Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-03-28@18:25:53 GMT

کودکستان‌های مجازی راه اندازی شد

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۳۰۶۴۵

کودکستان‌های مجازی راه اندازی شد

خبرگزاری میزان- فتاح پور گفت: کودکان در مواجهه با اخبار رسانه‌ها و مشاهده آنچه درخانواده‌ها پیرامون ویروس کرونا می‌بینند و دریافت خبر‌های مربوط به بیماری، مرگ و قرنطینه و دیدن تصاویری از پوشش‌های پرستاران و پزشکان که برای این کودکان تازگی دارد دچار ناامنی، استرس، ترس و اضطراب شدید شده و از عواقب این استرس‌ها میتوان به اختلالات خواب و بدرفتاری کودکان اشاره نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخ انتشار: 17:35 - 20 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۱۱۰۱۱

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، «علیرضا فتاح پور» مدیر بهزیستی شهرستان کرج از راه اندازی کودکستان‌های مجازی خبر داد و گفت:آغاز طرح خلاقانه تبدیل کردن روز‌های کسالت آور و استرس زای قرنطینه خانگی به سفر در کهکشان راهی موثر در ایجاد تجربه جدید برای کودکان است.

بیشتربخوانید: معتادان متجاهر مجددا از سطح محلات جمع آوری می‌شوند؟

وی درباره لزوم توجه به سلامت روان کودکان گفت: به دلیل طولانی شدن زمان قرنطینه و پیرو تاکید مدیر کل محترم بهزیستی استان البرز بر لزوم حفظ سلامت روان کودکان مهد کودک‌های شهرستان کرج کلاس‌های مجازی را آغاز کردند.

مدیر بهزیستی شهرستان کرج بیان کرد: در حال حاضر وقوع همه‌گیری ویروس کرونا موجی از استرس، نا امنی و اضطراب را به جامعه، خانواده‌ها و کودکان تحمیل کرده است که این امر علاوه بر بیماری و درد‌های جسمانی، هزینه‌های اجتماعی و روانشناختی به جامعه تحمیل می‌کند که کودکان در این راستا باید مورد حمایت بیشتری قرار گیرند.

وی تأکید کرد:با هدف کنترل و کاهش آسیب‌ها ذکر شده در آینده نزدیک بعد از اتمام دوران قرنطینه و جایگاه کودکان که آینده سازان این جامعه اسلامی هستند با کمک و همفکری همکاران خود در کانون مهد‌های استان البرز و کارشناسان واحد مهد‌ها و کارشناسان فرهنگی مصوب شد تا دوران قرنطینه را تبدیل به فرصتی برای رشد و پرورش کودکان کنیم و ایده خلاقانه سفر به کهکشان را، راه اندازی نماییم در این طرح که از روز‌های پایانی سال گذشته در چند مهدکودک به صورت پایلوت آغاز شد هر روز از قرنطینه، یک روز از سفر هیجان انگیز به کهکشان است و با آموزش به والدین و همراهی آن‌ها کودک و اعضاء خانواده وی کاوشگرانی از کره زمین شده و خانه سفینه که به فضا سفر می‌کند و آموزش‌های مجازی که توسط مربیان به صورت صوتی و تصویری برای خانواده‌ها ارسال می‌شود ارتباط بین این سفینه و زمین خواهد بود طبق گزارشات اولیه والدین سطح قابل توجهی از استرس کودکان کاهش داشته و نوسانات خلق و خو کودکان شرکت کننده در این طرح کاهش داشته است این تحقیق میدانی توسط کارشناسان مهد‌های کودک و روانشناسان اداره بهزیستی کرج در حال بررسی بیشتر می‌باشد.

این مقام مسئول تصریح کرد: ذهن کودکان در حال تجربه‌هایی است که درک درستی از آن‌ها ندارند و تفکر انتزاعی و مفهوم میکروب و انتقال بیماری در کودکان به صورت علمی و منطقی شکل نگرفته است در نتیجهمعنا و اهمیت بهداشت و پیشگیری را درک نمی‌کنند پس توصیه همکاران ما در کانون مهد‌های استان البرز این است که والدین با مربی‌ها و مدیران مهد‌های کودک ارتباط موثر و قوی داشته و با استمداد از تجربه و دانش این افراد متخصص چگونگی انتقال و علت شیوع بیماری را با زبانی ساده و تصویری برای کودکان بیان کنند و همچنین علت رفتار‌های مراقبتی مانند دست ندادن، روبوسی نکردن و شست و شوی مکرر دست‌ها را به آنان متذکر شوند.

وی ادامه داد: والدین در شرایط این چنینی آرامش خود را حفظ کنند و شکل طبیعی زندگی خود را ادامه دهند و با کودکان در فعالیت‌های لذت بخش و سرگرم کننده مثل بازی مشارکت کنند و خود و خانواده را در معرض اخبار منفی قرار ندهند.

فتاح پور در انتها از اعضاء کانون مهد‌ها و مسئولین محترم مهد‌های کودک که در این شرایط حساس در کنار سازمان بهزیستی مانده و دلسوزانه رهنمود‌های لازم را ارائه دادند صمیمانه تشکر و قدردانی نمود.

