Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از منطقه آزادچابهار در یک اقدام جهادی و هدایت و راهبری چند کارخانه تولید عطر و ادکلن را موظف کرد با تغییر خط تولید نسبت به تولید مواد ضدعفونی اقدام کنند و این کار سبب شد تا بخشی از نیازهای شهرستان چابهار به ویژه اماکن پرتردد، ادارات، مغازه ها و معابر عمومی به این مواد تامین شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار، از مشکلات مهم در جنوب سیستان و بلوچستان کمبود امکانات و تجهیزات بهداشتی ودرمانی است که منطقه آزاد با انجام برخی اقدامات بخوبی و به موقع توانست برخی از این کمبودها را جبران کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضدعفونی رایگان و مشارکت در ضدعفونی مدارس، مساجد و اماکن عمومی و پرتردد از روزهای نخست شیوه ویروس کرونا در منطقه آغاز شد و همچنان ادامه دارد.

کاهش پروازها و ترددهای جاده ای، اعمال محدودیت‌ها در رفت وآمد و پای کار بودن مسوولان به ویژه فرمانداری و منطقه آزاد نقش مهمی در پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در این شهرستان داشته باشد.

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد تجاری- صنعتی چابهار در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تاکنون ۱۸ هزار ماسک N۹۵  وجراحی، ۳۱۴ هزار لیتر محلول ضدعفونی، ۵۰۰ دست لباس مخصوص بیمار، ۱۱۰ دست گان کرونا و ۵۸۰ دست گان پزشکی تحویل هفت مرکز بهداشتی و درمانی جنوب سیستان وبلوچستان شده است.

محمداکبر چاکرزهی افزود: منطقه آزاد چابهار با تمام توان نیرویی و خدماتی برای مقابله با ویروس کرونا در حال تلاش است و از هیچ کوششی دریغ نمی‌کند.

وی گفت: ۲ واحد تولیدی مواد بهداشتی و آرایشی با اصلاحات خط تولید هم‌اینک موادشوینده و ضدعفونی کننده برای تامین نیاز بازار و مردم آغاز بکار کرده است.

وی گفت: اجرای طرح تشدید اقدامات بهداشت محیط در سطح منطقه طبق دستورالعمل وزارت بهداشت و درمان، ایجاد مرکز توزیع و عرضه مستقیم محصولات تولیدی بهداشتی و ضد عفونی برای دسترسی عموم و تنظیم بازار، برگزاری جشنواره فرهنگی و هنری (در خانه می مانیم) بصورت مجازی با موضوعات فیلم، عکس، طنز، کتابخوانی با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و اهداء جوایز به نفرات برگزیده، تهیه و تولید محتوای اطلاع رسانی از جدیدترین یافته های مورد تایید سازمان بهداشت جهانی و نشر گسترده، تهیه مستند به صورت فیلم های کوتاه با مفهوم رعایت فاصله اجتماعی (فیزیکی)، با همکاری بنیاد خیریه مهبان جمع آوری کمک های نقدی و غیرنقدی خیران و تهیه بسته های غذایی برای حمایت از خانواده های آسیب‌پذیر که در این ایام بیکارند، اطلاع رسانی روزانه و هشدارهای بهداشتی از طریق(اینفوگرافی- موشن گرافی، فتونیوز، کلیپ های کوتاه) - تهیه اخبار از عملکردهای مدیریت های مختلف و تکرار آن در چند نوبت توسط رادیو ندای بهار و تبدیل ستاد تسهیلات سفر نوروزی به ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا گوشه ای از اقدامات منطقه آزاد چابهار برای مقابله با شیوع کرونا است.

کمک ۲۵ میلیارد ریالی منطقه آزادچابهار به بخش ویژه کرونا

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری- صنعتی چابهار گفت: این سازمان ۲۵ میلیارد ر یال برای بخش ویژه کرونا به منظور پیشگیری از شیوع این ویروس کمک کرده است.

