Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل بیمه مرکزی از پرداخت هزینه‌های درمانی همه بیماران کرونایی که دارای بیمه تکمیلی هستند، خبر داد. ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۷ اقتصادی پول | ارز | بانک نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، غلامرضا سلیمانی امیری در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه اکثر بیماران کرونایی در بیمارستان‌های دولتی درمان شده اند، افزود: صنعت بیمه، هزینه درمانی بیمارانی را که بیمه تکمیلی دارند و برای معالجه به بیمارستان‌های خصوصی مراجعه داشته اند نیز پرداخت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: بیماران کرونایی که هزینه درمانشان از سوی دولت پرداخت نشده است، اما دارای بیمه تکمیلی هستند می‌توانند به دفاتر بیمه مراجعه و هزینه درمانی خود را دریافت کنند.

رئیس کل بیمه مرکزی همچنین درباره وضع بیمه موتورسواران افزود: هم اکنون از 11 میلیون موتورسوار در کشور فقط دو میلیون نفر دارای بیمه شخص ثالث هستند که امسال با همکاری نیروی انتظامی درحال ساماندهی آن‌ها هستیم.

سلیمانی امیری با بیان اینکه موتورسواران می‌توانند تا پایان فروردین بدون پرداخت جریمه با مراجعه به دفاتر بیمه، خود را بیمه کنند، گفت: طبق برنامه ریزی انجام شده ما امسال به دنبال افزایش موتورسواران بیمه شده تا 50 درصد هستیم.

وی با اشاره به اینکه تاکنون 10 نفر از فعالان صنعت بیمه در شعبات و نمایندگی‌ها به دلیل بیماری کرونا فوت شده اند، ادامه داد: هزینه بیمه افرادی که دارای بیمه تکمیلی و یا بیمه زندگی هستند و بر اثر بیماری کرونا فوت می‌کنند نیز از سوی صنعت بیمه پرداخت می‌شود.

رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به فرصت دوماهه صنعت بیمه برای تمدید بیمه شخص ثالث‌های منقضی شده، گفت: بیمه نامه شخص ثالث افرادی که منقضی شده است بدون دریافت جریمه تمدید می‌شود که برای این کار 2 هزار میلیارد تومان هزینه شده است.

سلیمانی امیری با اشاره به اینکه مردم می‌توانند پس از 15 اردیبهشت برای تمدید بیمه مراجعه کنند، ادامه داد: بیمه شدگان می‌توانند پس از این تاریخ مراجعه و پس از پرداخت هزینه، بیمه نامه خود را دریافت کنند.

وی افزایش بیمه‌های زندگی را سبب بالا رفتن نفوذ بیمه‌ای درکشور دانست و گفت: برای افزایش چتر حمایتی بیمه در کشور برنامه ریزی‌های زیادی انجام شده است که چتر حمایتی ویژه منازل، بیماری‌ها و بیمه شهروندی از جمله این بیمه هاست که انواع این بیمه‌ها آماده و در جامعه اطلاع رسانی شده است.

رئیس کل بیمه مرکزی افزود: با فعالیت‌های انجام شده در سال 98، شاهد رشد 38 درصدی پوشش بیمه‌ای نسبت به سال 97 بوده ایم.

وی با اشاره به اینکه با راه اندازی بیمه زندگی می‌توان به بیماران درگیر کرونا نیز کمک کرد، افزود: این نوع بیمه‌ها می‌توانند در جبران مشکلات اقتصادی افراد نیز کمک رسان باشند.

سلیمانی امیری با بیان اینکه بیمه زندگی برای عموم مردم است، ادامه داد: در کشور ما دهک‌هایی هستند که باید برای پرداخت هزینه‌های زندگی درآمد جانبی داشته باشند بنابراین توسعه بیمه‌های زندگی خبرخوشی برای مردم کشور است.

رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه بیمه زندگی امکان سرمایه گذاری برای مردم را فراهم کرده است، گفت: در این نوع بیمه مردم متوجه می‌شوند که یک سرمایه گذاری با چه میزان ریسک همراه است و حتی امکان حضور افراد ناآشنا با بازار سرمایه را نیز در این نوع بازارها فراهم می‌کند.

وی با اشاره به اینکه بیمه‌های زندگی می‌توانند زمینه اشتغال جوانان را نیز فراهم کنند، گفت: هم اکنون از 60 هزار نمایندگی بیمه در کشور 28 هزار دفتر مربوط به بیمه‌های زندگی است، بنابراین این نوع بیمه می‌تواند اشتغال درخور توجهی در کشور ایجاد کند.

سلیمانی امیری افزود: بیمه‌های زندگی ضریب نفوذ بیمه را در سال 98 به 2.5 درصد افزایش داده است که با برنامه ریزی‌های مناسب انجام شده در سال 99، شاهد افزایش این ضریب نفوذ خواهیم بود.