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بهزیستی کرونا مهد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۰۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه‌هایی برای جلوگیری از مسمومیت کودکان در سفر

ایسنا/خوزستان کارشناس ارشد گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان با بیان اینکه کودکان در سفر باید با همه گروه‌های مواد غذایی تغذیه شوند، گفت: تا جایی که امکان دارد زمان خواب و خوردن کودک را باید به گونه‌ای تنظیم کنید که کودک در آخر سفر گرسنه و خسته نباشد.

ندا فرح‌بخش در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر اهمیت حفظ سلامت و تغذیه کودک در سفر اظهار کرد: ممکن است در طول سفر، زمان مصرف وعده‌های غذایی تغییر کند و زمانی که کودک گرسنه است، غذا آماده نباشد و در نتیجه مجبور به ریزه‌خواری و مصرف تنقلات می‌شود، بنابراین بهتر است مقداری غذای آماده مانند ساندویچ کوکو، کتلت یا ساندویچ مرغ همراه خانواده باشد تا از ریزه‌خواری کودک جلوگیری شود.

وی افزود: به دلیل اینکه احتمال فاسد شدن غذاهای حاوی سس مانند سالاد الویه زیاد است بهتر است این غذاها تهیه نشود یا اینکه حتما باید در جعبه‌های حاوی یخ حمل شود. در قطار یا هواپیما نیز می‌توانید همین کار را انجام دهید.

کارشناس ارشد گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان گفت: تا جایی که امکان دارد زمان خواب و خوردن کودک را باید به گونه‌ای تنظیم کنید که کودک در آخر سفر گرسنه و خسته نباشد. اگر در هتل یا محل اقامت یخچال وجود داشته باشد، به راحتی می‌توان غذای دلخواه را تهیه و مصرف کرد. همیشه یک شیشه آب جوشیده نیز با خود همراه داشته باشید.

وی با بیان اینکه احتمال آلودگی میکروبی و مسمومیت در کودکان بسیار شایع است، افزود: در طول سفر، والدین باید به تغذیه و انتخاب غذای کودکان خود اهمیت بیشتری دهند زیرا شرایط نگهداری مواد غذایی در خارج از منزل ممکن است موجب آلوده شدن مواد غذایی شود و سموم غذایی، کودک را بیمار کند.

فرح‌بخش گفت: با توجه به اینکه کودکان نیاز به مواد مغذی مختلفی دارند، باید در طول روز از تمام گروه‌های غذایی شامل نان و غلات، گوشت، لبنیات، حبوبات و مغز دانه‌ها و میوه و سبزی‌ها به آن‌ها داده شود.

وی افزود: در مواردی که شرایط به گونه‌ای است که می‌خواهید در رستوران غذا بخورید حتما در انتخاب غذا احتیاط لازم را داشته باشید و از مکان‌هایی کاملا بهداشتی غذا تهیه کنید زیرا کودکان بسیار حساسند و احتمال آلودگی میکروبی و مسمومیت در آن‌ها بسیار زیاد است. به طور مثال باید از دادن غذاهایی که در آن‌ها از گوشت چرخ‌کرده استفاده شده مانند کباب، همبرگر و چیزبرگر پرهیز کرد زیرا احتمال کهنه بودن و مخلوط کردن مواد دیگر به غیر از گوشت داخل آن‌ها زیاد است و این مساله می‌تواند موجب ایجاد مسمومیت در کودکان شود.

کارشناس ارشد گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان گفت: همچنین باید از خوردن غذاهایی که از انواع سس برای خوش طعم کردن آن‌ها استفاده شده است نیز بپرهیزید زیرا امکان اینکه این غذاها کهنه و مانده باشد و برای پنهان کردن طعم و بوی بد آن‌ها از سس و ادویه زیاد استفاده شده باشد، بسیار است.

وی بیان کرد: در رستوران هم به جای سالاد برای کودکان باید از ماست‌های پاستوریزه با مارک‌های شناخته شده که از سلامت آن‌ها اطمینان دارید استفاده کنید. به ظروفی که غذای کودک در آن سرو می‌شود توجه کنید که کاملا استریل و تمیز باشند.

فرح‌بخش گفت: حتی بهتر است قاشق، چنگال، ‌کارد و لیوان مخصوص کودک خود را به همراه داشته باشید و آن‌ها را با استفاده از مواد ضدعفونی‌کننده کاملا تمیز و استریل کنید و در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف نیز حتما پس از یک بار استفاده، آن‌ها را دور بریزید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دیدار عیدانه شهردار منطقه ۱۵ با کودکان شیرخوارگاه شبیر
  • خیران استان بوشهر از مراکز نگهداری کودکان حمایت کنند
  • ۱۷ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
  • بازی؛ نیازی بنیادین در دوران کودکی
  • ریشه بیشتر آسیب‌های اجتماعی در استان اعتیاد و مشکلات معیشتی است
  • بهترین زمان آموزش زبان دوم برای کودکان چه سنی است؟
  • نگهداری ۱۰ کودک در شیرخوارگاه امام علی(ع) شهرکرد
  • راه‌اندازی مرکز جدید نگهداری بیماران اوتیسم در کردستان+فیلم
  • تعداد کودکان شیرخوارگاه های استان تهران به زیر ۱۰۰ کودک رسید
  • توصیه‌هایی برای جلوگیری از مسمومیت کودکان در سفر