عبدالرحیم کردی اظهار داشت: مراکز تجاری و واحدهای خدماتی سطح منطقه آزاد چابهار برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و تامین سلامت تجار و مردم تا اطلاع بعدی تعطیل شده و اقدامات پیشگیرانه‌ای با اولویت فضاهای عمومی سطح منطقه آزاد انجام شده است.

 مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری- صنعتی چابهار افزود: تمامی فضاهای عمومی، سرویس‌های بهداشتی، مساجد، اماکن تفریحی، گردشگری و ورزشی، مدارس، شهربازی پلاژ ساحلی تیس و نقاط پرتردد سطح منطقه آزاد چابهار به صورت روزانه سمپاشی و ضدعفونی می‌شود.

وی ادامه داد: تمامی همایش‌ها، جشنواره‌ها، رویدادهای فرهنگی، ورزشی، هنری و جشن‌ها لغو شده و برای تامین موادضد عفونی مدارس چابهار توسط منطقه آزاد اقدامات خوبی انجام و تمام مدارس با کمک این سازمان ضدعفونی و گندزدایی شده است.

کردی گفت: پایگاه غربالگری مسافران در ورودی منطقه آزاد با همکاری شبکه بهداشت و درمان چابهار فعال شده و آمادگی کامل برای هرگونه خدمات رسانی و پیشگیری از ویروس کرونا در سطح این منطقه تا عادی شدن شرایط پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه اطلاع رسانی گسترده‌ای برای سلامت مردم و پیشگیری از ویروس کرونا در سطح منطقه آزاد بصورت بروشور، بنر، تراکت، تبلیغات محیطی و شبکه‌های اجتماعی در حال انجام است، خاطرنشان کرد: همراهی و همکاری مادی و معنوی این سازمان برای سلامت مردم با استفاده از تمام ظرفیت‌ها ادامه دارد و در نشست‌های مختلف بر بسیج تمامی امکانات برای پیشگیری و مبارزه با ویروس کرونا تاکید شده است.

برنامه‌های فرهنگی و جشنواره‌های منطقه آزاد چابهار تعطیل شد

مسوول کمیته روابط عمومی ستاد مقابله با کرونا منطقه آزاد چابهار نیز گفت: ممنوعیت برپایی کمپ مسافری و چادر در سطح منطقه، لغو تمامی رویدادهای فرهنگی، جشنواره‌ها، اجتماعات و کنسرت‌ها، تعطیلی بازارها و مراکز تجاری منطقه آزاد چابهار، چهار مصوبه نشست ستاد مدیریت بحران این منطقه است.

حسام‌الدین یوسفی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ستاد مدیریت بحران مشاور و پشتیبان پیشگیری از بیماری کووید ۱۹ (کرونا) در سازمان منطقه آزاد چابهار به منظور جلوگیری از گسترش بیماری و انجام حمایت‌های درمانی و روانی در منطقه چابهار تشکیل و فعال شده است.

وی برنامه‌های عملیاتی این ستاد را اعمال سیاست‌های کاهش تردد شهری، پیشگیری از گسترش بیماری، واسط درمانی، فرهنگ‌سازی اجتماعی و تهیه و توزیع اقلام بهداشتی ذکر کرد.

مدیر روابط عمومی منطقه آزاد چابهار ادامه داد: در جلسات ستاد مدیریت بحران این منطقه آزاد بر اقدامات پیشگیرانه و استمرار آنها تا شکست این ویروس و عادی شدن شرایط فعلی تأکید شده است و روزانه اماکن، بازارها و خیابان ها، معابر عمومی پیکره مسکونی، روستای تیس، فضای پارک ها و سطح معابر منطقه، پمپ بنزین، بهداری و داروخانه روستای تیس به منظور مقابله و پیشگیری از ویروس کرونا توسط نیروهای زحمتکش واحد آتشنشانی و خدمات ایمنی سازمان منطقه آزاد چابهار ضدعفونی و گندزدایی می شود.

