Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-03-28@14:59:30 GMT

آغاز اجرای طرح پلاسما درمانی در اصفهان

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۳۱۱۰۰

آغاز اجرای طرح پلاسما درمانی در اصفهان

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،علی اعتصام پور مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه در بدن فردی که به یک بیماری به ویژه بیماری‌های عفونی مبتلا می‌شود، آنتی‌بادی‌هایی علیه آن بیماری ترشح می‌شود که به بهبود بیماری کمک موثری می‌کند، اظهار کرد: بر اساس این تئوری بیمارانی که به کرونا مبتلا شدند و بهبودی کامل پیدا کرده‌اند، پلاسمای خونشان مملو از آنتی‌بادی‌های ضد ویروس کرونا است و بعد از بررسی و آزمایش استاندارد‌های لازم برای این آنتی‌بادی‌ها در بانک خون فریز خواهد شد تا به بیماران مبتلا به کرونا ویروس تزریق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او با بیان اینکه پلاسما درمانی برای بیماران متوسط تا شدید کرونا انجام خواهد شد، نه بیماران با علائم خفیف کووید ۱۹، افزود: تعداد افراد قابل توجهی که در تهران پلاسما درمانی برای آن‌ها انجام شده است، جواب مناسب و موثری دریافت کرده‌اند.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان خاطرنشان کرد: کووید ۱۹ یک بیماری جدید و ناشناخته است و درمان مشخصی نیز ندارد، اما یکی از درمان‌هایی که برای این بیماری موثر بوده، پلاسما درمانی است که در اصفهان به همت همکاران ما و به اشتراک سازمان انتقال خون کشور و مرکز کل انتقال خون استان اصفهان در درمانگاه قدس ابتدای خیابان عباس آباد امروز انجام شد.

او با توضیح اینکه افرادی که به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شده و اکنون بهبود یافته‌اند، می‌توانند با مراجعه به درمانگاه قدس که کاملا استریل و ضدعفونی نیز می‌شود، مراجعه کنند، اضافه کرد: افراد بهبود یافته می‌توانند با شماره تلفن‌های ۰۳۱۳۲۳۴۱۸۸۴ و ۰۹۱۳۳۱۸۸۱۳۵ برای انجام اهدای پلاسما که یک کار انسان‌دوستانه و خداپسندانه است، تماس بگیرند تا در ساعت مشخص، با هماهنگی و با انجام تمام مراحل لازم دریافت پلاسما از افراد انجام شود و برای افراد نیازمند در بیمارستان غرضی ارسال شود.

اعتصام پور ادامه داد: در گام دوم برای بیمارستان خورشید ارسال پلاسما را خواهیم داشت و این طرح به صورت پایلوت در این دو بیمارستان اجرا خواهد شد.

او با اشاره به اینکه پلاسما درمانی نسبت به سایر روش‌ها هزینه چندانی نیز ندارد، تصریح کرد: پلاسمای دریافت شده از افراد بهبود یافته را تا مدت قابل توجهی می‌توان در بانک خون به صورت فریز نگهداری کرد و اگر به امید خدا این بحران در استان رفع شود، می‌توان پلاسما را برای استان‌ها و مناطق دیگر هم ارسال کرد.

او با تاکید اینکه طرح پلاسما درمانی امروز در اصفهان آغاز شده است، افزود: این طرح در تهران حدود دو هفته است که انجام می‌شود، این طرح با همراهی و همگامی پروتکل‌های FDA و طبق اصول علمی انجام می‌شود تا به عنوان دستاوردی برای استان و کشور تلقی شود، امروز اولین سری از افراد اهدا کننده که از جهادگران حوزه سلامت نیز بودند، آماده اهدای پلاسما شدند، مدیر بیمارستان غرضی، چند پزشک و پرستاری که به کرونا مبتلا شدند، جز اولین کاندیدا‌های اهدای پلاسما بودند.

منبع:ایمنا

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تامین اجتماعی اصفهان طرح پلاسما درمانی ویروس کرونا پلاسما درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۱۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون طاعون نشخوار کنندگان کوچک در بم

مسعود اسدی پور از آغاز طرح واکسیناسیون بیماری طاعون نشخوار کنندگان خبر داد و گفت: طرح واکسیناسیون طاعون نشخوارکنندگان کوچک  با هدف کم کردن رخداد‌های بالینی بیماری در نخستین مرحله با پیش بینی ۲۰۰ هزار راس دام در کلیه واحد‌های روستایی در سطح شهرستان آغاز شده است و تا پایان خرداد ماه ادامه دارد.

وی افزود: بیماری طاعون نشخوارکننده، یک بیماری به شدت مسری بوده که تاثیرات اقتصادی بالایی بر دامداری‌ها می گذارد و همچنین این بیماری از جهت امنیت غذایی در مناطق روستایی حائز اهمیت است. 

 رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بم تصریح کرد:  حیوانات درگیر با این بیماری، دچار تب بسیار بالا و افسردگی شده و دارای ترشحات چشمی و بینی هستند و قادر به غذا خوردن نبوده؛ زیرا به دلیل ضایعات دهانی خوردن غذا بسیار دردناک است، همچنین حیوان دچار پنمونی و اسهال نیز می‌شود و در اکثر موارد این بیماری میتواند منجر به مرگ شود. 

وی گفت: در این طرح، شبکه دامپزشکی شهرستان با استفاده از توان عملیاتی بخش دولتی و بخش خصوصی نسبت به تحت پوشش قرار دادن جمعیت دامی حساس در زمان اعلام شده اقدام می کند.

اسدی پور گفت: از دامداران تقاضا دارم به منظور پیشگیری از سرایت بیماری در جمعیت دام سبک خود و سایر دامداران شهرستان و با توجه به کوچ رو بودن بخش عمده دام سبک شهرستان که امکان سرایت بیماری وجود دارد، همکاری لازم را با تیم واکسیناسیون بخش خصوصی و دولتی تحت نظارت این شبکه داشته باشند. 

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • جابه‌جایی ۱۲۰هزار مسافر نوروزی از پایانه‌های اصفهان/آغاز پیک دوم سفرها همزمان با لیالی قدر
  • اجرای طرح سلامت نوروزی در استان سمنان
  • با مشاهده قیمت این داروها مغزتان سوت می‌کشد؛ از ژن درمانی و پیری زودرس تا سرطان چشم
  • اجرای برنامه سلامت شهری در کیش
  • آغاز طرح واکسیناسیون دام علیه بیماری طاعون در گیلان
  • اهمیت مشاوره و آزمایش‌های پیش از ازدواج در پیشگیری از تالاسمی
  • اهمیت اجرای نظام مراقبت بیماری‌های واگیر و غیر واگیر در کیش
  • آغاز طرح واکسیناسیون بیماری طاعون
  • آغاز واکسیناسیون طاعون نشخوار کنندگان کوچک در بم
  • اجرای طرح واکسیناسیون آبله دام سبک در روستا‌های قم