انتهای پیام/

R1012123/P/S7,79/CT12 واژه های کاربردی مرتبط صنعت بانکداری و بیمه اخبار شرکت‌های بیمه ویروس کرونا بیمه مرکزی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صنعت بانکداری و بیمه ویروس کرونا بیمه مرکزی صنعت بانکداری و بیمه ویروس کرونا بیمه مرکزی رئیس کل بیمه مرکزی بیماران کرونایی بیمه های زندگی سلیمانی امیری پرداخت هزینه بیمه تکمیلی بیمه زندگی دارای بیمه صنعت بیمه انجام شده بیمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۰۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در کرمانشاه ارائه می‌شود

رئیس واحد بیماری‌های خاص و پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، از ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، بهنام روندی امروز _ سه شنبه بیست و هشتم فروردین _ در جمع خبرنگاران با گرامیداشت روز جهانی هموفیلی، اظهار کرد: هموفیلی یک بیماری ارثی است که به دلیل اختلال فاکتورهای انعقادی، روند انعقاد خون در آن‌ها به کندی انجام می‌شود.

وی بیماری هموفیلی را در ۲ نوع A و B را بر اساس کمبود فاکتورها تعریف کرد و افزود: اگر این بیماران دچار زخمی شوند به علت اینکه فاکتورهایی در خون کم دارند، خونریزی بند نمی‌شود.

رئیس واحد بیماری‌های خاص و پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: این دسته از بیماران این کمبود فاکتور در خون را به صورت دارو (فاکتور انعقادی خون) که اکثراً تزریقی است، دریافت می‌کنند تا جایگزین کمبود مورد نظر شود.

وی ادامه داد: دریافت فاکتورهای انعقادی خون بستگی به شدت بیماری و نوع فاکتور کمبود در خون دارد؛ ممکن است بیماری هفته یک‌بار و یا بیماری ۶ ماه یک‌بار نیاز به دریافت فاکتور داشته باشد

روندی با اشاره به ارائه خدمت مرکز جامع بیماران خاص به بیماران هموفیلی، تصریح کرد: طبقه سوم کلینیک بوستان واقع در مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) شهر کرمانشاه از سال ۱۳۹۸ مختص بیماران خاصی است، تمام خدمت فوق به بیماران خاص از جمله هموفیلی، تالاسمی، ام. اس و شیمی‌درمانی اطفال به طور اختصاصی و رایگان انجام می‌شود.

وی با اشاره به ارائه خدمت رایگان ۲ پزشک فوق‌تخصص خون استان در مرکز جامع بیماران خاص، گفت: بیماران هموفیلی به دلیل دریافت خدمات تخصصی، پرستار مخصوص خود را دارند.

رئیس واحد بیماری‌های خاص دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه با بازگو کردن یکی از دغدغه‌ها و مشکلات این بیماران، خاطرنشان کرد: تمام خدمات و داروها ایرانی ارائه شده به بیماران رایگان است، اما برخی از این بیماران داروهای خارجی مصرف می‌کنند که دیگر شامل خدمات رایگان نمی‌باشد.

وی در خصوص تعداد بیماران هموفیلی در استان، گفت: طبق آخرین آمار، دانشگاه علوم پزشکی استان به ۱۹۸ بیمار هموفیلی خدمات ارائه داده، اما هستند بیمارانی که به دلایل مختلف درمان خود را از دیگر استان‌ها دریافت می‌کنند.

روندی در پایان با بیان اینکه رنگ قرمز نماد هموفیلی است، گفت: از روز گذشته با همکاری شهرداری و میراث فرهنگی، آثار باستانی طاق‌بستان، بلوار طاق‌بستان و پل قوسی لب‌آب شهر کرمانشاه به رنگ قرمز، نماد این بیماری درآمده است.

کد خبر 745200

دیگر خبرها

  • خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در کرمانشاه ارائه می‌شود
  • چگونه فطریه و کفاره خود را به دست نیازمندان واقعی برسانیم؟
  • اعلام زمان اجرای تعرفه‌های جدید پزشکی | تعرفه‌های درمانی این کشور همسایه ۱۸ برابر ایران است!
  • اعلام زمان اجرای تعرفه‌های جدید پزشکی | تعرفه‌های درمانی ایران این کشور همسایه ۱۸ برابر ایران است!
  • زمان اجرای تعرفه‌های جدید پزشکی / تفاوت تعرفه‌های درمانی ایران با دیگر کشورها
  • کلاف پیچیده تعرفه خدمات درمانی؛ اصرار دولت، استنکاف پزشکان
  • بیمه سلامت قزوین هزینه درمان کودکان را ۱۰۰ درصد پرداخت می‌کند
  • ۸ نکته کلیدی و مهم که باید درباره‌ی بیمه تکمیلی بدانید!
  • غیرفعال بودن سه کلینیک درمانی در قزوین
  • پرداخت ۱۹۵میلیارد تومان به بیمارستان‌های دولتی دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد