Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-24@11:57:34 GMT

۵۰۰ هزار خانوار کرمانشاه غربالگری کرونا شدند

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۲۹۹۳۶

۵۰۰ هزار خانوار کرمانشاه غربالگری کرونا شدند

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: ۵۰۰ هزار خانوار کرمانشاهی غربالگری کرونا شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابراهیم شکیبا در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد اظهار داشت: منتظر ثبت نام مردم در سایت سلامت نمی‌مانیم و بر اساس پرونده الکترونیکی که از خانوارها در دسترس است با آنها تماس گرفته و وضعیت اعضای خانواده را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: اگر افراد علائمی همچون تب، سرفه و تنگی نفس داشتند باید به سایت سلامت مراجعه و پرسش نامه را تکمیل کنند و مراقبین سلامت با آنها طی ۲۴ تماس گرفته و مشاوره می‌دهند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بیان داشت: اگر فرد دارای علائم خفیف بود فرد بیمار در خانه استراحت می‌کند و اگر نیاز به پزشک بود بیماران به مراکز ۱۶ ساعته ارجاع داده می‌شوند و اگر نیاز به بستری و آزمایش کووید ۱۹ بود به بیمارستان ارجاع داده می‌شوند.

این مسئول عنوان کرد: در سطح شهر کرمانشاه چهار مرکز ۱۶ ساعته فعال داریم و در هر شهرستان نیز یک مرکز ۱۶ ساعته فعال وجود دارد که تیم درمان در مراکز ۱۶ ساعته مستقر هستند و اگر بیماری مشکوک به کرونا بود در همان مرکز از بیمار آزمایش گرفته می‌شود.

شکیبا تصریح کرد: یک میلیون و ۶۵۰ هزار نفر از مردم استان یعنی حدود ۵۰۰ هزار خانواده غربال شدند.

وی ادامه داد: مشارکت مردم در ثبت نام سامانه سلامت کم است و حدوداً ۱۳۰ هزار نفر به این سایت برای نام نویسی مراجعه کردند و پرسش نامه را تکمیل کردند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: مردم مراقب سلامتی خود باشند و اگر علائمی داشتند حتماً به مراکز بهداشتی مراجعه کنند.

این مسئول خاطرنشان کرد: غربالگری مردم، سبب کاهش استرس و کاهش مراجعات آنها به بیمارستان شده است، زیرا که تمام بیماران نیاز به بستری ندارند اما تشخیص زود هنگام بیماری سبب می‌شود تا برنامه مراقبتی زود انجام شود و اطرافیان بیمار از بیماری در امان باشند.

دکتر شکیبا عنوان داشت: با توجه به اینکه فصل بهار، فصل سرما خوردگی و آلرژی است، تمام بیماران نیازمند مراجعه به پزشک نیست.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه مردم با آموزش با علائم ویروس کرونا آشنا شدند عنوان کرد: علامت بیماری کرونا سرفه خشکی است که قطع نمی‌شود به همراه تنگی نفس و ممکن است فرد بیمار تب داشته باشد و یا نداشته باشد.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: تب علامت خوبی است، زیرا که بدن در حالت آماده باش در برابر ویروس است اما ممکن است فرد به دلیل ضعف سیستم ایمنی و شیمی درمانی علامت تب نداشته باشد، لذا سرفه خشک و تنگی نفس از علامت‌های مهم بیماری است.

 

انتهای پیام/
 

منبع: دانا

کلیدواژه: ۱۶ ساعته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۹۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط پرداخت مالیات بر ارث و قوانین جدید

سازمان امور مالیاتی شرایط پرداخت مالیات بر ارث را اعلام کرد.

به گزارش اقتصاد آنلاین، براساس اعلام سازمان امور مالیاتی کشور، جهت تسهیل و تسریع بهره مندی مؤدیان مالیات بر ارث از سپرده‌های متوفیان نزد بانک‌ها و مؤسسات اعتباری، از تاریخ ۱۴۰۳/۰۱/۰۱ وراث متوفیان ۱۳۹۵/۰۱/۰۱ و بعد ازآن می‌توانند بدون مراجعه به ادارات امور مالیاتی ذیربط و صرفاً با مراجعه مستقیم به شعبه بانک ذیربط نسبت به پرداخت مالیات سپرده‌های متوفی و دریافت مابقی سپرده، اقدام کنند.

