Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان،سید مهدی موسوی مدیربهداشت و درمان سازمان منطقه آزاد اروند پیش از ظهر امروز و در بازدید از نقاهتگاه اردوگاه میثاق که با حضور مدیر حوزه مدیرعامل و مدیر روابط عمومی این سازمان انجام شد، گفت: نقاهتگاه مرکزی میثاق که دانشکده علوم پزشکی، سازمان منطقه آزاد اروند، سپاه آبادان و خرمشهر و ستاد راهیان نور بانیان آن بودند، یکی از بزرگ ترین، مجهزترین و بهترین نقاهتگاه های کشور است که در اختیار دانشکده علوم پزشکی آبادان قرار گرفته.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: این اولین ارودگاه در محدوده منطقه آزاد اروند برای بیماران مبتلا به کرونا ویروس است که در صورت نیاز دانشکده علوم پزشکی به مکان دیگر، اردوگاه شهید باکری نیز جهت استفاده لازم در اختیارشان قرار خواهد گرفت.

مدیربهداشت و درمان سازمان منطقه آزاد اروند تأسیس این نقاهتگاه را بر اساس نیاز دانشکده علوم پزشکی آبادان و با توجه به پروتکلی که در وزرات بهداشت مطرح و همچنین در راستای مصوبات شورای تأمین منطقه آزاد دانست و گفت: در این نقاهتگاه که به اسم مرکز نفس و مراقبت از بیماران حاد تنفسی نام گذاری شده، بیمارانی که در بیمارستان طالقانی بستری هستند بعد از ترخیص اولیه برای گذراندن دوره نقاهت به این مرکز ارجاع داده می شوند تا از انتقال ویروس و عوارض ناشی از آن به خانواده این افراد جلوگیری شود که بی شک با این اقدام ، شیوع بیشتر بیماری و بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.

دکتر موسوی ادامه داد: همانگونه که مردم اطلاع دارند، سازمان منطقه آزاد اروند از ابتدای شیوع این بیماری با تشکیل جلسات و پیگیری های مستمر در کنار دانشکده علوم پزشکی آبادان در بحث پیشگیری و درمان، حضور همیشگی داشته است.

اودر خصوص اقدامات انجام شده توسط این سازمان از ابتدای شیوع کرونا ویروس، توضیح داد: کوتاه اشاره کنم از جمله کارهای انجام شده توسط این سازمان، تهیه تجهیزات محافظت شخصی کادر درمانی، تجهیز آزمایشگاه ویروس شناسی و بهره برداری از آن طی ده روز آینده برای شناسایی سریع تر بیماران بوده که در کنار ضدعفونی معابر عمومی و  برگزاری جلسات ستاد کرونا، از مهم ترین اقدامات انجام شده تا کنون بوده است.

دکتر نوراله طاهری مدیراجرایی مرکز نفس نیز گفت: مرکز نفس طراحی شده برای بیمارانی که دوره حاد وعلامت دار آنها در بیمارستان طی شده  و برای ادامه درمان و آن مدت زمان لازمی که می بایست تا ۱۴روز سپری کنند را بعد از ترخیص از بیمارستان، در این نقاهتگاه سپری کنند.

او افزود: این مرکز توسط هیات علمی دانشگاه پرستاری و دانشجویان ترم آخر پرستاری مدیریت می شود که هدف اصلی از ایجاد چنین مکانی، کمک به کادر پزشکی بیمارستان ها و کم کردن فشار کاری زیادی که آنها متحمل می شوند بوده است.

دکتر نوراله طاهری از امکانات مطلوب این مرکز و رسیدگی کامل به بیماران  خبر داد و اذعان داشت:  در مرکز نفس تمام امکانات رفاهی برای بیماران نظیر حمام، تلویزیون، وای فای، خدمات گرمایشی و سرمایشی، خوراک و دیگر امکاناتی که لازم دارند بصورت کاملا رایگان ارائه می شود.

مدیراجرایی  این مرکز، گفت: داروهایی که برای بیماران تجویز شده بصورت رایگان از بیمارستان در اختیارشان قرار می گیرد و سر ساعت مقرر به آنها داده می شود، همچنین هر ۲ ساعت یک بار توسط پرستار مرکز، علائم حیاتی آنها کنترل می شود تا اگر نیاز به مراقبت بیشتری داشته باشند انجام گیرد و یا در صورت مشکل حاد، مجددا به بیمارستان ارجاع داده شوند.

