Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@20:40:17 GMT

۳ گونه پرنده در باغ وحش ارم تهران تلف شد

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۳۱۶۹۴

۳ گونه پرنده در باغ وحش ارم تهران تلف شد

مهرداد کتال محسنی عصر چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: یک قطعه غاز، یک بهله عقاب طلایی و یک قطعه قرقاول ماده سفید در چند روز گذشته در باغ وحش ارم تلف شدند.

وی افزود: غاز به علت مشکلات تنفسی، عقاب به علت عفونت چشم و کهولت سن و قرقاول به علت زخم درگیری با پرنده دیگری از بین رفتند.

ساخت باغ وحش ارم تهران در سال ۱۳۶۹ به عنوان جایگزینی برای باغ‌وحش قدیمی تهران آغاز و در سال ۱۳۷۱ برای بازدید عموم افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این باغ‌وحش که با عنوان باغ جانور شناسی تهران نیز شناخته می‌شود، در ضلع جنوبی مجموعه پارک ارم در مکانی به وسعت ۵۰ هزار متر مربع،  قبل از پارک جنگلی چیتگر قرار دارد و از این لحاظ بزرگترین باغ وحش ایران به شمار می‌رود.

در باغ وحش ارم بیشتر از ۸۰۰ جاندار از ۱۱۱ گونه مختلف در محیط های کوچک و بزرگ زندگی می‌کنند که از گونه های مختلف پستانداران، خزندگان، آبزیان و پرندگان هستند. حدود ۶۰ درصد از این حیوانات بومی ایران‌اند و مابقی هم از کشور های دیگر به خصوص آفریقا وارد این باغ وحش تهران شده‌اند.

برچسب‌ها باغ وحش ارم شهر تهران اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران پرنده شکاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: باغ وحش ارم شهر تهران اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران پرنده شکاری باغ وحش ارم شهر تهران اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران پرنده شکاری باغ وحش ارم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۱۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور پلنگ برای نخستین بار در کوهسرخ (فیلم)

          این منطقه دارای ارزش زیستی زیادی است و دارای گونه‌های ارزشمندی همچون پلنگ، گربه پالاس، کفتار، گربه وحشی، کل و بز و قوچ و میش است و این ثبت و مشاهده پلنگ، محیط بانان و فعالان محیط زیست منطقه را بسیار امیدوار کرده است.   مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: پلنگ، گربه‌سانی شب‌زی و مخفی کار است و به همین دلیل مشاهده و ثبت حضورش در روز و به راحتی ممکن نیست و، چون یکی از گونه‌های بسیار ارزشمند در چرخه تنوع زیستی است مشاهده و ثبت آن در یک منطقه، ضمن این که گواهی بر غنای زیستگاهی آن منطقه است مسیر حفاظتی آن محدوده را تغییر خواهد داد.   اله‌پور افزود: این منطقه از لحاظ اکولوژیکی، دارای اکوسیستم متنوعی است و برای گونه‌های پستاندار علفخوار همچون کل و بز و قوچ و میش و دیگر گونه‌های حیات وحش نیز بسیار مناسب است.   وی ادامه داد: حدود ۳۵ درصد منطقه سید مرتضی کاشمر داخل شهرستان کوهسرخ قرار گرفته است و حدود ۱۰.۲ درصد کل شهرستان کوهسرخ تحت پوشش مناطق تحت مدیریت اداره کل حفاظت محیط زیست استان قرار دارد.   مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی در خصوص ویژگی‌ها و منابع طبیعی این شهرستان، به زیستگاه‌های کوهستانی و ارتفاعات آن که باعث به وجود آمدن منابع آبی و زیستگاه مطلوب برای بقای گونه‌های مهم گوشتخوار و علفخواران بزرگ جثه در سطح منطقه شده است اشاره کرد.   پلنگ ایرانی هم اکنون در فهرست قرمز اتحادیه بین‌المللی حفاظت از طبیعت (red list) طبقه‌بندی شده و در کنار اردک سرسفید جزء گونه‌های در معرض خطر یا (ENDANGERED) به شمار می‌رود. ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: شیر خوردن و شیطنت بچه گرازها در دامان طبیعت ایران (فیلم) جولان خرس‌های قهوه‌ای در البرز مرکزی (فیلم) مشاهده پلنگ نر در منطقه حفاظت‌شده دربند مشکول (فیلم)

دیگر خبرها

  • سرشماری دوزیستان در مریوان انجام شد
  • حضور پلنگ برای نخستین بار در کوهسرخ (فیلم)
  • حضور یک قلاده پلنگ در شهرستان کوهسرخ مشاهده شد
  • برگزاری تور پرنده نگری در پارک جنگلی آبیدر سنندج
  • تبلور شهادت‌گونه در زندگی سردار شهید حجازی
  • ثبت نخستین حضور پلنگ در کوهسرخ
  • مشاهده و ثبت پلنگ برای نخستین بار در شهرستان کوهسرخ
  • بوتیمار تحویل محیط زیست اردکان شد
  • دستگیری بیش از ۷۰۰ شکارچی و صیاد متخلف در خوزستان
  • چرا باید به مدار‌های مختلف فضا ماهواره ارسال کنیم؟