وی گفت: در این نشستها هفت مصوبه به تصویب این ستاد رسیده که از مهم‌ترین آن‌ها مه پاشی پیکره مسکونی، تجاری، اداری و سایر اماکن برحسب نیاز هر هشت ساعت یک‌بار به مدت سه روز، اطلاع‌رسانی به شهروندان محدوده منطقه آزاد چابهار توسط خودروهای آتش‌نشانی، حراست، مساجد و کانون فرهنگی با استفاده از بلندگوهای ثابت و سیار درخصوص خارج نشدن از منزل به‌جز در موارد ضروری و اعلام شماره تماس، مشاوره به سؤالات شهروندان محدوده منطقه آزاد در زمینه بیماری کرونا است.

مسوول کمیته روابط عمومی ستاد مقابله با کرونا منطقه آزاد چابهار اضافه کرد: شماره تلفن ۰۵۴۳۵۳۱۲۲۴۴ ستاد مدیریت بحران منطقه آزاد چابهار به‌صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی است.

وی گفت: خط تولید ماسک با همکاری سازمان منطقه آزاد چابهار و موسسه مردم‌نهاد طلوع بی‌نشان‌ها آغاز شده و تولیدات در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

یوسفی افزود: ضد عفونی و گندزدایی جایگاه های عرضه سوخت سطح شهر به منظور مقابله و پیشگیری از ویروس کرونا توسط نیروهای زحمتکش واحد آتشنشانی و خدمات ایمنی سازمان منطقه آزاد چابهار در حال انجام است و تا عادی شدن شرایط ادامه دارد.

۳۰۰ نفر از صاحبان واحدهای تجاری منطقه آزادچابهار اجاره بهای خود را بخشیدند

دبیر اتاق بازرگانی و صنایع منطقه آزاد چابهار گفت: بیش‌از ۳۰۰ نفر از صاحبان واحدهای مراکز تجاری این منطقه به دلیل شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مغازه‌ها اجاره‌بهای خودشان را تا پایان این تعطیلات بخشیدند.

محمدصادق مبرهن در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: باتوجه به شیوع ویروس کرونا در منطقه و تعطیلی مراکز تجاری و عدم فروش در صنوف مختلف ممکن است این تعداد افزایش یابد.

وی افزود: هماهنگی با سازمان منطقه آزاد چابهار در تمامی موارد به ویژه اجرای درخواست مدیرعامل سازمان مبنی بر تعطیلی مراکز تجاری و خدماتی منطقه و جلوگیری از ایجاد هر گونه تجمع و اجتماع خطرزا از دیگر اقدامات انجام شده برای مقابله با ویروس کرونا بوده است.

دبیر اتاق بازرگانی و صنایع منطقه آزاد چابهار گفت: ارسال نامه و درخواست مکتوب به مدیرعامل سازمان در خصوص ارائه تسهیلات، تخفیفات و معافیت‌های مرتبط با ایام تعطیلی از طرف سازمان و موافقت با بخشی از درخواست‌ها و ابلاغ آن به واحدهای سازمانی از دیگر اقدامات اتاق بازرگانی است.

وی بیان کرد: مذاکره با بانک رسالت برای پرداخت تسهیلات با نرخ صفر درصد برای تامین حقوق اسفند ٩٨ کارکنان موسسه‌ها و مالکان مراکز تجاری و دریافت تسهیلات در کمتر از ٢ روز توسط چهار موسسه انجام شد.

48

کد خبر 1374537

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان سیستان و بلوچستان سازمان منطقه آزاد چابهار منطقه آزاد چابهار پیشگیری از ویروس ستاد مدیریت بحران شیوع ویروس کرونا مدیرعامل سازمان سطح منطقه آزاد ویروس کرونا مراکز تجاری اطلاع رسانی روابط عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۱۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با تأکید بر بازگشت ۲۰۰ واحد راکد به چرخه تولید، از صادرات ۹ میلیارد دلاری محصولات واحدهای تولیدی این استان به کشورهای مختلف خبر داد و گفت: افزایش صادرات از استان تهران با جدیت دنبال می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از استان تهران، محمود سیجانی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه استان تهران بزرگترین استان صنعتی کشور از نظر تولید و سرمایه‌گذاری است، گفت: در استان تهران به دلیل قانون شعاع 120 کیلومتر، محدودیت‌هایی برای توسعه شرکت‌ها و واحدهای تولید وجود دارد و فقط شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند در استان تهران طرح توسعه را اجرا و فعالیت کنند.