دکتر نوراله طاهری ضمن تشکر از دست اندرکارن راه اندازی این مرکز، افزود: یک تشکر ویژه از سازمان منطقه آزاد اروند که از سال های قبل تمام قد در کنار دانشکده علوم پزشکی آبادان بوده دارم و تقاضا می کنم همچون گذشته که کمک های بسیاری نموده برای هرچه بهتر شدن این مرکز  نیز اقدام کند، تا بتوانیم خدماتی در حد عالی به بیماران ارائه دهیم.

شایان ذکر است مرکز نفس( مرکز مراقبت از بیماران حاد تنفسی) با ظرفیت پذیرش ۵۰ نفر در دو شیفت صبح و عصر در محل اردوگاه میثاق واقع در آبادان -کوی ولیعصر(عج) بلوار میثاق آماده ارائه خدمت به بیماران است.

انتهای پیام/ د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس منطقه ازاد اروند دانشکده علوم پزشکی دانشکده علوم پزشکی آبادان سازمان منطقه آزاد اروند برای بیماران مرکز نفس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۱۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم لحاظ استانداردهای وزارت بهداشت در آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو

رئیس کل سازمان نظام پزشکی تاکید کرد که آئین‌نامه توزیع اینترنتی دارو باید ناظر بر ایمنی دارویی بیماران، حفظ امنیت داده‌ها و حذف بسترهای فسادزا باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان نظام پزشکی، اعضای انجمن داروسازان تهران به منظور بیان دغدغه‌ها و مشکلات پیرامون فروش اینترنتی دارو و پلتفرم‌های آنلاین فروش دارو با رئیس کل سازمان نظام پزشکی دیدار کردند.

در این جلسه اعضای انجمن داروسازان تهران نسبت به چالش‌های فروش اینترنتی دارو و آئین نامه فعالیت پلتفرم‌های عرضه اینترنتی دارو ابراز نگرانی کردند و در ادامه نمایندگان جامعه داروسازی با مطرح کردن خواسته‌های خود مبنی بر رفع موانع و پیگیری چالش‌های قانونی ورود پلتفرم‌های توزیع آنلاین دارو، از رئیس کل سازمان نظام پزشکی درخواست توجه، همکاری و تلاش برای حل این مسائل و مشکلات شدند.

عمده‌ترین موارد مطرح شده در این جلسه، شتاب زدگی در تدوین آئین نامه فروش اینترنتی دارو بدون دخالت و نظارت سازمان غذا و دارو به عنوان متولی این حوزه، افشای اطلاعات محرمانه بیماران و روند احراز هویت کاربران و بیماران در پیش‌نویس تدوین شده برای توزیع اینترنتی دارو، بی توجهی به زیرساخت‌های قانونی برای ایجاد پلتفرم‌های فروش دارو، حذف مسئول فنی داروخانه‌ها، خطر بروز مراودات مالی داروخانه‌ها با این پلتفرم‌ها و نیز نشت دارو به بازار آزاد و قاچاق آن از داروخانه و موارد دیگر بود.

محمد رئیس زاده، رئیس کل سازمان نظام پزشکی پس از استماع نظرات نمایندگان جامعه داروسازی، تاکید کرد که استاندارد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای ارائه خدمت با اجرای فروش اینترنتی دارو باید رعایت شود.

رئیس زاده از نایب رئیس انجمن داروسازان خواست مستندات مغایرت آئین نامه فروش اینترنتی دارو با اسناد بالادستی و سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری و قوانین کشوری را ناظر بر ایمنی دارویی بیماران، امنیت داده‌ها و اطلاعات بیماران گردآوری کنند تا به مسئولان ذی‌ربط جهت اصلاح آئین نامه فروش اینترنتی دارو ارجاع شود.

کد خبر 746888

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان نظام پزشکی ایران خبر داد؛ راه‌اندازی سامانه‌ای برای پیگیری حقوق بیماران
  • رئیس سازمان نظام پزشکی ایران خبر داد: راه اندازی سامانه‌ای برای پیگیری حقوق بیماران
  • پیگیری حقوق بیماران با راه اندازی سامانه انتظامی نظام پزشکی
  • برگزاری همایش آموزشی حجاج در اروند
  • برگزاری همایش آموزشی حجاج در منطقه آزاد اروند
  • لزوم لحاظ استانداردهای وزارت بهداشت در آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو
  • درخواست رییس نظام پزشکی از داروسازان
  • آثار جشنواره مد و لباس نقش تن‌پوش در حال داوری است
  • آغاز داوری آثار ششمین جشنواره مد و لباس نقش تن پوش اروند
  • اوج گیری رطوبت در اروند