌گیرد.»
به گزارش گزارش رویداد۲۴ محسن رضایی در پیام نوروزی خود نشان داده بود هنوز به سیاست علاقه فراوانی دارد. او نوشته بود از خدای متعال می‌خواهیم که در سال ۹۹، ملت بزرگ ایران با فراهم کردن زمینه شکل‌گیری یک دولت جوان و انقلابی، سومین گام خود را نیز با موفقیت بردارد و بهار دوم انقلاب را در گام دوم، رقم بزند.
چندی پیش کانال امتداد خبر داده بود که افرادی مثل رائفی پور، سید یاسر جبرائیلی و چند نفر دیگر در مجمع تشخیص مصلحت نظام مشغول به کار شده‌اند. به نوشته این رسانه اصلاح‌طلب، این تحلیل وجود دارد که محسن رضایی احتمالا بار دیگر قصد دارد عزم خود را برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ جزم کند و از همین رو به سراغ تیم نزدیک سعید جلیلی رفته تا آن‌ها را به خدمت بگیرد. رائفی پور البته استخدام در مجمع را تکذیب کرده است.   رضایی همچنان با ایده‌های فدرالیسم به دنبال پیشبرد دیدگاه‌های متناقض خود است؛ دیدگاه‌هایی که البته بیشتر برای خودش دردسر می‌کند. در ماجرای عملیات کربلای ۴ سردار سلیمانی هم به او تاخت و او مجبور شد بگوید اشتباه کردم و توییتی که زده اشتباه بوده است.   در ماجرای مناظره‌های انتخاباتی ۸۸ احمدی نژاد، محسن رضایی را گوشه رینگ گیر آورد؛ آن زمانی که محسن رضایی گفت تجربه اجرایی دارد و اوایل انقلاب فرماندار انتخاب می‌کرده، احمدی نژاد از او پرسید «واقعا او در دوره وزارت کشور صباغیان و دولت بازرگان، فرماندار و استاندار انتخاب می‌کرده» و سردار بدجور به صرافت افتاد که چه پاسخ بگوید.   تعداد بازدید : 1 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
این تنها رفتار بامزه حاج محسن نبود. سردار رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در توییتی با هشتگ Calexit که به درخواست جدایی ایالت کالیفرنیا از ایالات متحده اشاره می‌کند، نوشت: «کالیفرنیا مدتی طولانی است که قربانی ظلم واشنگتن شده، درست مثل بسیاری دیگر از ملل جهان. از خرج کردن مالیات آن‌ها برای نفرت‌پراکنی در جهان دست بردارید. آن‌ها می‌خواهند با پولشان پل بسازند، نه دیوار.»
توییت جدید محسن رضایی بعید نیست حاصل همفکری او رائفی پور باشد! در ۲۴ ساعت گذشته با فعالیت نیرو‌های سایبری ارزشی در ایران، هشتک calexit در توییتر ترند شد! ارزشی‌ها معتقدند این رفتار در انتقام تحریک‌های آمریکا برای جدایی کردستان و آذربایجان بوده است.   سردار حالا که به لباس سیاست آمده، از نقد نوام چامسکی می‌گوید. شاید دیدگاه‌های چامسکی مورد قبول بسیاری از کارشناسان نباشد اما او یکی از بزرگترین استادان زبان‌شناسی است که نظریه نظام زبانی خود را در حوزه قدرت پیش می‌برد؛ از این جهت نقد چامسکی خیلی در تخصص محسن رضایی نیست و در خوشبینانه‌ترین حالت حاج محسن شاید بتواند دیدگاه‌های محسن رفیقدوست را نقد کند، با این حال خودش با اعتماد به نفسی مثال زدنی معتقد است تحلیل‌های او بسیار پیشروتر از آنهاست.   محسن رضایی یکبار از لباس نظامی به لباس سیاست رفت؛ بی آنکه اساسا داستان این هجرت مشخص باشد، این بار محسن رضایی قصد کرده لباس سیاست را به در بیاورد و لباس نظریه‌پردازی به تن کند. همچنانکه در مورد اول دلیل این موضوع مبهم بود و داستانی برای آن نداشت و تراژدی رقم خورد، تکرار تاریخ در بار دوم، شکل کمدی به خود گرفته است!   لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 محسن رضایی عملیات کربلای 4 عملیات کربلای محسن رضایی مجمع تشخیص حاج محسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۹۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژیمناستیک ایران، آماده خروج از دوران برزخ