متن اطلاعیه سازمان امور مالیاتی کشور بدین شرح است:

در راستای تکریم ارباب رجوع و جهت تسهیل و تسریع بهره مندی مؤدیان مالیات بر ارث از سپرده‌های متوفیان نزد بانک‌ها و مؤسسات اعتباری، از تاریخ ۱۴۰۳/۰۱/۰۱ وراث متوفیان ۱۳۹۵/۰۱/۰۱ و بعد از آن می‌توانند بدون مراجعه به ادارات امور مالیاتی ذیربط و صرفاً با مراجعه مستقیم به شعبه بانک ذیربط نسبت به پرداخت مالیات سپرده‌های متوفی و دریافت مابقی سپرده، اقدام کنند.

بر این اساس پس از درخواست وراث با ارائه اسناد و مدارک مربوطه از جمله اسناد هویتی و گواهی حصر وراثت، بانک ذیربط مالیات مربوط به سپرده متوفی و سود متعلق به آن (تا تاریخ پرداخت سپرده به وراث) را محاسبه و از مبلغ سپرده و سود آن کسر کرده و مابقی را به وراث پرداخت می‌کند. محاسبه مالیات بر ارث سپرده‌های بانکی، توسط بانک‌ها بر مبنای نرخ‌های مالیاتی مذکور در جدول زیر انجام می‌گیرد:

احراز شهادت منوط به تأیید یکی از نیرو‌های مسلح کشور و یا بنیاد شهید انقلاب اسلامی، حسب مورد است.

توجه:

۱- در صورتی که وراث درخواست کسر هزینه‌های کفن و دفن، واجبات مالی و عبادی و دیون محقق متوفی از سپرده یا سپرده‌های بانکی متوفی را داشته باشند، این امر با مراجعه مستقیم به شعب بانک ممکن نیست. این دسته از مؤدیان بایستی ظرف یک سال از فوت متوفی، اظهارنامه مالیاتی مربوط را از طریق درگاه خدمات مالیاتی به سازمان امور مالیاتی ارسال و سپس با مراجعه به اداره امور مالیاتی مربوط، اقدام به اخذ گواهی موضوع ماده (۲۶) قانون مالیات‌های مستقیم کنند. با ارایه این گواهی به بانک ذیربط، بانک سپرده و سود متعلق به آن را به وراث پرداخت می‌کند.

۲- چنانچه وراث قبلاً برای سپرده مورد نظر متوفی نزد بانک، گواهی موضوع مواد (۲۶) و یا (۳۴) قانون مالیات‌های مستقیم را از اداره امور مالیاتی ذیربط، اخذ کرده باشند، تا مبلغ مذکور در گواهی صادره نیازی به محاسبه، کسر و واریز مالیات از سوی بانک ذیربط نیست.

۳- چنانچه متوفی دارای حساب سپرده ارزی باشد، شعبه بانک ذیربط بایستی با توجه به نرخ ارزِ در دسترس، نسبت به محاسبه و کسر مالیات متعلق و پرداخت مابقی سپرده به وراث اقدام کند.

۴- اشخاصی که جزو یکی از وراث طبقات اول، دوم یا سوم مذکور در ماده (۱۸) قانون مالیات‌های مستقیم نمی‌باشند، لیکن به طرق قانونی مختلف (برای مثال از طریق وصیت متوفی) ذینفع ماترک متوفی قرارگرفته‌اند، جهت دریافت سپرده بانکی متوفی می‌بایست به اداره امور مالیاتی ذیربط مراجعه و گواهی مالیاتی مربوط را دریافت کنند.

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • افتتاح مرکز جامع غربالگری اتباع در شهرستان ری
  • غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد انجام می‌شود
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • غربالگری ۳ سرطان شایع در خراسان رضوی
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • ۶۳ درصد حیوان گزیدگی در استان سمنان مربوط به سگ است
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • شرایط پرداخت مالیات بر ارث و قوانین جدید