وی افزود: دولت در رابطه با قانون شعاع 120 کیلومتر مجوزی را صادر کرده که واحدهای تولیدی فقط در عرصه خود می‌توانند واحدهای تولیدی را توسعه دهند.

وجود 400 واحد راکد صنعتی در استان تهران

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با تاکید بر احیای واحدهای تعطیل و راکد گفت: 200 واحد راکد در استان تهران احیا شده است و 400 واحد راکد دیگر در استان وجود دارد که با حضور سرمایه‌گذار می‌توانیم واحدهای راکد را احیا و به چرخه صنعت بازگردانیم.

صادرات 9 میلیارد دلاری استان تهران

سیجانی کمک به نقدینگی، مواد اولیه و صدور مجوز گواهی برند فعالیت کارخانه واحدهای تولید را از عوامل مهم احیای واحدهای راکد تولیدی عنوان کرد و ابراز داشت: افزایش صادرات از سیاست ‌های مهم سازمان صمت استان تهران است و با جدیت آن را دنبال می‌کنیم؛ در این راستا 9 میلیارد دلار محصولات واحدهای تولیدی از گمرکات به کشورهای مختلف صادر شده است.

سیجانی با بیان اینکه بازدید میدانی از واحدهای تولیدی که با مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کنند، به صورت مستمر انجام و در کارگروه تسهیل بررسی و رسیدگی می‌شود، گفت: مشکلات یک هزار و 100 واحد تولیدی در کارگروه تسهیل استان تهران بررسی و مشکلات عمده آنها تا حدودی مرتفع شده است.

وی با بیان اینکه 107 واحد تولیدی در استان تهران مجوز شرکت دانش بنیان اخذ کرده‌اند تصریح کرد: 568 واحد تولیدی در استان تهران افزایش ظرفیت و توسعه داشته است.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با بیان اینکه 26 نمایشگاه عرضه کالا در استان برگزار شده است، ابراز داشت: 67 پروژه صنعتی با سرمایه‌گذاری 16 هزار میلیارد تومانی در یک سال گذشته در استان تهران به بهره‌برداری رسیده است.

پوشاک، قطعات خودرو و دخانیات بیشترین اقلام قاچاق در استان

سیجانی با بیان اینکه پوشاک، قطعات خودرو و دخانیات بیشترین اقلام قاچاق کالا را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: ثبت انبارها در سامانه جامع انبارها الزامی است و در صادرت عدم ثبت انبارها در سامانه تخلف تعزیراتی محسوب می‌شود و با کالای موجود در انبار به عنوان کالای قاچاق برخورد خواهد شد.

صادرات 286 میلیون دلاری ایران به پاکستان در 3 ماه

وی با بیان اینکه تمرکز انبارهای استان تهران در شهرستان ری از نظر پدافند غیر عامل دارای معایب است، گفت: انبارهای متمرکز در شهرری با نزدیکی به شریان‌های ارتباطی دارای محاسن است و شهرستان رباط کریم نیز می‌تواند، بارانداز انبارهای دپوی کالا در استان تهران باشد.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران در پایان خاطرنشان کرد برای تحقق شعار سال که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، همه ارگان‌ها به ویژه بانک‌ها، سازمان امور مالیاتی و بیمه باید کمک حال واحدهای صنعتی و تولیدی باشند تا در سال‌جاری شاهد شکوفایی بیش از حد حوزه صنعت و تولید باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • حضور واحدهای تولیدی استان اردبیل در نمایشگاه ایران «اکسپو»
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار است
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • ارائه تسهیلات ۹۰ درصدی در گمرک قزوین
  • وعده سازمان بازرسی منطقه ۳ برای رفع مشکلات تولیدکنندگان
  • ایجاد منطقه آزاد تجاری برای تجار افغانستانی در چابهار
  • دانشمندان واکسنی ساخته‌اند که می‌تواند با هر گونه سویه ویروسی مبارزه کند