به گزارش "ورزش سه"، ژیمناستیک ایران در روزهای اخیر موفق شد اتفاقی تاریخی رقم بزند و برای اولین بار سهمیه المپیک را کسب کند. مهدی الفتی که پیش از این در بازی های آسیایی هانگژو موفق شده بود به مدال نقره دست پیدا کند این بار سهمیه المپیک پاریس را به دست آورد؛ آن هم در شرایطی که اگر اینچه درگاهی ریاست فدراسیون ژیمناستیک را بر عهده نداشت، شاید او اصلا به مسابقات کسب سهمیه اعزام نمی‌شد. این اعزام در شرایطی انجام شد که ژیمناستیک

ایران به دلیل برخی اتفاقات دچار تلاطم شده بود و حضور برخی افراد در این فدراسیون، لطمات زیادی به این رشته پایه و مادر در سال های اخیر وارد کرده بود.

ژیمناستیک که در سال های گذشته پیشرفت قابل ملاحظه ای را نسبت به دورانی که به هیچ عنوان در سطح آسیا نیز شانسی برای نزدیک شدن به سکوهای برتر نداشت، داشته است؛ سال گذشته نیز توسط مهدی الفتی در بازی های آسیایی به یک مدال تاریخی دست یافت. 

اما در این میان برخی اتفاقات و شاید اشتباهات مدیریتی در گذشته باعث ایجاد برخی حواشی در فدراسیون ژیمناستیک شد. اینچه درگاهی که از سال 1396 که ریاست فدراسیون ژیمناستیک را بر عهده گرفته تا به امروز دوران مدیریتی موفقی را در این فدراسیون تجربه کرده، اما دو سالی است که ژیمناستیک به خاطر اتفاقات عجیب رقم خورده در مجمع انتخاباتی قبلی نتوانسته ثبات مدیریتی را به خوبی احساس کند. 

بعد از کسب سهمیه المپیک توسط مهدی الفتی، حالا چند هفته دیگر قرار است بار دیگر مجمع انتخاباتی فدراسیون ژیمناستیک برگزار شود. حدود 14 ماه قبل بود که مجمع انتخاباتی فدراسیون در شرایطی عجیب برگزار شد و در حالی که به رییس قبلی اجازه ورود داده نشد و در نهایت با وجود ترک مجمع از سوی بسیاری از اعضا، انتخابات برگزار و اعلام شد عابد حقدادی ریاست را برعهده گرفته است.

این اتفاق با ورود فدراسیون جهانی ژیمناستیک همراه بود و در نهایت حدود یک سال طول کشید تا با پادرمیانی کمیته ملی المپیک اینچه درگاهی به سمت خود بازگردد و تصمیم به برگزاری مجدد انتخابات گرفته شود. حالا با توجه به نزدیک شدن به مجمع انتخاباتی بار دیگر برخی حواشی از گوشه و کنار شنیده می شود، حاشیه هایی که باید دید وزارت ورزش چگونه با آن ها برخورد خواهد کرد. سال گذشته ژیمناستیک ایران تا آستانه تعلیق پیش رفت و در نهایت با همکاری اینچه درگاهی ورزشکاران به بازی های آسیایی اعزام شدند. حالا سه کاندیدا برای دور جدید در انتخابات حاضر خواهند بود و باید دید شرایط به چه شکل پیش خواهد رفت.

دیگر خبرها

  • (عکس) محسن رضایی در جمع اعضای شریان
  • ژیمناستیک ایران، آماده خروج از دوران برزخ
  • عکسی عجیب از محسن رضایی در جمع اعضای شریان /راه او از قالیباف و حدادعادل جدا شد؟
  • فیزیکدانان، تعداد جهان های موازی را مشخص کردند!
  • راه‌اندازی چهارمین قطار مسافربری قم ـ مشهد
  • برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی/ارائه طرح‌های ملی عفاف و حجاب
  • فیزیکدانان، تعداد جهان‌های موازی را کشف کردند
  • فیزیکدانان ، تعداد جهان های موازی را مشخص کردند
  • فیزیکدانان ، تعداد جهان‌های موازی را مشخص کردند
  • اساتید بسیجی و غیربسیجی برای کمک به ارتقای نظام حکمرانی در صحنه هستند/ برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی